2019_2020学年高中英语Module5TheConquestoftheUniverseSectionⅠIntroduction.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Module5TheConquestoftheUniverseSection Introduction
- 资源描述:
-
1、Section Introduction & Reading and VocabularyComprehending 阅读理解AA home science experiment recently took the world by storm. Two teens from Toronto, in Canada, sent a Lego man rising above the Earth and captured their tiny astronauts trip on film.Mathew Ho and Asad Muhammad, both 17, used a weather b
2、alloon to launch their plastic lego model 16 miles above the Earth. This is inside a part of Earths atmosphere.The two teens were inspired by a similar project performed by students at the Massachusetts Institute of Technology (MIT). The MIT students had launched a weather balloon with a camera into
3、 near space and taken many unusual images of the Earth. Mathew and Asad then spent four months figuring out how to launch their own spacecraft into the space.Traveling to space is expensive for NASA, but Mathew and Asad worked hard to keep their costs down. They bought much of their equipment used a
4、nd even sewed the Lego mans parachute (降落伞) by hand. In total, the project cost only $400.“We had a lot of anxiety on launch day because there were high winds when we were going up,” Mathew told reporters. They had to pump extra helium (氦) into the balloon so that it would rise quickly and avoid bei
5、ng blown too far off course by the strong winds.The toy astronauts journey lasted 97 minutes before the balloon broke and he fell back to Earth. Mathew and Asad then spent two weekends looking for their spacecraft. It had landed 76 miles away from the launch site.The student scientists are currently
6、 finishing up their final year of high school and applying for colleges. They are also looking into more doityourself space projects.“I guess the sky is not really the limit anymore,” Mathew told reporters. “We never knew wed get this far. Its been a lesson for us that hard work pays off.”【解题导语】本文主要
7、介绍了两个青少年利用气象气球把他们的玩具乐高人送到太空的过程和结果。1By saying “took the world by storm” in the first paragraph, the writer meant the experiment _Adestroyed the worldBflooded the worldCfascinated the worldDmanaged the worldC解析:词义猜测题。根据第一段的第二句话可知两个青少年把一个玩具乐高人送入了太空,并把过程拍了下来,因此作者想要表达的是这个试验吸引了世人的目光。2Which of the followin
8、g about the students at the Massachusetts Institute of Technology (MIT) is RIGHT?AThey were examples for Mathew Ho and Asad Muhammad.BThey helped Mathew Ho and Asad Muhammad to achieve dream.CThey launched weather balloon together with Mathew Ho and Asad Muhammad.DThey studied with Mathew Ho and Asa
9、d Muhammad in the same school.A解析:细节理解题。根据文章第三段的第一句话可知选A。3How did Mathew and Asad keep their costs down?ABy sewing the weather balloon themselves.BBy borrowing spacecraft from the MIT students.CBy making their spacecraft by hand.DBy using secondhand equipment.D解析:细节理解题。结合文章第四段的第二句话可知他们使用二手的设备来节省费用。4
10、What problems did Mathew and Asad have on launch day?AThey ran out of helium.BThe wind was too strong.CThe balloon suddenly broke.DTheir spacecraft was blown away.B解析:细节理解题。根据文章第五段中的“We had a lot of anxiety on launch day because there were high winds when we were going up”可知,在他们进行发射的那天遇到的问题是风比较大。B(2
11、019成都高二期末)Isabel has turned down two job offers in the past year. The first job she considered was the director of HR for a company in Utah. After the initial interviews,she felt the job fit her except for the location. Still,she flew west to meet the hiring manager. The hiring manager explained tha
12、t Isabel was the top candidate for the job but that,before she continued with the process,she should better understand the firms culture. She directed Isabel to several videos of the companys CEO,who regularly appeared in front of the company in costume as part of morale building exercises and expec
13、ted his senior leaders to do the same.“Even though I was desperate for a job,I knew I couldnt do that,” Isabel says. She called the company to turn down the job and explained that she didnt feel there was a cultural fit.A few months later,she had an interview for another job:a director of employee r
14、elations at a local university. After several interviews,the hiring manager told her the job was hers if she wanted it. The job had many positives:it provided a low stress environment,it offered great benefits,and the university was an employee friendly place. But the job was relatively junior despi
15、te the title and Isabel worried it wouldnt be challenging enough. Finally,she turned it down.“It would be great to have a pay check and great benefits but I would definitely have trouble sleeping at night,” she says.In both cases,she was frank with the hiring managers about why she wasnt taking the
16、jobs.“In the past,it felt like dating,and I was worried about hurting peoples feelings,”she says. However,they appreciated her frankness and thanked her for her honesty. She says it was hard to turn down the jobs and it was a risk for her financially but she felt she had to.【解题导语】本文是一篇记叙文,文章主要讲述了Isa
17、bel拒绝两份工作的经历和感想。5Which factor made Isabel turn down the first job finally?AThe companys location.BThe initial interviews.CThe firms culture.DThe hiring manager.C解析:细节理解题。根据第一段最后一句“She called the company to turn down the job and explained that she didnt feel there was a cultural fit.”可知,Isabel认为这种企业文
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423772.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022届广东省四校第一次联考 数学试题.pdf
