分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 23

类型2020-2021学年高中英语新教材人教版必修第二册练习:UNIT 5 -单元素养评估卷(五) WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:424464
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:23
  • 大小:185.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语新教材人教版必修第二册练习:UNIT -单元素养评估卷五 WORD版含解析 2020 2021 学年 高中英语 新教材 人教版 必修 第二 练习 UNIT 单元 素养
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家单元素养评估卷(五)时间:100分钟分数:120分第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AThere are a lot of music festivals to look forward to in the coming months.Firefly Music FestivalMany people have thought of going to Delaware for a summer vacation, and mid June is a

    2、 great time to plan a trip if you love music.Date: June 14-June 17Place: Delaware, the USAMusic Type: Country MusicRoskilde FestivalThis music festival has a long history since 1971. Whats interesting about this festival is that you can get to know some artists from different countries.Date: June 30

    3、-July 10Place: Cambridge, EnglandMusic Type: RockSecret SolsticeCome to Paris. Not only will you have great music in the Secret Solstice, but you can also visit some old museums.Date: June 21-June 24Place: Paris, FranceMusic Type: Folk MusicMontreal International Jazz FestivalAll jazz lovers should

    4、come to the Montreal International Jazz Festival at least once in a lifetime. This event brings together some of the best musicians.Date: June 28-July 7Place: Montreal, CanadaMusic Type: Jazz1. What is common to the music festivals in the passage?A. They are all held in Europe.B. They are all about

    5、country music.C. They are all given outdoors.D. They all take place in summer.解析:细节理解题。对比四个音乐节的相关信息可知,这四个音乐节都在夏天举办。故选D。答案:D2. What can we know about Delaware from the passage?A. It is a good choice for summer holiday.B. It is an old city with many old museums.C. It has musicians from different count

    6、ries.D. It has interested jazz fans around the world.解析:细节理解题。根据Firefly Music Festival中“Many people have thought of going to Delaware for a summer vacation ”可知答案选A。答案:A3. Which music festival will last for the longest time?A. Secret Solstice.B. Roskilde Festival.C. Firefly Music Festival.D. Montreal

    7、 International Jazz Festival.解析:细节理解题。对比四个音乐节举办的时间可知,Roskilde Festival持续时间11天,时间最长。故选B。答案:BBDo you often listen to music at loud volume? Over one billion young people are at risk of hearing loss because of listening to loud noise for long periods of time. Listening to music or watching a TV show at

    8、loud volume is harmful to your hearing. The United Nations has standards for safe listening. It is not safe to listen to sounds that are louder than 85 dB(分贝) for eight hours or 100 dB for 15 minutes. The sound of a busy road is about 85 dB and the sound of a rock concert can be about 100 dB.Loud no

    9、ise is harmful to the inner ears. Most of us are born with about 16,000 hair cell(听毛细胞) in our inner ears. These cells notice sounds. However, listening to loud noise for a long time can make these cells work too hard and cause some of them to die. This is what causes hearing loss.Some people might

    10、think that their music isnt all that loud. But this can depend on where you are. For example, if you are in a noisy place like the subway, you might turn up your music too loud without realising it. Later, when you listen to it at the same volume in a quiet place, you might feel uncomfortable.The “s

    11、afe level” for most sound is below 80 dB for up to 40 hours a week. A level of 80 dB is roughly equal to the noise of a subway.4. Why are many young people at risk of hearing loss?A. They watch TV every day.B. They listen to music every day.C. They listen to loud noise in the subway.D. They listen t

    12、o loud noise for a long time.解析:细节理解题。根据第一段中的“Over one billion young people are at risk of hearing loss because of listening to loud noise for long periods of time.”可知,世界上有十亿多年轻人正面临失聪的危险,因为他们长时间地听嘈杂的噪声。故选D。答案:D5. What is the sound level of a rock concert?A. About 80 dB.B. About 85 dB.C. About 100 dB

    13、.D. About 110 dB.解析:细节理解题。根据第二段最后一句“The sound of a busy road is about 85 dB and the sound of a rock concert can be about 100 dB.”可知,摇滚音乐会的声音大约是100分贝。故选C。答案:C6. What is loud noise harmful to?A. The inner ears.B. The brain.C. The heart.D. The eyes.解析:细节理解题。根据第三段第一句“Loud noise is harmful to the inner e

    14、ars.”可知,嘈杂的噪声对我们的内耳的伤害很大。故选A。答案:A7. What can you learn from the passage?A. We feel comfortable when listening to loud music in a quiet place.B. Most people are born with about 1,600 hair cells in the inner ears.C. It is not safe to listen to sounds that are louder than 85 dB for 15 minutes.D. Below

