2019_2020学年高中英语Unit23ConflictSectionⅤGrammar.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit23ConflictSection Grammar
- 资源描述:
-
1、Section Grammar & WritingA卷 单句语法填空1I (know) him for more than ten years.答案:have known2I (not see) any of Picassos paintings before I visited the art museum.答案:had not seen3He (walk) to school before his father bought him a bicycle.答案:had been walking4He (wait) for you since six oclock.答案:has been wa
2、iting5I (be) in hospital for two months next Sunday.答案:will have been6It was the fence Tom painted white yesterday.答案:that7It was not until dark he realized it was too late to return home.答案:that8Not until twelve oclock (do) he go to bed last night.答案:did9It is said that there (be) wolves in this fo
3、rest.答案:were10By the time the case comes to trial, he (spend) a year in prison.答案:will have spent 阅读理解AI spent three months volunteering with Volunteer Bolivia. It was at times annoying, scary and difficult, but also lifechanging, satisfying and amazing. Because I had studied Spanish for a couple of
4、 years before I went out, I had just one week of classes at Volunteer Bolivia.Living with a family also helped my Spanish greatly and I felt immediately like one of their daughters. They were good friends from the beginning of my time there and I was looked after very well. I still had a lot of inde
5、pendence. The Volunteer Bolivia Centre, with its caf bar and cultural talks, was a meeting place for all the volunteers and I met some wonderful people from all over the world who were doing the same as megiving something of themselves to a country which needed so much.My placement was in a caring c
6、entre for prisoners children from the Cochabamba prisons and from the very start I felt welcomed and needed. There I met some inspiring members who put so much of their heart into caring for those children who maybe had no one else to love them. The work itself was not only very hard but at times em
7、otionally demanding, especially sending a group of twoyearolds back into the prison at the end of the day. Despite all this, I learnt a lot through the experience and now Im more aware of the problems faced daily by many people in South America. The centre has very limited funding so they rely heavi
8、ly on the work of volunteers, and any time people give is very valuable to them. Since returning to Britain I have kept in touch with the people I worked with and Im trying to support them as much as possible. Volunteering through Volunteer Bolivia has changed my life and is an experience I will nev
9、er forget.【解题导语】作者介绍了自己在The Volunteer Bolivia Centre做志愿者的经历。作者认为这段经历对自己影响很大, 是难忘的。1We can infer that the official language of Bolivia is most probably AEnglishBSpanishCFrench DItalianB解析:推理判断题。根据文中的Because I had studied Spanish for a couple of years before I went out, I had just one week of classes
10、at Volunteer Bolivia.可知, Bolivia的官方语言是西班牙语。2Where did the author stay when she was in Bolivia? AIn a hotel. BIn the volunteer centre.CIn a caf bar. DWith a local family.D解析:细节理解题。根据文中的Living with a family also helped my Spanish greatly and I felt immediately like one of their daughters.可知, 作者是与当地的一个
11、家庭住在一起。3The authors job as a volunteer in Bolivia was to Araise money for some prisonsBmeet volunteers from other countriesClook after some prisoners childrenDhelp the local people with their farm workC解析:细节理解题。根据文中的My placement was in a caring centre for prisoners children from the Cochabamba priso
12、ns. those children who maybe had no one else to love them.可知, 作者志愿工作的内容是照看一些犯人的孩子。4What can we learn from the passage? AAll people in Bolivia need the volunteers help.BThere is the worlds largest number of prisoners in Bolivia.CThe author was a college student when she went to Bolivia.DThe authors e
13、xperience in Bolivia had a great effect on her.D解析:推理判断题。作者从第一段开始介绍, 这次志愿者工作的准备工作, 下文介绍了这次工作的具体内容和对自己的影响。故选D项。BAt a young age, Patti Wilson was told by her doctor that she was an epileptic(癫痫病患者)Her father, Jim Wilson, is a morning jogger.She ran with her father every day.After a few weeks, she told
14、 her father, “Daddy, what Id really love to do is break the worlds longdistance running record for women.”Her father checked the Guinness World Records and found that the farthest any woman had run was 80 miles.As a freshman in high school, Patti announced, “Im going to run from Orange County up to
