2019_2020学年高中英语Unit3AtasteofEnglishhumourSectionⅡLearningaboutLanguage.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit3AtasteofEnglishhumourSection LearningaboutLanguage
- 资源描述:
-
1、Section Learning about Language & Using Language.七选五Do You Have a Positive Attitude?Who would you rather hang around with? Someone who always acts in low spirits? Or someone who manages to see the good around him, even when things arent always going great? 1 Having a positive attitude can help you i
2、n many ways. 2 Your friends will definitely appreciate you more if you see the silver lining rather than just the dark clouds! 3 The less pressure you feel, the better you will feel overall. So if youve been feeling tired, put on a happy face and you just might feel better soon.But how can you have
3、a positive attitude when life is hard? Its more than just turning lifes lemons into lemonade. 4 But its worth it.A positive attitude doesnt mean ignoring lifes troubles. It just means looking for the good in things, rather than being a pessimist and concentrating on the bad in things. Sometimes your
4、 attitude can make all the difference. Identify (识别) those areas of your life that might not be going so well. 5 Focus on one at a time and think of ways you can find the positive in things.AThe answer is to have a positive attitude.BHaving a positive attitude can take some hard work.CThey are likel
5、y to make you have negative thoughts.DHaving a positive attitude can also reduce your stress level.EIf you have a positive attitude, youre more fun to be around.FWhen you feel better physically, you naturally feel better mentally.GIts no surprise that people enjoy being around positive people rather
6、 than negative people.【语篇解读】与那些垂头丧气的人相比,人们更愿意和那些具有积极心态的人在一起。本文论述了积极心态的重要性和拥有积极心态的方法。1解析:选G上文是三个问句:你愿意与什么样的人在一起?是那些总是垂头丧气的人?还是那些总是设法看到事情积极一面的人?因此G项(人们喜欢和积极的人而不是消极的人在一起是意料之中的事)回答了上文提出的三个问题。2解析:选E上一句提到积极的心态可以在很多方面帮到你,因此E项(如果有积极的心态,你就能给身边的人带去更多的快乐)紧承上文,说明了积极心态带给周围的人的好处。3解析:选D上一段讲了积极心态给周围的人带去的好处,下一句提到压力越
7、少,你的整体感觉就越好,因此D项(拥有积极的心态也能减少你的压力)在此承上启下。4解析:选B上一句提到拥有积极的心态不像把柠檬变成柠檬水那样简单,那是需要人的努力的,故B项符合语境。5解析:选C上一句提到要找出生活中不顺的事情,下一句提到一次只专注于一件事,并找到它积极的一面,因此C项(它们可能会使你产生消极的思想)在此承上启下。.完形填空About the year 1900, a small, darkhaired boy was often seen waiting outside the back entrance of London theaters. His name was Ch
8、arlie Chaplin. He looked thin and hungry 1 his blue eyes were determined. He was hoping to get work in show business.When Chaplin couldnt get 2 , he wandered about the city 3 . He found food and shelter 4 he could. Sometimes he was 5 to a home for 6 who had no parents. He was cold and miserable ther
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-423960.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