    15、80 dB for up to 40 hours a week is the “safe level” for most sound.解析:推理判断题。根据最后一段第一句“The safe level for most sound is below 80 dB for up to 40 hours a week.”可知,对于大多数声音来说,每周听低于80分贝的声音40个小时是个“安全值”。故选D。答案:D8. What is the best title for the passage?A. Keep the Loud VolumesB. Loud Noise Is Harmful to He

    16、aringC. The Risk of Listening to MusicD. Loud Noise Stops Ears from Working解析:主旨大意题。通读原文可知,本文主要介绍的是嘈杂的噪声对人的听力的损害。故选项B作为文章的标题较为合适。故选B。答案:BCIn the story “The Crow (乌鸦) and the Pitcher” from Aesops Fables, a thirsty crow drops stones into a narrow jar to raise the low level of water inside so he can ta

    17、ke a drink.Now scientists have evidence to back up that story. New Caledonian crows actually do understand how to make water displacement work to their advantage, experiments showed. The results suggest that the birds are, at least in some aspects, as smart as first graders, according to the study.R

    18、esearchers, led by Sarah Jelbert at the University of Auckland in New Zealand, presented six crows with tubes filled with water. Inside the tubes, a worm or a piece of meat on a piece of wood was floating, just out of reach of the crows. In front of the tubes, the researchers arranged a bunch of hea

    19、vy rubber erasers that would sink, and light plastic objects that would float. The crows found out that they could drop the heavy objects into the tubes in order to raise the water level and get their snacks.However, the birds behaved awkwardly in experiments in which they could choose to drop objec

    20、ts in either a wide tube or a narrow tube to get a snack, the researchers said. Dropping objects into the narrow tube would lift the water level by a greater amount and put the treat within reach after just two drops. In contrast, it took around seven drops to raise the snack to the same level in th

    21、e wide tube. The crows obviously didnt realise this, and most of them went for the wide tube first.Previous studies showed that chimps and human children can solve similar tasks. In a 2011 study, chimps and kids found out that they could put water into a tube to reach a peanut that was floating in a

    22、 small amount of water at the bottom.9. What does the passage focus on?A. Aesops prediction.B. Crows intelligence.C. The development of crows.D. Human-animal communication.解析:推理判断题。由第二段最后一句“The results suggest that the birds are, at least in some aspects, as smart as first graders, according to the

    23、study.”可知,实验的结果表明乌鸦的智商与一年级学生一样,结合上下文可知,本文关注的是乌鸦的智力。答案:B10. What does the underlined part “the treat” in Paragraph 4 refer to?A. The tube.B. The object.C. The snack. D. The water.解析:词义猜测题。由上句中“they could choose to drop objects in either a wide tube or a narrow tube to get a snack”可知,乌鸦朝管子中扔东西,显然是为了得到

    24、食物,所以此处代替the snack。故选C。答案:C11. What did the experiment with wide and narrow tubes show?A. Crows are sensitive to surroundings.B. Crows have the ability to recognise shapes.C. Crows are cleverer than chimps and children.D. Crows understand water displacement incompletely.解析:推理判断题。由第四段最后两句“In contrast

    25、, it took around seven drops to raise the snack to the same level in the wide tube. The crows obviously didnt realise this, and most of them went for the wide tube first.”可知,乌鸦知道使用橡皮擦,但不知道将其放入较窄的管子的好处。故选D。答案:DDDo you know what youd like to be when you grow up? It takes most people many years to find

    26、 out. For the young artist Alexandra Nechita, it never really seemed to be a question. From the day she began drawing at the age of two, she was an artist.Alexandra Nechita was born in Romania in 1985 and moved to California when she was still a baby. As a little child, she loved colouring in her co

    27、louring books. Her parents hoped she could spend more time playing with other children, so they took away her colouring books. Alexandra began drawing her own pictures and colouring them in.By the time Alexandra was seven years old, she had begun painting with oil paints. When Alexandra took a local

    28、 art class, her teacher was amazed at the young artists unusual style of painting. Alexandras work was similar in some ways to the paintings by famous artists like Picasso. These artists did not use a realistic style of painting. They allowed their imaginations to play an important part in their wor

    29、k. The interesting thing was that little Alexandra had never seen the work of these artists. People called her “Little Picasso”. This was a great honour, but Alexandras style of painting was all her own.Alexandras first public show was held at a Los Angeles public library when she was only eight yea

    30、rs old. People were amazed at how young Alexandra was, but mostly they loved her imaginative artwork. It did not take long for Alexandra and her work to become famous. She appeared on television programmes and in newspapers and magazines all over the world. The sale of a single piece can earn the yo

    31、ung artist thousands of dollars. But that is not why Alexandra creates artwork. She just cannot imagine doing anything else that would bring her such joy and satisfaction.Today, Alexandra is a full-time artist. She also works to help support the arts in schools. Alexandra is a strong believer in the

