2019_2020学年高中英语Module6OldandNew课时作业17外研版必修3.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Module6OldandNew 课时 作业 17 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、课时作业17.单句改错1. People often talk about Hangzhou, that is famous for the West Lake._2. He reached London in 1996, when, some time later, he became a famous actor._3. I have never been to Dalian, where is said to be an attractive city._4. The sun gives off light and warmth, who makes it possible for pl
2、ants to grow._5. In an open boat, there were four men, one of who was a doctor._6. Which his parents expect, Tom studies hard and is ready to help others._7. They will fly to Kunming, which they will stay for two or three days._答案1. thatwhich2. whenwhere3. wherewhich4. whowhich5. whowhom6. WhichAs7.
3、 whichwhere或在which前面加in.用非限制性定语从句完成句子8The teacher,_,is coming.你正在等候的那位老师快来了。9His father,_,was praised by the government.他的父亲在河中救了两个孩子,受到了政府的表扬。10The weather turned out to be very good,_天气变好了,这我们都没想到。11I will visit Beijing,_我将要去北京,在那儿住着我的父母。12The girl,_,was admitted to Beijing University.父亲是老师的那个女孩被北
4、京大学录取了。13_,Mo Yan is a famous writer.正如我们所知,莫言是一位著名的作家。14My house,_,has got a lovely garden.我去年买的那幢房子有漂亮的花园。答案8. for whom you are waiting9. who saved two children in the river10. which was more than we could expect11. where live my parents12. whose father was a teacher13. As we all know14. which I b
5、ought last year.阅读理解ANew research has found that even if you give up smoking, the damage it has done to your genes (基因) will stay there for a much longer time.In the research, a team of US scientists studied the blood of 16, 000 people.Among them, some were smokers, some used to smoke, and the rest
6、were nonsmokers.Scientists compared their genes and found that more than 7, 000 genes of smokers had changeda number that is onethird of known human genes.According to NBC News, both heart disease and cancer are caused by genetic changes.Some people may have had the changes when they were born, but
7、most people get them in their daytoday lives while doing things like smoking.When you stop smoking, a lot of these genes will return to normal within five years.This means your body is trying to heal (治愈) itself of the harmful effects of smoking.But the changes in some of the genes stay for longer.T
8、hey can stay for as long as 30 years.Its almost like leaving a footprint on wet cement (水泥) it will always be there, even when youve walked away and when the cement becomes dry.Although the study results may make people unhappy, there is a bright side:the findings could help scientists invent medici
9、ne to treat genetic damage caused by smoking or find ways to tell which people have heart disease or cancer risks.15The function of Paragraph 1 is to_Agive an exampleBarouse readers interestCmake an argumentDgive the main idea of the passage16Most genetic changes happen because of_Apeoples condition
10、 at birthBenvironmental pollutionCpeoples bad living habitsDheart disease and cancer17The underlined word “it” in Paragraph 4 refers to_Athe cementBthe footprintCthe harmful effects Dthe genetic change18Which of the following statements is true?AThe findings are the fruit of more than three years re
11、search.BThe findings have prevented more people from starting smoking.CThe findings offer evidence that a damaged gene can heal itself.DThe findings help to find cures for genetic damage caused by smoking.答案与解析这是一篇说明文。研究发现即使已经戒烟,它对基因造成的伤害还会保留很长的时间,基因变化会使人患心脏病和癌症。15B推理判断题。由第一段“New research has found
12、that even if you give up smoking, the damage it has done to your genes (基因) will stay there for a much longer time.”可知,新的研究发现,即使你戒烟,它对你的基因造成的损害也会在身体里停留更长的时间。以及下文通过实验说明这一问题的和具体的影响,所以第一段点明了短文的主题,同时第1段的作用也是引起读者的兴趣。故B选项正确。16C细节理解题。由第三段“Some people may have had the changes when they were born, but most p
13、eople get them in their daytoday lives while doing things like smoking.”可知,有些人可能在出生时基因就已经发生了变化,但大多数人的基因变化是日常生活中如吸烟所导致的。所以大多数人的基因变化是日常生活中不良的生活习惯导致的。故C选项正确。17B词义猜测题。由第四段“Its almost like leaving a footprint on wet cement (水泥) it will always be there, even when youve walked away and when the cement beco
14、mes dry.”可知,这几乎就像在湿水泥上留下一个脚印,即使当你走了,当水泥变干的时候,它会一直在那里。所以第4段中带下划线的“it”一词是指“足迹”。故B选项正确。18D细节理解题。由最后段“the findings could help scientists invent medicine to treat genetic damage caused by smoking or find ways to tell which people have heart disease or cancer risks.”可知,这项发现可以帮助科学家发明药物来治疗吸烟造成的基因损伤,或者找到方法来判
15、断哪些人患有心脏病或癌症。所以D选项“这些发现有助于找到治疗吸烟引起的基因损伤的方法”是正确的。故D选项正确。BJuly 20, 1969 is a day that will forever go down in the history books as a day that changed the world forever. That was the day when American astronaut and explorer Neil Armstrong was the first person to set foot on the moon.The moon is located
16、 almost 240,000 miles from the Earth. Armstrong and his crew, which included fellow astronauts Michael Collins and Edwin “Buzz” Aldrin, began their journey into space on the Apollo 11 Lunar Module(登月舱) on July 16, 1969. Armstrong was the commander of the mission(任务) and he was the one who piloted th
17、e aircraft to the surface of the moon. At almost 11 pm. on July 20, 1969, Armstrong exited the craft and set foot on the moon, saying the now famous words, “Thats one small step for a man, one giant_leap for mankind.” Aldrin later exited the Apollo 11 Lunar Module as he and Armstrong collected sampl
18、es(样品) from the moon that they could bring back to the Earth with them and study. Also, they took photographs of the moon and its surroundings as well as their footprints on the moon. Michael Collins, the third member of the crew, remained in the command module during this time.The mission began its
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423778.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
