分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2019_2020学年高中英语Unit17LaughterSectionⅢLesson3MyFavouriteComedy课后限时训练北师大版选修62019121837.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:423810
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:2.33MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 _2020 学年 高中英语 Unit17LaughterSection Lesson3MyFavouriteComedy 课后 限时 训练 北师大 选修 62019121837
    资源描述:

    1、Section Lesson 3 My Favourite Comedy.单词拼写1We helped him purely (完全) and simply for friendship.2Rarely (很少) does my mother go to the club to do sports recently.3Some people are unwilling to attend the class partly (部分) because of the cost involved.4We were astonished (吃惊的) at the news of the newlybui

    2、lt bridges falling down.5After graduating from Harvard University, he obtained (获得) a degree in Biochemistry.6Mr. Black tried to convince (使相信) them of the safety of traveling by airplane.7There is now convincing (令人信服的) evidence that smoking causes lung cancer.8. The sailor in the lake desperately

    3、(不顾一切地) tried to rescue the drowning child.选词填空1She made a mistake again.She would be in for scolding by the boss.2When he was a child,he liked pulling faces in the mirror.3He puts on a smile which makes other people feel good.4Dont forget to turn off all the lights before you go to bed.5Weve fixed

    4、the date for the outing and well go regardless of wind or rain.完成句子1To our astonishment (使我们感到惊讶的是), he actually arrived on time.2It is clear(很明显)that his answer to this question is right.3He does what he wants to do, regardless of what I say (不管我说什么)4While (he was) in Paris (当在巴黎时),he picked up som

    5、e French.5How can I convince you to believe(使你相信) she is right?.课文语法填空Rowan Atkinson, 1.known (know) as Mr Bean, a dizzy, awkward, clumsy, but always amusing character, is famous internationally. 2.However,Rowan, in fact, isnt anything like his famous creation.Rowan spent his childhood on the family

    6、 farm and at 13, he 3.earned (earn) a scholarship.Later, he attended two universities.He obtained his Masters degree in electrical engineering when he 4.graduated (graduate) from Oxford University.Why did he change his career from an electrical engineer to a famous edian (comedy)? There were several

    7、 reasons. One was his speaking problems in his childhood. To compensate for this, he talked very deliberately, 6.which inspired the abnormal speech patterns of many of his characters. 7.The other was that he met a group of talented people at university.It was not until he met them that he 8.was conv

    8、inced (convince) that acting could be a career for him.Another important event 9.directly (direct) led to his change. When he pulled faces in the mirror, he realized something; 10.that is, his genius in acting.So, a great actor was born.阅读理解ARain beat against the window, matching my mood (情绪). I sho

    9、uld have known that my new job at the hospital was too good to be true. Throughout the day, rumors (传言) warned that the newest employee from each department would be laid off. I was the newest one in the training department.My boss appeared. “You probably know were cutting back,” he said. “Administr

    10、ation wants us to offer outplacement classes to help those employees find other jobs, showing them how to act in an interview, for example.” “Fine,” I answered unwillingly, not knowing what else to say.I decided to go home early that day. In the hall, I met the lady who brought us cookies every Frid

    11、ay. She was a little woman with gray hair. Only her head and the top of her green apron were visible over the cart (小车) loaded with cleaning supplies. At least she had a job!At the final meeting, laidoff workers formed a line at the door. A colleague whispered, “I cant believe our Cookie Lady is bei

    12、ng laid off. Well miss her as much as well miss her cookies.” When the colleague spoke to her in Spanish, I knew my classes would be useless for her and I realized how much better off I was than this poor woman.I decided to do something for her. I wrote to a newspaper expressing how I felt about the

    13、 unselfishness of the Cookie Lady who needed a job. A few days later, my article appeared in the newspaper and the Cookie Lady was allowed to stay in her position. On the same day, I received a letter, which seemed so unlikely that I read it twice. “An editor of a local magazine likes your piece and

    14、 wants you to call her next time youre looking for work.”语篇解读本文是一篇记叙文。文章讲述了一位关爱他人的清洁工在即将失去工作时得到他人回报的故事。1How did the author feel on that rainy day?ANervous.BExcited.CAwkward. DProud.解析:推理判断题。根据第一段中的“Rain beat against the window, matching my mood”和“rumors warned that the newest employee from each depa

    15、rtment would be laid off. I was the newest one in the training department.”可以推知,作者可能会被解雇,因此内心深感不安。答案:A2What was the author asked to do?ATake care of patients.BLeave earlier that day.CResign from the hospital.DHelp the laidoff workers.解析:细节理解题。根据第二段中的“Administration wants us to offer outplacement cla

    16、sses to help those employees find other jobs.”可知,作者被要求给即将下岗的人员上有关求职的培训课。答案:D3How did the author help the Cookie Lady?AHe offered her a highpaid job.BHe gave her advice on job hunting.CHe made her story known to others.DHe taught her how to pass an interview.解析:细节理解题。根据最后一段中的“I wrote to a newspaper e

    17、xpressing how I felt about the unselfishness of the Cookie Lady. and the Cookie Lady was allowed to stay in her position”可知,作者把“曲奇女士”的事迹写下来投给报社,让人们都知道了她的故事。最终,“曲奇女士”被医院留用了。答案:C4What does the story tell us?AGood deeds have their rewards.BA friend in need is a friend indeed.CLittle people can make a b