    32、 power of art as a tool of communication and a bridge to building peace throughout the world.12. When did Alexandra begin drawing pictures?A. At the age of eight.B. At the age of seven.C. At the age of two.D. In the year of 1985.解析:细节理解题。根据文章第一段最后一句话“From the day she began drawing at the age of two,

    33、 she was an artist.”可知答案选C。答案:C13. Alexandra was called “Little Picasso” because .A. she learned to paint from PicassoB. her style of painting was like PicassosC. she was one of Picassos big fansD. her style of painting was unusual解析:细节理解题。根据文章第三段中“Alexandras work was similar in some ways to the pai

    34、ntings by famous artists like Picasso.”可知答案选B。答案:B14. What can we learn from the underlined sentence in Paragraph 4?A. Only painting can make her so happy and satisfied.B. Only money can make her so happy and satisfied.C. Anything can make her feel happy and satisfied.D. Nothing can make her feel ha

    35、ppy and satisfied.解析:推理判断题。由句意“她只是无法想象做任何其他事情能给她带来如此的快乐和满足”可知,只有绘画能使她快乐和满足。故选A。答案:A15. According to the passage, which word can best describe Alexandra?A. Polite.B. Generous.C. Patient.D. Creative.解析:推理判断题。全文主要介绍了Alexandra在绘画方面的创造力。故选D。答案:D第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据下面短文内容,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中

    36、有两项为多余选项。Your children are watching you. 16 According to the Health Programme, developing healthy habits is an important part for your children. And when it comes to developing healthy habits, parents influence their children more than anyone else.17 What happens during those early years can influen

    37、ce children for the rest of their lives. This includes some eating and exercise habits. Children are very careful, even at a young age. Children watch what others do carefully and imitate the behaviours of those closest to them. As parents, you should do the following: 18 If you do that, your childr

    38、en are more likely to be enthusiastic about developing theirs.Let your children see you taking care of your own physical health by eating fruit and vegetables. Talk to them about healthy habits in appropriate terms and at a proper time. 1920 Computers, televisions and other forms of technology are a

    39、 major part of life in the 21st century. Unfortunately, as the use of technology in the home increases, so does the time spent watching TV or playing on the computer. So as parents, you should also arrange the time for your children wisely.A. Take part in physical activities and exercise regularly.B

    40、. Dont get rid of technology, but use it wisely.C. Be enthusiastic about developing healthy habits of your own.D. Your actions are speaking to them louder than your words will.E. Children prefer to imitate their parents rather than listen to them.F. This can be helpful to teach your children to form

    41、 good eating habits.G. Its easy for children to form their healthy habits when they are young.答案:16. D17. G18. C19. F20. B第二部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。I devote myself to music because of my grandmother. My mum and I lived with my grandparents from

    42、the time I was two until I was eight. And even then, I was at their house before and after school every day while my mother was 21.Grandma loved music. It was she that first 22 me to Elvis Presley as a very young child, and once I heard his music, I was truly in23with it. Most five-year-olds ask for

    43、 toys for birthdays, but I wanted Elvis albums. I would play them non-stop and 24 to the music in my grandmas family room though my movements didnt look25.Grandma played the piano and 26 me to sing “America the Beautiful” and “Somewhere over the Rainbow”. I finally started playing music on the piano

    44、, and soon grandma was paying for me to take piano lessons from a lady living in the 27. I would come home from28 and walk there for my lesson. I 29 took about nine months of lessons, but it was enough to give me a foundation and allow me to continue to teach myself.Last month when I came home to vi

    45、sit grandma in the hospital, I brought along my guitar with me. She was in great pain, but the music seemed to 30 her soul. She had me sing some songs and when I started to sing “Somewhere over the Rainbow”, her weakened voice31 in with mine for a few lines. That experience was one of the most 32 of

    46、 my lifetime and one I will certainly cherish forever. I told her of my music career and she was very 33 and said, “Thats wonderful!” I 34 to play for her throughout the week I was home. My grandma passed away two days ago. In my opinion, part of her will live on through every 35 I write or sing for

    47、 her in my life.21. A. at homeB. at schoolC. at workD. in hospital解析:此处表达当妈妈去上班(at work)时,“我”住在姥姥姥爷家。答案:C22. A. sentB. inspiredC. rememberedD. introduced解析:句意:是她让我这个很小的孩子第一次认识了Elvis Presley。introduce sb to把某人介绍给,在此引申为她让“我”接触到了他的音乐。答案:D 23. A. debateB. loveC. agreementD. doubt解析:句意:一听他的音乐,我就真的爱上了它。be

