2019_2020学年高中英语Unit3AmazingpeopleSectionⅡWelcometotheunit.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit3AmazingpeopleSection Welcometotheunit
- 资源描述:
-
1、Section Welcome to the unit & ReadingLanguage Points 品句填词1Shall we meet at the _(入口) to the cinema tonight?Okay.Lets make it at a quarter to seven.答案:entrance2She dislikes you to _(打扰) her so often.答案:disturb3There is no direct relation between the two incidents.Its just a _(巧合)答案:coincidence4A lot
2、of students gathered together to look into the box,_(好奇) about what could be inside.答案:curious5Now the hard winter has gone, we can cast off our winter _(服装)答案:clothing6What is the _(联系) between the two ideas?答案:connection7He made a _(大笔的钱) by selling waste materials.答案:fortune8The ancient Egyptians
3、 knew ways to _(保存) dead bodies from decay.答案:preserve 单句改错1People gathered round, curiously to know what was happening._答案:curiouslycurious2I was late in getting to the station, but fortunate for me, the train was late too._答案:fortunatefortunately3The organization was set up to preserve endangered
4、species in extinction._答案:infrom4Almost every teenager will experience a period in their life when they arent content to their parents._答案:towith5This kind of poison, resulting from illness or even death, is kept in the safe._答案:fromin 完成句子1The medicine will work best _(如果按照说明书服用的话)答案:if taken accor
5、ding to the instructions2_(使张路迷惑不解的是)was how Liu Yun knew the secret.答案:What puzzled Zhang Lu3_ (一回到家乡),she got down to _(募捐) for Project Hope.答案:Upon/On returning to her hometown;raising money4We went into the room quietly _(以便不打扰) anyone else.答案:so as not to disturb5Tom _(和) his parents, _(去) the
6、park every Sunday.答案:as well as;goes to 课文语法填空Howard Carter was a famous explorer, 1._ didnt receive school education but was 2._ (curiosity) about the outside world.He began searching for the tombs of the Egyptian kings since he was only seventeen.3._ the help of Lord Carnarvon, Howard Carter began
7、 his research.In 1922, he and his team found the tomb of King Tutankhamun near a city 4._ (call) Luxor.The tomb was full of 5._ (fortunate) in gold and jewels.Within 7 years, 21 people who had something 6._ (do) with the 7._ (open) of the tomb died, 8._ Howard Carter lived on till the age of 65.Some
8、 people say the 9._ (death) were just coincidence.Some believe that they were the result of the mummys curse, while others think it was the viruses in the tomb 10._ resulted in death.答案:1.who2.curious3.With4.called5.fortune6.to do7.opening8.but9.deaths10.thatA卷 单句语法填空1_ is known to us all is that Ch
9、inas first space laboratory module, was successfully launched on September 29.答案:What2Mr.Smith, as well as his wife and daughter,_ going to the Great Wall.答案:is3_(disturb) news came that the virus is spreading in Africa.答案:Disturbing4Upon _(enter) the tall building, he heard a sharp cry coming out o
10、f it, which brought his heart to his mouth.答案:entering5I wont go and attend his wedding party unless _(invite)答案:invited6As they entered the big city for the first time from a remote village, they were full of _(curious) about many things.答案:curiosity7The athletes years of hard training paid _ when
11、she finally won the Olympic gold medal.答案:off8His drunk driving resulted in the accident, _(cause) the death of fifteen people, including three students.答案:causing9Mary took a taxi to the airport,only _(find) her plane high up in the sky.答案:to find10He went back to the hall to try his _(fortunate) a
12、t finding his lost gold watch, but failed.答案:fortune 阅读理解“Life is about daring to carry out your ideas,” said Italian mountaineer Reinhold Messner.One of the bestknown living mountaineers,now 74,Messner became the first person to climb Mount Qomolangma alone and without the help of bottled oxygen(氧气
13、) in 1980.He also became, in 1986, the first to reach the worlds 14 mountain tops of over 8,000 meters,again without bottled oxygen.Along the way,he has practiced a special style of mountaineering known as alpinism, in which climbers try to reach the top with as little material(材料) and outside help
14、as possible.“But it is an art that is increasingly getting losttodays climbers depend on Sherpas(local guides for climbers in the Himalayas) and readymade routes to reach the top,” Messner said.“The true alpinist doesnt want such help.He wants to go into the wild,” he said.His achievements have made
15、 him a great hero,but Messner says he has gotten into plenty of dangerous situations along the way too.“Around half of the top alpinists have died climbing,”he said.“Of course, if I turn back more often than the others, I can increase my chances of survival,” he added.“But if I hadnt been lucky a fe
