2019_2020学年高中英语Unit5InsideadvertisingSectionⅡWarmingUp.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 Unit5InsideadvertisingSection WarmingUp
- 资源描述:
-
1、Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业13 单句语法填空1We chatted _(casual) and tasted the tasty food.Altogether it was a great evening.答案:casually2At the meeting,the proposal _(generate) a lot of interest.答案:has generated3Literature,classic literature,is a beautiful,richly furnished room where yo
2、u might find many hours of rest and _(refresh)答案:refreshment4Ill keep you _(inform)答案:informed5If we take a plane,well of course have arrived in Paris by the next weekend.Dont be so sure.We should allow _ the weather factor.答案:for6He has had no response _ my letter.答案:to7Goods in that store are quit
3、e _(expense),so I cant afford anything there.答案:expensive8Many students believe the choice of their courses and universities should _(basis) on their own interest.答案:be based9He will achieve his _(ambitious) to win nine gold medals in the Olympic Games.答案:ambition10In the childrens minds the Spring
4、Festival is always _(association) with fireworks and lucky money.答案:associated 阅读理解For some students,especially those from poor families,taking a job is not a matter of choice,but necessity.They need to work to save for college,or even to supplement family income.Counselors should help students who
5、have a real need to work improve time management skills and seek employment that helps their educational goals.“College costs are high,and young adults also want the amenities(便利设施) that extra money brings,” according to John BBoshoven,counselor for continuing education at Community High School in M
6、ichigan.However,he warns,“School is my students fulltime job.”Studies show that students who work are more confident and possess better time management skills than students who are not employed.In addition to offering a paycheck,some independence and satisfaction,a parttime job can provide teenagers
7、 with both training and experience.Working teaches students about responsibility and can also reinforce(充实) what they are learning in school.“Colleges want to find candidates who demonstrate maturity,responsibility,independence,and initiative,and good workers certainly demonstrate those important ch
8、aracter traits,” Boshoven says.“Employers can write excellent recommendation letters for the students who have worked for them.”On the other hand,experts agree that students who work more than 15 to 20 hours per week often experience lessened school success,which can lead to dropping out entirely.Wo
9、rking long hours can also limit opportunities to build friendships and explore interests that enhance a teenagers intellectual and emotional development.The major point that students should keep in mind is the importance of balance.Dan Crabtree,College and Career Counselor at Wheaton Academy in Illi
10、nois,explains,“We want our students to establish a healthy balance in life and work to maintain it throughout their lives.” If working will interfere with completing school work,participating in extracurricular activities,spending time with family and friends,or getting enough rest,it may not be a w
11、ise decision.【解题导语】本文主要讨论了对学生做兼职的看法。学生做兼职既有利也有弊,关键在于要做到保持工作、学习和生活之间的平衡。1Whats the purpose of the passage?ATo show how students can find a parttime job.BTo explain what is a parttime job.CTo stress the importance of students parttime work.DTo discuss the issue of students parttime work.D解析:写作意图题。通读全文
12、可知,本文主要讨论了学生做兼职的利弊,因此应选D。2In Boshovens opinion,students _ashouldnt depend on their families financiallybshould take their studies as the first priorityccan benefit from parttime workdcan form healthy habits in their livesAbcBbdCabDacA解析:细节理解题。根据第二段最后一句中的“School is my students fulltime job.”以及第三段中Bos
13、hoven的话可知,Boshoven认为学生应以学业为重,学生能从兼职工作中获益。3According to the passage,we know that _Awithout counselors help,few students can get employedBteenagers show strong interest in parttime workCtoo much parttime work can lead to bad academic performanceDexperts encourage students to do more parttime workC解析:细
14、节理解题。根据倒数第二段第一句中的“experts agree that students who work more than 15 to 20 hours per week often experience lessened school success”可知,占用太多时间做兼职会影响学生的学习成绩。4What can be concluded from the passage?AParttime work is important for most students at college.BStudents should balance parttime work well with o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424044.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
