2019_2020学年高中英语Module6UnexplainedMysteriesoftheNaturalWorldSectionⅠIntroduction.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Module6UnexplainedMysteriesoftheNaturalWorldSection Introduction
- 资源描述:
-
1、Section Introduction & Reading and Vocabulary.阅读理解AOne night in March 1999,a man was driving from California to Oregon,US,to visit some friends.He had stopped his car to have some food when he started to hear strange noises.Turning on the headlights,he saw an 8foottall creature covered in thick,dark
2、 hair.The creature stared at him for a minute,turned in the road and walked off slowly into the woods.In the past 50 years alone,there have been thousands of reported sightings of similar creatures in the US,Canada,the Himalayas(喜马拉雅山地区)and even Hubei Province in China.The creature is known as bigfo
3、ot.Bigfoot is said to be a very tall(between 2 and 4.5 metres),apelike(类人猿似的)creature that is covered in hair and walks upright on two legs.It is very wary(警惕的)of human beings.Believers think bigfoot is a direct descendent(后代)of ancient gigantopithecus(巨猿). But it remains one of the planets undiscov
4、ered secrets.There is a little evidence (证据) to support the believers theory: traces of hair,footprints and body prints as well as the reported sightings.Some people have even showed what they say with photos or films of bigfoot.But so far,no one has found bones or any other definite proof that the
5、giant creature exists.As a result many people believe the evidence is just part of a big trick.The footprints are easy to make and they say: all you need to do is to make two large feet out of plaster(石膏),attach them to the bottom of your shoes and walk with big steps.As for the photos and films,the
6、y are just people dressed in ape suits.They also say the sightings are not real,just people making mistakes.For example,bigfoot could be a bear living in the wild that sometimes stands up on its back legs.【语篇解读】本文描述了“雪人”的一些目击证据并对其进行了分析说明,同时给出了一些相对比较科学的猜测。1So far what we can be sure about is that_Ath
7、ere exist savages(野人)in several places in the worldBthere are some traces of hair,footprints and body prints of the “bigfoot”Cbigfoot is a direct descendent of ancient gigantopithecusDall the big feet discovered have the same look解析:选B细节理解题。的确是有“bigfoot”留下的痕迹,到底“bigfoot”是谁留下的,谁也没有把握。A项属于将猜测的东西当成事实;C
8、项是某些人的“认为”;D项与文章描述不符。2The article infers but doesnt say so that some people_bigfoots existence.Amay fool the world into believingBhave definite evidences to proveCrefuse to believeDwill soon offer proofs of解析:选A推理判断题。根据第六段“As a result many people believe the evidence is just part of a big trick.”可知,
9、作者在暗示有人故意捏造证据,骗人相信。3If bigfoot is just a misunderstanding,what they saw might NOT be_AapesBbearsCgigantopithecusDpeople dressed in animal skins解析:选C推理判断题。如果真的是“gigantopithecus”留下的脚印,那就证明的确有这样的动物,而整篇文章都是用的推测语气,由此可得答案为C。BMillions of years ago there were many types of dinosaurs on earth.Most dinosaurs
10、were planteaters.The Apatosaurus,for example,had a long thin neck so that it could eat leaves from trees.Other dinosaurs were meateaters.The Tyrannosaurus Rex killed smaller dinosaurs for food.Dinosaurs were real animals that once lived on the earth,but they died out about 65 million years ago.The d
11、isappearance of the dinosaurs is in some way a great mystery.Some scientists think that the climate changed suddenly.Fossils(化石)of trees tell us that the temperature dropped a lot and that the level of the sea dropped as well.This means that it got suddenly much colder.Perhaps the dinosaurs were too
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423795.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021新高考语文一轮复习方案人教版课件:特色透练 第3编 11 正确使用词语 .ppt