16、w times, I wouldnt be here.”Messner later moved on to different challenges(挑战),crossing the Gobi Desert and Antarctica.He is also a writer and was in Frankfurt to present his latest book, Wild, telling the true story of a 1916 Antarctic expedition(探险)Today, Messner spends his time making films and t
17、alks excitedly about his present one, which is set in Kenya, Africa, and tells the story of two climbers who run into trouble and are faced with lifechanging situations.After a lifetime of following his next dream, he believes filmmaking will be his final project.“I was always at my best when I was
18、learning, when I was curious(求知的),” he said.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章介绍了国际著名登山运动员梅斯纳尔和他的主要成就。1What is special about true alpinists?AThey can reach the top quickly.BThey try to depend on(依靠) themselves.CThey follow readymade routes.DThey often work with local guides.B解析:细节理解题。由第四段中的alpinism, in which climber
19、s try to reach the top with as little material(材料) and outside help as possible和第六段中的The true alpinist doesnt want such help.可知,真正的登山者尽量依靠自己的力量登上顶峰。2What helped Messner survive dangerous situations?AGood luck.BBelief.CGood skills.DCourage.A解析:推理判断题。由第九段中的But if I hadnt been lucky a few times, I woul
20、dnt be here.可知,Messner说自己几次死里逃生是因为运气好。3What does Messner tell us about the story of his new film?AIt is very interesting.BIt happens in Africa.CIt is based on his latest book.DIt records his true experiences.B解析:细节理解题。由倒数第三段可知,梅斯纳尔新电影的故事发生在非洲的肯尼亚。4What is the text mainly about?AA new film.BA new boo
21、k.CA great alpinist.DA great expedition.C解析:主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了国际著名登山运动员梅斯纳尔和他的主要成就。 完形填空I was born with a heart disease.As I grew up,parts of my heart started to _1_ and I was often out of breath.So when I was eight, the doctors opened my chest to_2_ it.When they saw the state of my heart,they tol
22、d my parents,“We dont expect him to_3_the night.” I was in and out of a coma(昏迷) for three months.Every day the fact that I wasnt _4_ was a good thing.Finally,the doctors_5_Id be better off at homesaying that I wasnt going to live long.But I _6_and had something close to a _7_childhood.As a teenager
23、,I began to _8_ heart failure again.But I was _9_to go to college,become a manager and get married to Jo.I started my own _10_so I could work flexible(灵活的) hours,_11_Jo and I had two children:Josh and Liam.I _12_to keep a good standard of life for everyone,even when I was waking up feeling sick ever
24、y morning.By January last year,my heart failure was so_13_that I often couldnt walk more than a few yards.I was worried about not being around for my_14_I had to explain to Josh that the_15_telling me an organ(器官)had been found could come any time and Id be rushed to hospital,perhaps_16_I could say
25、goodbye.A few days later,the phone rang and Josh said,“Is that the doctor with your new_17_?” However it was _18_a salesman.May 4 was the day when a transplant(移植) match was found.I was out of hospital within five weeks and,within a few_19_,feeling much better.By October,I was taking part in a 30mil
26、e bike ride.These days I spend a lot of time talking to kids with heart _20_I want to support others whove had a hard time.【解题导语】本文是一篇记叙文。作者虽然患有先天性心脏病,但他没有退缩,勇敢面对学习和生活,坚强地活了下去。1A.feelBfailCimproveDworkB解析: 根据该句中的I was often out of breath可知,作者的心脏开始衰竭。下文的heart failure为提示。2A.repairBdiscoverChearDpreven
27、tA解析: 根据文章第一句I was born with a heart disease.可知,医生想要修复作者的心脏。3A.stayBwasteCseeDlastD解析: 根据下文的saying that I wasnt going to live long可知,医生觉得作者的情况不容乐观,可能熬不过当晚。4A.deadBsadCsickDworriedA解析: 根据上文的I was in and out of a coma(昏迷) for three months.可知,作者每天还活着是一件值得庆幸的事。5A.expectedBdecidedCrequiredDlearnedB解析: 根据
28、破折号后的内容可知,医生决定作者最好还是回家(等待死亡)。6A.went outBgave upClooked backDcarried onD解析: 根据上文的saying that I wasnt going to live long和转折连词But可知,作者没有让生命很快止步,而是继续活了下去。7A.luckyBnormalCbusyDpoorB解析: 根据下文讲述青少年和成年后的正常生活可知,作者的童年也基本和其他正常孩子一样。8A.stopBacceptCexperienceDexamineC解析: 作者青少年时期又再一次经历心脏衰竭。9A.readyBlikelyCableDsur
29、eC解析: 根据转折连词But可知,虽然作者在青少年时期又开始经历心脏衰竭,但他还是上了大学,成为一名经理并且结婚生子。10A.rideBfamilyCholidayDcompanyD解析: 根据下文的so I could work flexible(灵活的) hours可知,作者为了有灵活的工作时间自己创办了公司。11A.andBbutCsinceDunlessA解析: “创办自己的公司”和“我们有了两个孩子”之间为并列关系。12A.waitedBtriedCagreedDofferedB解析: 根据上文叙述作者的工作和家庭经历可知,作者努力让身边的家人有高水准的生活。13A.easyBqu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423949.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