    18、ig difference.DLove brings more joy to people than work does.解析:主旨大意题。文章讲述了每周五给医院同事带曲奇的清洁工在面临失业时获得作者帮助,而作者也因帮助“曲奇女士”为自己赢得一个工作机会的故事。这则故事告诉我们“好人有好报”。答案:ABWhat is it that makes people laugh?More than two thousand years ago the ancient Greek philosopher Aristotle defined(定义)jokes as the pleasure that re

    19、sults from a feeling of triumph by showing were better than someone else in a certain way.According to Aristotle and many other philosophers,all jokes depend mainly on showing inferiority in another person or group of personsthat is,putting it clearly,on showing that they are worse off than ourselve

    20、s.Jokes raise our good opinion of ourselves at someone elses expense.Showing how much better than other people we are is the only one reason we like jokes.Someone may also use a joke to express their anger or their cruelty or any other kind of action that is not acceptable to us.We feel free to laug

    21、h when we hear about someone sliding on a banana skin.The joke lets us express those attitudes which are usually unacceptable to society.This is probably the reason why some of the jokes,especially those involving cruelty,are so popular with certain people.Besides,all jokes depend on our enjoyment o

    22、f laughing at something that is strange and out of place because its different from things which are happening around it.The same situation can be either sad or pleasant,depending entirely on how strange and out of place it is.If a girl in a bathing suit falls into a swimming pool,we dont laugh beca

    23、use nothing unusual has happened.But if a man in a smart suit falls in,the situation is at once unusual in a pleasant way and we laugh.A good joketeller will always try to build up a situation in which one thing is expected until something unexpected suddenly happens,and so we laugh.语篇解读本文是一篇说明文。到底是

    24、什么使人发笑?是笑话吗?不是,本文给出了答案。5The underlined word“inferiority”in Paragraph 1 means .Asomething that is not as good as something elseBsomething that is better than something elseCsomeone that is not as good as someone elseDsomeone that is better than someone else解析:词义猜测题。从第一段的“.that is,putting it dearly,on

    25、 showing that they are worse off than ourselves.”可知A项正确。答案:A6According to Aristotle,all jokes depend mainly on .Ashowing inferiority in another person or groupBresulting in a sense of successChaving a good opinion of other peopleDmaking people laugh unexpectedly解析:细节理解题。从第一段的第三句话可知A项正确。答案:A7Whats th

    26、e main idea of Paragraph 2?AShowing we are better than other people is the only one reason we like jokes.BWhen people are angry,they would like to hear jokes.CPeople who like jokes are usually cruel.DTo express those attitudes usually unacceptable to society is one of the reasons we like jokes.解析:段落

    27、大意题。从第二段的“The joke lets us express those attitudes which are usually unacceptable to society.”可知D项正确。答案:D8What will a good joketeller always try to do?AMake a sad situation into a pleasant one.BMake different things happen at the same time.CMake an unexpected thing happen in an expected situation.DM

    28、ake people laugh at something unusual and out of place.解析:细节理解题。从最后一段的最后一句话可知C项正确。答案:C.阅读七选五Tips on buying outdoor solar lightsAs solar lighting is becoming useful for homes,many different such outdoor lights can now be found in supermarkets.Here are some helpful tips for customers.Does your area re

    29、ceive enough direct lighting?1So you shouldnt even give it a thought if you live in an area that doesnt get much sunlight.These lights need direct sunlight,or they just wont work very well.2The expensive one usually means good quality.Choosing the cheapest ones will result in many problems.For once,

    30、its best to buy more expensive lights of high quality.3At least you should know the difference between a $10 light and a $45 light.Buy lights that require less installation(安装)Most solar lights are simply driven into the ground.Therefore,you shouldnt deal with the difficulty in installing a system t

    31、hat involves anything more than that.4 You dont need to buy lights that require half an hour each to plant into the ground because thats just a waste of time.Make sure the lights can store enough energy.Different solar lights can store different amounts of energy.5Therefore,you should choose lights

    32、that are able to store enough energy to last for a few hours or more,at least those that will last from nightfall throughout most of the night and part of the morning.AWithout sunlight,solar lighting is useless.BBuy many solar lights instead of just one or two.CIt means some will stay lit longer tha

    33、n the others.DChoose something a bit more expensive for once.ESolar lights are becoming more and more popular.FThat doesnt mean you have to spend all your money.GThey should take a few minutes each to get into the ground.语篇解读本文是一篇说明文。文章主要谈论了人们在购买户外太阳能灯时需要注意的几个问题。1解析:由本段标题Does your area receive enoug

    34、h direct lighting?和该空后的相关内容可知,这里是说你所住的地方要有足够的直射阳光,否则这些太阳能灯无法正常发挥作用,故选A项。答案:A2解析:本段主要是讲价格高一些的太阳能灯质量会更好,所以人们在购买的时候最好一次性地选购那些价格较高的太阳能灯,故用D项内容作为小标题最恰当。答案:D3解析:由该空前后的“its best to buy more expensive lights of high quality”和“At least you should know the difference between a $10 light and a $45 light”可知,作者并

    35、不是说要人们把钱都花在那些价格昂贵的灯上,但起码应该明白十美元的灯和四十五美元的灯之间的差异,故选F项。答案:F4解析:由本段标题Buy lights that require less installation.和该空后的“You dont need to buy lights that require half an hour each to plant into the ground”可知,作者在此建议人们购买那些易于安装的太阳能灯,故选G项。答案:G5解析:由该空前面的“Different solar lights can store different amounts of energy.”可知,不同的太阳能灯点亮的时间长短也不相同,故C项说法符合此处语境。答案:C

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019_2020学年高中英语Unit17LaughterSectionⅢLesson3MyFavouriteComedy课后限时训练北师大版选修62019121837.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423810.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1