15、San Francisco.”(A distance of 400 miles.) “As a sophomore(二年级学生),”she went on, “Im going to run to Portland, Oregon.”(Over 1,500 miles)“As a junior, Ill run to St.Louis.”(About 2,000 miles)“As a senior, Ill run to the White House.”(More than 3,000 miles away.)In view of her handicap(缺陷),Patti was as
16、 ambitious as she was enthusiastic, but she said she looked at the handicap of being an epileptic as simply “an inconvenience”She focused not on what she had lost, but on what she had left.That year she completed her run to San Francisco wearing a Tshirt that read, “I Love Epileptics.”In her sophomo
17、re year, Pattis classmates got behind her.They built a large poster that read“Run, Patti, Run!”On her second marathon(马拉松),a doctor told her she had to stop.“Doctor, you dont understand,”she said.“Im doing it to break the chains on the brains that limit so many others.”She finished the run to Portla
18、nd, completing her last mile with the governor of Oregon.After four months of almost continuous running from the West Coast to the East Coast, Patti arrived in Washington and shook the hand of the then President of the United States.She told him,“I wanted people to know that epileptics are normal hu
19、man beings with normal lives.”Because of Pattis efforts, enough money had been raised to open up 19 multimilliondollar epileptic centers around the country.If Patti Wilson can do so much with so little, what can you do to outperform(超越) yourself in a state of total wellness?【解题导语】本文是一篇记叙文。Patti虽身患癫痫
20、病,但她能够突破自我,不懈努力,最终实现了自己打破女性长跑世界纪录的目标。5What was Pattis goal?ATo beat a record.BTo help the disabled.CTo run through the nation.DTo make an international tour.A解析:细节理解题。根据第一段中的what Id really love to do is break the worlds longdistance running record for women可知,Patti想打破女性长跑的世界纪录。6How did Patti look at
21、 her illness?AShe thought of it as a gift.BShe devoted all her attention to it.CShe faced it with discouragement.DShe considered it a small difficulty.D解析:推理判断题。根据第三段可知,Patti认为她患有癫痫病的这种缺陷只是一个小问题。7What did Patti do when a doctor asked her to stop her run?AShe followed his advice.BShe focused on her t
22、reatment.CShe continued without quitting.DShe asked for her classmates assistance.C解析:推理判断题。根据倒数第三段中的Im doing it to break the chains on the brains that limit so many others.以及倒数第二段的描述可知,Patti并没有放弃,而是继续完成她的长跑计划。8Why did the author ask the question in the last paragraph?ATo ask readers to answer it.BT
23、o get inactive people to run.CTo encourage deep thinking.DTo show his view on success.C解析:推理判断题。作者将Patti身患癫痫病与读者健康的状态(in a state of total wellness)进行对比,用Patti拥有的如此少,却可以做这么多,来对读者提问,目的是想引起读者深思。 语法填空James Cameron was born in 1954. A science fiction fan as a child, he grew up to become one of 1. most ou
24、tstanding filmmakers in Hollywood. At first he studied physics at California State University, 2. he left to follow his cinematic dream. When he was working 3. a truck driver, Cameron would stop the truck by the side of the road to work on screenplays, which 4. (contribute) to his success. In 1978,
25、Cameron made his first film, a science fiction short called Xenogenesis. The film helped him get a job with New World Pictures, a company run by 5. (know) Bmovie director Roger Corman. Years later, Cameron began his masterpiece Titanic, a movie about unlucky lovers 6. (trap) aboard the Titanic ocean
26、 liner. Titanic eventually became the first film 7. (earn) nominations(提名). For his work on the film, he took home three Oscars.Even though he 8. (win) countless awards, he still tries hard to be a director truly committed to his work. Perhaps that is the reason why he is so famous 9. (globe). He ca
27、n create new kinds of films and take our 10. (imagine) to places where we have never gone before.1the解析:考查冠词的用法。此处意为:最著名的电影制作者之一。故用最高级。2but解析:考查连词的用法。此处表示转折,“但是他离开了大学去追寻电影梦想。”3as解析:考查介词的用法。work as.担任4contributed解析:考查动词的时态。此处表示过去的动作,故用一般过去时。5known解析:考查词性转换。此处是形容词作定语修饰director。6trapped解析:考查非谓语动词。此处是过去
28、分词作后置定语,表示被动。7to earn解析:考查非谓语动词。名词前面被the first修饰时,后面用不定式作后置定语。8has won解析:考查动词的时态。句意:虽然他获得了无数的奖项,故用现在完成时。9globally解析:考查词性转换。此处是副词作状语。意为:全球出名。10imagination解析:考查词性转换。our后接名词。imagination n想象力。B卷 阅读理解AThere is some unwelcome news for students preparing for examsyou dont need the break as much as you may
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423880.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021二年级语文上册 第六单元 17 难忘的泼水节习题课件 新人教版.ppt
