2020-2021学年高中英语人教版必修2课时作业11 UNIT 3 COMPUTERS LEARNING ABOUT LANGUAGE & USING LANGUAGE WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语人教版必修2课时作业11 UNIT 3COMPUTERS LEARNING ABOUT LANGUAGE USING WORD版含
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.阅读理解Our grandparents tell us stories of their years over and over again. Until finally we have heard them tell the stories so many times that we wonder why they keep on repeating these old times. Unconsciously (无意识地), this is the way our minds work to pass history on. There was a ti
2、me when writing, reading, books, radio, TV and electronics of today were not present at all. Few things could be used to record and pass information on to the next generation. People would only sit around the campfire or the kitchen table, sharing stories of the past. This is called the “oral (口述的)
3、tradition”Children listened endlessly to families sharing stories of their youth. Memories are put in the minds of young people forever so they could later recall and tell them to their children and grandchildren. Can you recall any of this? I can. How could life of the past be able to survive for c
4、enturies without this telling of stories and information to the listening ears of the youth?Just the other day, our Uncle Martin came to visit with his two kids. As we sat around the kitchen table sharing stories and family remembrances, Uncle Martins laughter filled the room. He recalled several ti
5、mes that he was lucky to have not been hit by the falling trees. Each person in the room listened and enjoyed his details and humor.We all can continue to share stories with our children, telling of those good old days. Children do listen and want to hear true, sincere,funny and scary tales dug up f
6、rom the past and then they tell their friends. So oral tradition goes on and on.本文是一篇夹叙夹议文。在书写、广播、电视等被发明之前,人们是靠口头流传的形式传承历史故事的。今天,孩子们依然喜欢让大人们给他们讲故事。1According to the text, how did people pass on messages in the past?ABy using electronics.BBy telling stories orally.CBy recording them in books.DBy read
7、ing books to the next generation.答案:B解析:细节理解题。根据第一段中的People would only sit around the campfire or the kitchen table, sharing stories of the past.可知,过去,人们主要是以口头讲故事的方式来传递信息的。2What will happen if the stories are repeated many times?AThey can make the children feel bored.BThey can make the childrens min
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424205.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
