2019_2020学年高中英语Unit20NewFrontiers课时跟踪检测九北师大版选修72019111919.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit20NewFrontiers 课时 跟踪 检测 北师大 选修 72019111919
- 资源描述:
-
1、课时跟踪检测(九) Communication Workshop.单句语法填空1If weather permits (permit), I will go for an outing.2The young man declared (declare) that he had nothing to do with the case.3Life is tough in the city. In order to lose their pressure (press), some people take exercise.4The settlers (settle) are living a ha
2、ppy life on the island now.5Look! Our apples have ripened (ripe); you can have one.6The car accident left her with a permanent (permanence) scar.选词填空benefit . from, rather than, due to, drop off, as a result of 1Her absence was due_to the storm, which did a lot of damage to the whole country.2As_a_r
3、esult_of the pilots strike, all flights have had to be cancelled.3She benefited a lot from reading English aloud every day.4David decided to quit rather_than accept the new rules.5The number of graduates going into teaching has _dropped_off sharply.完成句子1Take warm clothes in_case_the_weather_becomes_
4、cold.带上厚衣服,以防天气变冷。2One should learn from past mistakes so_as_to_avoid falling into the same old trap again.要从过去的错误中吸取教训,以免蹈覆辙。3So/As_long_as_you_tell_me_the_truth,_Ill try to help you.只要你告诉我实情,我会尽力帮助你。.阅读理解AAlmost everyone stood when the bride walked down the aisle in her white gown, but not the wed
5、ding conductor, because she was fixed to her chair.The nuptials at this ceremony were led by “IFairy”, a 4foot (1.5meter) tall seated robot with flashing eyes and plastic pigtails (辫子). Sundays wedding was the first time that a marriage had been led by a robot, according to manufacturer Kokoro Co.“P
6、lease lift the brides veil (面纱),” the robot said in a tinny voice, waving its arms in the air as the newlyweds kissed in front of guests.The wedding took place at a restaurant in Hibiya Park in central Tokyo, where the IFairy wore a wreath of flowers and directed a rooftop ceremony. Wires led out fr
7、om beneath it to a black curtain a few feet away, where a man clicked commands into a computer.Japan has one of the most advanced robotics industries in the world, with the government actively supporting the field for future growth. Industrial models in factories are now standard, but recently Japan
8、ese companies are making a push to inject robots into everyday life.Honda makes a walking childshaped robot, and other firms have developed them to entertain the elderly or play baseball. Kokoro, whose corporate goal is to “touch the hearts of the people”, also makes giant dinosaur robots for exhibi
9、tions and lifelike android models that can smile and laugh. The company is a subsidiary (附属公司) of Sanrio Co., which owns the rights to Hello Kitty and other Japanese characters.“This was a lot of fun. I think that Japanese have a strong sense that robots are our friends. Those in the robot industry
10、mostly understand this, but people mainly want robots near them that serve some purpose,” said bride Satoko Inoue, 36, who works at manufacturer Kokoro Co.The IFairy sells for about 6.3 million yen (D|S 57,000) and three are in use in Singapore, the US. and Japan, according to the company spokeswoma
11、n Kayako Kido.语篇解读:文章介绍了能主持婚礼的机器人IFairy,包含了它如何主持婚礼以及其市场前景。1The underlined word “nuptials” in Paragraph 2 can best be replaced by “_”AconductorsBbridesCrobots Dweddings解析:选D词义猜测题。根据第三段“Please lift the brides veil (面纱), . as the newlyweds kissed in front of guests.”可知,机器人主持的是婚礼。由此可猜测,nuptial的同义词是weddi
12、ng,意为“婚礼”。2The robots made in Japan can do the following EXCEPT _.Aentertain the senior peopleBplay baseballClook after childrenDlaugh解析:选C细节理解题。根据倒数第三段中的“entertain the elderly or play baseball . lifelike android models that can smile and laugh”可知,机器人可以使老人快乐、打棒球或大笑。没有提到照顾小孩,故选C。3What can we learn fr
13、om what bride Satoko Inoue said?AA robot has been widely used to serve the people in Japan.BIts very interesting to work with a robot in her company.CJapanese consider a robot can do many things like their friends.DPeople need robots that can help them in some ways.解析:选D推理判断题。根据倒数第二段中的“people mainly
14、 want robots near them that serve some purpose”可知,人们需要机器人能够在某些方面帮助他们。故选D。4Which of the following can be the best title for the passage?AIFairy, a Robot Conducts Wedding in TokyoBThe Development of RobotsCAll Kinds of Robots in JapanDWedding Customs in Japan解析:选A标题归纳题。通读全文可知,本文主要介绍了在日本机器人如何支持婚礼,并介绍了机
15、器人的发展前景。故选A项。BSelfie sticks (自拍杆) are now often used, as are selfie cameras on phones, and the word “selfie” was even added to the Oxford English Dictionary in 2013. The results of a recent research have showed that about 93 million selfies were taken per day in 2014, counting only those taken on An
16、droid phones.While selfies are extremely common, opinions_on_selfies_are_divided,_with some seeing them as a creative idea and a way to connect other people and others seeing them as narcissistic (自恋的) and unreal.As a new cultural pattern, selfies are of interest to psychologists, in terms of how pe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423865.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
街道党工委书记主题教育党课讲稿-如何提高基层党员党性修养_党工委书记上专题党课.pdf
