2019_2020学年高中英语Module4WhichEnglishSectionⅤWriting知能演练轻松闯关外研版选修8.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Module4WhichEnglishSection Writing 知能 演练 轻松 关外 选修
- 资源描述:
-
1、Section Writing 单句语法填空1(2016浙江卷6月)While/Although/Though online shopping has changed our life, not all of its effects have been positive.2(2016天津卷)I went to a workshop and gradually (gradual) got good at making things with clay (黏土)3As children get older, they become more and more interested in the t
2、hings around them.4(2019安徽蚌埠高二期末)People in Dali are very friendly and honest to you whether you are a foreigner or just a local.5Although he is known to only a few, his reputation among them is very great.6There are several reasons for sleep.We sleep because we need to dream.7(2019山东滨州高二期中) How long
3、 do you think it is since_ he arrived here?No more than half a year, I believe.8Make a mark where you have doubts or questions.9You shouldnt have been late for such an important meeting whatever the reason was.10Mr. White got so little money a month that he could hardly keep body and soul together.
4、阅读理解Two of the saddest words in the English language are “if only”. I live my life with the goal of never having to say those words, because they convey regrets, lost opportunities, mistakes, and disappointment.My father is famous in our family for saying,“Take the extra minute to do it right.” I al
5、ways try to live by the “extra minute” rule. When my children were young and likely to cause accidents, I always thought about what I could do to avoid an “if only” moment, whether it was something minor like moving a cup full of hot coffee away from the edge of a counter, or something that required
6、 a little more work such as taping padding (衬垫) to the sharp corners of a glass coffee table.I dont only avoid those “if only”moments when it comes to safety. Its equally important to avoid “if only” in our personal relationships. We all know people who lost a loved one and regretted that they had f
7、orgone an opportunity to say “I love you” or “I forgive you” . When my father announced he was going to see the eye doctor across from my office on Good Friday, I told him that it was a holiday for my company and I wouldnt be here. But then I thought about the fact that he was 84 years old and I rea
8、lized that I shouldnt miss an opportunity to see him. I called him and told him I had decided to go to work on my day off after all.I know there will still be occasions when I have to say“if only” about something, but my life is definitely better because of my policy of doing everything possible to
9、avoid that eventuality. And even though it takes an extra minute to do something right, or it occasionally takes an hour or two in my busy schedule to make a personal connection, I know that Im doing the right thing. Im buying myself peace of mind and thats the best kind of insurance for my emotiona
10、l wellbeing.【解题导语】“我”认为英语中最悲伤的两个词是“if only”,因为它们表达了遗憾。父亲在“我”小时候经常告诉我们花费额外的时间也要把事情做好来避免遗憾,“我”听从父亲的建议并认为这样做是对的。1Why does the writer regard “if only” as two of the saddest words in the English language?ABecause people use them when they feel sad.BBecause they express regrets and disappointment in life.
11、CBecause they remind the writer of some sad experiences.DBecause they mean sadness in the English language.B解析:细节理解题。由第一段中的“Two of the saddest words in the English language are if only. because they convey regrets, lost opportunities, mistakes, and disappointment.”可知,“我”认为英语中最令人伤心的两个词是“if only”,因为这两
12、个词表达了后悔、错失的机会、错误和失望,故选B项。2Whats the meaning of the underlined word “forgone” in Paragraph 3?AGiven up. BCome across.CGot through. DHeld back.A解析:词义猜测题。该词所在的句子表达的意思是:我们都认识这样的人,他们在失去所爱之人后会后悔错失了说“我爱你”或“我原谅你”的机会。所以画线词表示“失去了”,和短语give up意思接近。故选A项。3The author decided to go to her office on Good Friday to _
13、Asee a doctorBfinish her workCjoin a celebrationDaccompany her fatherD解析:细节理解题。题干中的关键信息“decided to go to her office”对应原文中的“I had decided to go to work”,由此定位到倒数第二段。从倒数第二段可以看出,“我”知道父亲要去自己办公室对面看眼科医生时,本来打算按原计划休假,但突然意识到父亲已经84岁了,所以“我”决定即便是自己的休息日,为了陪父亲,也会去上班。故选D项。4What is the best title for the passage?AAd
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423760.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
