2019_2020学年高中英语阅读强化训练九牛津译林版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 _2020 学年 高中英语 阅读 强化 训练 牛津 译林版 必修
- 资源描述:
-
1、阅读强化训练(九)(建议用时:15分钟) 阅读理解In 1905, President Theodore Roosevelt called coaches and athletic advisers from Harvard University, Yale University and Princeton University to the White House to discuss how to improve the game of football.The changes caused by Roosevelt were the first steps in a long line
2、of reforms(改革) to make American football safer.Football at the time was very dangerous and violent. In 1905 alone, at least 18 people died and more than 150 were injured playing football. According to The Washington Post, at least 45 football players died from 1900 to October 1905.Roosevelt liked fo
3、otball and thought being violent wasnt necessarily a bad thing. But his son was injured while playing as a freshman at Harvard, bleeding badly from a cut over his eye, and the nation was shocked at the number of young men who died or were seriously injured playing the game. People were especially sh
4、aken by the November 1905 death of Union College player Harold Moore, who died after being kicked in the head.A movement rose up to ban the sport, which was led by the president of Harvard and a number of other wellknown people.They thought football had no place in civilized(文明的) society and wanted
5、to throw it away. According to The New York Times, Harvard President Charles Eliot said that football was crueler than fighting. Other schools didnt even allow students to play football. Roosevelt wanted to reform the game but complained in a letter that Eliot wanted to kill it.Roosevelt again calle
6、d Harvard, Yale and other football coaches and officials to the White House in December 1905, with a view to taking away its dangerous features. A committee was formed after the 1905 season to look at changing the rules.The rules were changed for the 1906 season, but there were still some doubts. Th
7、e head coach at Swarthmore College wrote a series of articles called “How to Play Football”. And it took a few years for the rules to shake out. The most important safety feature we now havehelmets(头盔)was not required until much later.【解题导语】文章介绍了罗斯福总统下令改变美式足球比赛规则,才使得此项运动没有灭亡。1What was Roosevelts att
8、itude towards football?AHe hated it because of his sons injury.BHe liked it though it was violent.CHe thought it a bad sport.DHe wanted to kill it.B解析:细节理解题。根据第四段中“Roosevelt liked football and thought being violent wasnt necessarily a bad thing.”可知B项正确。2Roosevelt called the coaches to the White Hous
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
