分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2020-2021学年高中英语必修4人教版课时作业:UNIT 3 SECTION Ⅱ WARMING UP & READING—LANGUAGE POINTS WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:424447
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:137.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语必修4人教版课时作业:UNIT SECTION WARMING UP READINGLANGUAGE POINTS WORD
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业(十)Unit 3A taste of English humourSection Warming Up & ReadingLanguage Points(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!).单句语法填空1With so much homework _(do),Mary wont have time to play with her friends.答案:to do2Jack wasnt saying anything,but the teacher smiled at him as if he _ (do) something very c

    2、lever.答案:had done3Mr Pan has been loved by the public for his _(humour) performance for years.答案:humourous4He found it_(astonish) that his money in the drawer was gone.答案:astonishing5_(fortunate),I didnt have my credit card with me or Id certainly have bought it.答案:Unfortunately6The lady is crazy ab

    3、out green and never_(bore) with anything to do with the color.答案:bored7The boy has handed out over 8,000 bags to the_(home) people through his organization since July,2013.答案:homeless8Once the difficulty is_(overcome),the rest of the work will go smoothly.答案:overcome9There is_(convince) evidence tha

    4、t lung cancer is connected with smoking.答案:convincing10The news shocked the public,_(lead) to great concern about students safety at school.答案:leading.阅读理解AIf you want someone to open up to you,just make them laugh.Sharing a good laugh makes people more willing to tell others something personal abou

    5、t themselves,without even necessarily being_aware that they are doing so.These are among the findings of a study led by Alan Gray of University College London in the UK.The study was published in the journal Human Nature.Gray and his colleagues gathered 112 students from Oxford University in England

    6、,into groups of three.It was the first time that the students had seen one another.The groups watched a 10minute video together,without chatting with one another.The videos differed in the amount of laughter and positive feelings they produced.One featured a standup comedy by Michael McIntyre,anothe

    7、r a golf instruction video,and the third a pleasant nature documentary of the BBCs Planet Earth series.The levels of laughter and the students emotional state after watching the video were then measured.The students who had a good laugh together shared more personal information about each other than

    8、 the groups who did not watch the funny video.Gray suggests this is not only because it is a positive experience,but because of the physiology (生物反应) behind a good laugh.It actually causes the release of the socalled “happy hormone (荷尔蒙)”The findings support the idea that laughter encourages people

    9、to tell more personal information to strangers.Interestingly,the person who told their personal information seldom noticed that he or she had done so.It was only the listener who realized that it had happened.“These results suggest that laughter should be a good topic for those who are interested in

    10、 the development of social relationships,” says Gray.This suggests laughter can serve as a shortcut (捷径) to forming new relationships.语篇解读 我们常常会发现,人在心情好的时候往往会口无遮拦,英国伦敦大学学院通过研究证实了这一点。1What does the underlined part “being aware” in Paragraph 1 probably mean?AGuessing. BRealizing.CDoubting. DPlanning.解

    11、析:词义猜测题。根据划线部分前后句可知,笑声中人们很可能透露自己的个人信息,并不会有所察觉。答案:B2What is the physiological influence of laughter?AIt makes people feel very energetic.BIt is called the bodys natural painkiller.CThe “happy hormone” is released during laughing.DIt results in more movements of the muscles in the body.解析:细节理解题。根据第三段的

    12、“It actually causes the release of the socalled happy hormone”可知,人们笑时身体里会产生一种快乐荷尔蒙。答案:C3What is the best title for this passage?AHaving a good laugh can help keep you fit.BIt is interesting to communicate with funny people.CSharing funny videos can help you make more new friends.DLaughter may cause

    13、people to share their personal information.解析:主旨大意题。根据全文内容可知,本文主要讲人们在笑时会无意透露自己的个人信息。答案:DBIt is widely believed that humor is good for your health.However,most studies on humor and health show that by watching something humorouscomedy films,for exampleyou can just escape from the pain for a short tim

    14、e,or that humor just helps reduce signs of a disease.So far,no study has shown that humor can help a person recover from a serious illness.One way to study the relationship between humor and health is looking at the health of people who use humor as part of their jobs: comedians and improv (即兴表演) ar

    15、tists,for example.Not only do they use humor as part of their work,but also they show the highest levels of humor ability.So if humor is really good for our health,we can anticipate that comedians benefit the most from it.Although it is often said that humor can make people live longer,research has

    16、actually found the opposite to be true.One study found that comedians and humor writers actually died younger compared with other famous people who were not performers.However,these studies were somewhat limited,because most of the comedians were men and already dead.And many famous people often liv

    17、e very unhealthy lives,and the comedians might have died from reasons such as heavy drinking or smoking.My colleagues and I decided to take a different way.We collected data (数据) from 491 improv artist students224 women and 267 menall alive.We compared this improv group with 795 noncomedians,who wer

    18、e matched in age,sex,and education.We asked participants from both groups to tell us how many diseases they had had in the past three years and how long they had lasted.The improv artists reported that they had had many more diseases,and that these diseases had lasted longer compared with the contro

    19、l group.So our study adds further evidence to the conclusion made by the studies before.语篇解读本文是一篇说明文。文章主要讲了人们普遍认为幽默对我们的健康有益,但研究发现,幽默对我们健康的益处并没有那么大。4What do most studies on humor and health show about humor?AIt doesnt really reduce signs of diseases.BIt just helps reduce peoples pain for a while.CIt

    20、cant really make people feel comfortable.DIt can help one recover from a serious disease.解析:细节理解题。根据第一段的“However,most studies on humor and health show that by watching something humorouscomedy films,for exampleyou can just escape from the pain for a short time”可知,幽默只能暂时帮助人们减轻痛苦。答案:B5What does the un

