2019_2020学年高中英语课时分层作业六Module2AJobWorthDoingPeriod2ReadingandVocabular要点讲解课外研版必修52019122116.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 课时 分层 作业 Module2AJobWorthDoingPeriod2ReadingandVocabular 要点 讲解 课外 必修 52019122116
- 资源描述:
-
1、课时分层作业 六Module 2Period 2. 单词拼写1. As soon as it was dark, he gave the signal(信号). 2. When travelling abroad, it is important to respect (遵守)local customs and laws. 3. I encountered (遇到)an old friend in the street. 4. We had a profound (深刻的)lesson in moral education yesterday. 5. Was there anything in
2、 particular (特别)that you wanted to talk about? 6. The result of the experiment is very satisfying(令人满意的). 7. Its very stressful (充满压力的)for you to stay up late working every night. 8. More and more people want to work in the west as volunteers(志愿者). 9. He is well qualified (称职的)for the work. 10. He w
3、ent to Japan on a special mission(使命). . 单句语法填空1. We tried to find a table for seven, but they were all taken up. 【补偿训练】After he retired, Roger took up painting for a while, but soon lost interest. 2. With all of you helping(help) us, we had no trouble in finishing the job. 3. What did she say? Oh,
4、nothing in particular. She only wanted me to give her a hand. 4. Its said that the newly-made drug has a special effect on cancer. 5. We are all disappointed to find the temple in its bad condition. 6. Carl was watching TV when his wife told him the kitchen was on fire. 7. They volunteered to repair
5、 (repair) the house for the old lady. 8. When the football fans saw Beckham, they got so excited that they cried out. 【补偿训练】He has made such great progress that the teachers are pleased with him. 9. There was a satisfied(satisfy) look on his face when he got to know the result. 10. On my way home, a
6、 kind man offered to give(give) me a lift. . 完成句子1. I must offer them an apology(向他们表示歉意) for not going to attend the party. 2. You should spend two hours on average(平均) every day taking exercise. 3. He fell asleep, with the radio on(开着收音机). 4. Before I could say anything(我还没来得及说话), he had disappear
7、ed. 【知识拓展】 before 的用法总结一、可以用作介词1. 指时间上“早于, 在之前”。She has lived here since before the war. 她从战前就一直在这儿住。2. 指位置在前面。3. 指顺序或排列在之前。4. 在某人面前。She said it before the witness. 她是当着证人的面说的。二、作为连词其基本含义是“在之前”, 又可以根据不同语境灵活翻译成“才”“还没来得及就”“趁”“就”等。具体用法如下: 1. 与情态动词can/could连用这时候从句虽为肯定形式, 根据汉语表达习惯译成“还没来得及就”。Before he cou
8、ld catch up with the ball, Tom had beaten him to it. 他还没来得及追上球, 汤姆就已经抢先一步触到球了。2. 用于肯定句中强调主句所表达的时间, 距离长, 或花费的精力大, 译成“才”。We had sailed four days and four nights before we saw lands. 我们航行了四天四夜才看到陆地。3. 主句含有hardly, scarcely等半否定副词时可以译为“刚就”。We had scarcely reached the school before/when the bell rang. 我们刚到
9、学校铃声就响了。4. 用于It+be/takes+时间段+before句型若主句是肯定形式则翻译成“要过多长时间才”; 若主句是否定形式则翻译成“用不了多久就”。It will be two weeks before everything returns to normal. 两周之后一切才能恢复正常。It wont be long before we meet again. 用不了多久我们就会再见面的。【补偿训练】It wasnt long before(没过多久) she became a brave soldier. Before I could (我还没来得及)get in a wor
10、d, he had measured me. 5. He is likely to come(很有可能会来) tomorrow. 6. I was about to leave when(正要离开这时) my uncle came to visit me. . 阅读理解Consider the tomato: easy to grow, healthy to eat, tasty in just about any recipe and pleasant to look at. And come late summer, in steady supply. Though you can fin
11、d it during the coldest winter months, August is the tomatos season to shine. Farmers markets and grocery stores are bursting with lesser-known but arguably tastier varieties, including purple cherries and big heirlooms. “Heirlooms ripened on the vine(藤) are the tastiest of all tomatoes, ” says Amy
12、Goldman Fowler, author of The Heirloom Tomato. “I think their beauty is more than skin-deep. ” Heirloom seeds have been around for at least 50 years, often passed down from generation to generation. You may hear cherry or heirloom used to describe a tomato at hand, but there are many different kinds
13、 of tomatoes, and growers have fun giving catchy names to varieties: Mortgage Lifters, Beefsteaks, Oxhearts, Early Girls. And all of them come with health benefits. Tomatoes are a good source of the antioxidant lycopene (抗氧化番茄红素), which is thought to help lower a persons risk for heart problems and
14、cancer. Tomatoes also contain healthy vitamins(维生素) A and C. For the best fruit (theyre fruits, not vegetables), choose tomatoes with shiny, firm skin and a little give, and store them at room temperature away from direct sunlight. Keep them out of the fridge, since cold temperatures can affect the
15、original taste. “They satisfy something more than just taste, ” says Fowler. “Tomatoes feed your soul. ”【语篇概述】本文是一篇说明文, 介绍了西红柿的不同种类, 并说明了其对人类的各种好处, 如降低心脏病发病率和得癌症的风险等。1. In which season do tomatoes sell best? A. Spring. B. Summer. C. Autumn. D. Winter. 【解析】选B。细节理解题。根据第一段第二句And come late summer可知西红柿可在
16、夏末收获, 故选B。2. What can you learn from the passage? A. Tomatoes are healthy vegetables. B. Direct sunlight helps to store tomatoes. C. Tomatoes go bad more quickly in the fridge. D. Heirlooms are tastier than the other tomatoes. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段首句“Heirlooms ripened on the vine are the tastiest of al
17、l tomatoes, ” 可知heirloom在所有西红柿品种当中是最可口的, 故选D。3. Why do tomatoes benefit people? A. They can produce antioxidant lycopene. B. They may prevent some diseases. C. They can be used as medicine. D. They may make peoples skin shiny. 【解析】选B。细节理解题。根据第三段第二句Tomatoes are a good source of the antioxidant lycope
18、ne, which is thought to help lower a persons risk for heart problems and cancer. 可知, 西红柿可以降低心脏发病和得癌症风险。故选B。. 完形填空We have been driving in fog all morning, but the fog is lifting now. The little seaside villages are 1, one by one. “There is my grandmothers house, ”I say, 2 across the bay to a shabby o
19、ld house. I am in Nova Scotia on a pilgrimage(朝圣)with Lise, my granddaughter, seeking roots for her, retracing(追溯)3 memory for me. Lise was one of the mobile children, 4from house to house in childhood. She longs for a sense of5, and so we have come to Nova Scotia where my husband and I were born an
20、d where our ancestors6for 200 years. We soon7by the house and I tell her what it was like here, the memories8back, swift as the tide(潮水). Suddenly, I long to walk again in the9where I was once so gloriously a child. It still10a member of the family, but has not been lived in for a while. We cannot g
21、o into the house, but I can still walk11the rooms in memory. Here, my mother12in her bedroom window and wrote in her diary. I can still see the enthusiastic family13into and out of the house. I could never have enough of being14them. However, that was long after those childhood days. Lise15attentive
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424117.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