    21、derlined word “anticipate” in Paragraph 2 mean?APredict. BNotice.CUnderstand. DExplain.解析:词义猜测题。根据第二段的“So if humor is really good for our health”可知,在这种情况,我们应该“预料”喜剧演员从幽默中受益最大。答案:A6What can we know about the improv artists from the authors research?AThey had more unhealthy habits.BThey benefited more

    22、 from humor.CThey were more likely to get diseases.DThey did better in taking care of themselves.解析:细节理解题。根据最后一段的“The improv artists reported that they had had many more diseases,and that these diseases had lasted longer compared with the control group.”可知,跟一般人相比,这些喜剧演员更容易得疾病。答案:C.完形填空Toby had a fea

    23、r of heights.He had carried it with him since he was a baby.As a teenager,his _1_had only become worse.He talked to his father about it one day.“I have had enough,Dad,” he said.“I would love to go rock climbing with my friends._2_every time I get too _3_,I feel sick.”His dad thought about his sons _

    24、4_.“Well Toby,” he said quietly,“I can _5_you.But you will need to _6_your fear.Are you _7_?”Toby was quiet for a moment.“I am ready!” he replied _8_.Tobys father walked toward the front door.“Were going into the city!” his father said.Toby _9_ what was coming.Toby lived in Paris,France.Seated in th

    25、e heart of Paris,was one of the worlds_10_landmarks (标志性建筑)It was the Eiffel Tower.Toby knew that visitors were _11_ to climb to the very top.Nothing was said between the pair as they drove into the city.They had arrived at the Eiffel Tower when Toby looked up at it and gasped (倒抽气)His _12_turned ov

    26、er.“Im not sure if I can do this,” he said _13_.Tobys father _14_his sons worries.“Dont worry,” he said.“I will be with you every step of the way.This is the day that you_15_your fears.”Toby looked up at the tall_16_.He took a deep breath as they stepped through the entrance._17_his father held his

    27、hand,they made their way,step by step,towards the _18_of the building.Once they _19_the top,Toby stepped out from the shadows (阴影)“Wow,Dad!” he said _20_as he looked over Paris.“I told you there was nothing to worry about,” came the reply.语篇解读本文是记叙文。文章讲述了托比的爸爸通过领儿子爬埃菲尔铁塔来帮助他克服恐高症的经历。1A.healthBfearCu

    28、nderstanding Dmemory解析:根据上文中的“Toby had a fear of heights”可知,托比“恐(fear)”高。答案:B2A.Since BAnd CBut DUnless解析:上文中的“I would love to go rock climbing with my friends”与下文中的 I feel sick是转折关系,故用“但是(But)”。答案:C3A.deep Bhigh Cfar Dheavy解析:根据上文中的“Toby had a fear of heights”可知,托比爬到“高处(high)”就难受。 答案:B4A.mistake Bf

    29、ailureCproblem Dstudy解析:托比的爸爸在考虑儿子恐高这个“问题(problem)”。答案:C5A.help BprotectCteach Dtell答案:A6A.face Bfind Chide Dforget解析:根据上下文语境可知,托比的爸爸要“帮助(help)”他,但是托比必须“面对(face)”自己的恐惧。答案:A7A.busy BfreeCsmart Dready解析:根据下文中的I am ready可知,托比的爸爸问儿子“准备(ready)”好了吗。答案:D8A.bravely BquietlyCangrily Dcoldly解析:根据上文中的I am read

    30、y可知,托比的回答很“勇敢(bravely)”。答案:A9A.doubted BknewCfelt Ddecided解析:根据上文中的“Were going into the city!”可知,托比“知道(knew)”即将发生什么。答案:B10.A.smallestBstrangestColdest Dtallest解析:根据Toby恐高的特点及下文中的It was the Eiffel Tower可知,埃菲尔铁塔是世界上“最高的(tallest)”标志性建筑之一。答案:D11A.persuaded BguidedCinvited Dallowed解析:埃菲尔铁塔“允许(allowed)”游客

    31、爬到最高处。答案:D12A.throat Bnose Cstomach Dmouth解析:由“Toby looked up at it and gasped”可知,极端的恐惧让Toby感到“胃(stomach)”很不舒服。答案:C13A.calmly BsimplyCnervously Dpolitely解析:根据上文中的“Toby looked up at it and gasped”可知,托比不确定自己能不能爬到最高处,他很“紧张(nervously)”。答案:C14A.disliked BsensedCexpected Dremembered解析:根据下文中的Dont worry可知,托

    32、比的爸爸“感觉(sensed)”到了儿子的担心。答案:B15A.beat BrealizeCaccept Dconsider解析:根据下文中的“He took a deep breath as they stepped through the entrance”可知,今天托比要“战胜 (beat)”自己的恐惧。答案:A16A.mountain BhouseCtower Dtree解析:根据语境可知,托比在看埃菲尔铁“塔(tower)”。答案:C17A.Although BIfCBefore DAs答案:D18A.top BbottomCmiddle Dback解析:根据they made their way及the top可知,“当(As)”爸爸拉着托比的时候,他们一起向埃菲尔铁塔“顶部(top)”走去。答案: A19A.missed BcrossedCreached Dsaw解析:根据下文中的he looked over Paris可知,托比“到达(reached)”了埃菲尔铁塔顶部。答案:C20A.sadly BweaklyCsecretly Dexcitedly解析:根据语境可知,托比爬到埃菲尔铁塔顶部非常“高兴(excitedly)”。答案:D- 7 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语必修4人教版课时作业:UNIT 3 SECTION Ⅱ WARMING UP & READING—LANGUAGE POINTS WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424447.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1