    48、 in love with爱上。答案:B24. A. waveB. sleepC. danceD. play解析:dance to the music伴着音乐跳舞,符合语境。答案:C25. A. funnyB. balancedC. goodD. interesting解析:句意:尽管我的舞蹈动作看起来不那么优美。look good看上去很好、很美。funny滑稽可笑的;balanced平衡的;interesting有趣的。答案:C26. A. forced B. prepared C. enabled D. taught 解析:根据情境可知此处是指姥姥教“我”唱这些歌,teach sb to

    49、 do sth教某人做某事。答案:D27. A. hotelB. apartmentC. neighbourhoodD. hospital解析:根据情境可知姥姥是在“我们”居住的小区、邻居中找了一个音乐老师来教“我”。其他三项与情境不符。答案:C28. A. schoolB. hospitalC. streetD. office 解析:句意:我总是放学(school)回到家,然后走去那儿上音乐课。答案:A29. A. exactlyB. onlyC. completelyD. seldom解析:句意:我仅仅(only)学了九个月的课程,而这使我有足够的基础来继续自学。答案:B30. A. co

    50、mfortB. spotC. attractD. terrify 解析:句意:但是这音乐好像给她带来了些安慰。comfort sb让某人感到安慰、舒适;spot sb看见/发现某人;attract sb吸引某人;terrify sb吓坏某人。答案:A31. A. joinedB. pouredC. mixedD. combined 解析:句意:她用微弱的声音和我一起唱了几句歌词。join sb in和某人一起做某事,符合语境。pour倾倒,泼洒;mix使混合;combine使结合,使联合。这三项与情境不符。 答案:A32. A. worthwhileB. impressiveC. puzzli

    51、ngD. unbelievable解析:句意:这次经历是我一生中让我印象最深刻的一次。an impressive experience一次印象深刻的经历。worthwhile值得的;puzzling令人迷惑的;unbelievable难以置信的。答案:B33. A. energeticB. calmC. outspokenD. pleased解析:根据情境和后文的“Thats wonderful”可知,她对“我”的音乐事业感到很满意、很高兴,所以要用pleased。energetic精力充沛的;calm镇静的,平静的;outspoken坦诚的。答案:D34. A. refusedB. expe

    52、ctedC. continuedD. intended解析:句意:在家的整个一周里我继续为她演奏音乐。continue to do sth继续做某事;refuse to do sth拒绝做某事;expect to do sth期望做某事;intend to do sth打算做某事。答案:C35. A. songB. poemC. articleD. composition解析:根据前文可知“我”从事了音乐事业,此处应该是“我”为她写歌和唱歌,再结合后面的“sing for her”,可知答案为A项。答案:A第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词

    53、或括号内单词的正确形式。Once a year a race 36. (hold) for old cars. A lot of cars entered for this race last year and there was a great deal of 37. (excite) just before it began. One of the most handsome cars was a Rolls-Royce Silver Ghost. 38. most unusual car was a Benz 39. had only three wheels. 40. (build)

    54、in 1885, it was the oldest car taking part. After a great many loud explosions, the race began. Many of the cars broke down on the way and some drivers spent 41. (much) time under their cars than in them! A few cars, 42. , completed the race. The winning car reached a speed of forty miles an hourmuc

    55、h faster than any of 43. (it) rivals (对手). It sped downhill at the end of the race and its driver had a lot of trouble 44. (try) to stop it. The race gave everyone a great deal of pleasure. It was very different 45. modern car races but no less exciting.答案:36. is held37. excitement38. The39. that/wh

    56、ich40. Built41. more42. however43. its44. trying45. from第三部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假设你是新华中学的李华,将参加主题为“Lets Ride Bicycles”的英语演讲比赛,请撰写一份演讲稿,内容主要包括:(1)目前汽车带来空气污染和交通堵塞等问题;(2)骑自行车的益处,如节能环保、有利健康等。参考词汇:环保的(environmentally friendly)注意:(1)词数100左右;(2)演讲稿开头和结尾已经给出,不计入总词数。Good morning, everyone. _Thank you!答案:G

    57、ood morning, everyone. Im Li Hua from Xinhua Middle School. It is my great honour to make a speech here. The topic of my speech is “Lets Ride Bicycles”. As is known to all, with the improvement of peoples living standards, cars have become a popular means of transport, bringing great convenience to

    58、our life. However, they have also caused some problems such as air pollution and traffic jams. How can we solve the problems then?As far as Im concerned, riding bicycles is a good solution. For one thing, bicycles dont need any petrol and they are energy-saving. For another, bicycles are environment

    59、ally friendly because they wont give off waste gas. Whats more, riding bicycles is a good way for us to exercise and it is beneficial to our health. Therefore, lets take the responsibility to build up a low-carbon city by riding bicycles. Come on and join us!Thank you!第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续

    60、写两段,使之构成一篇完整的短文。A friend of mine, whose name was John Smith, had a bad memory, which made him famous. He was so forgetful that he sometimes forgot what he was talking about in the middle of a sentence. His wife had to constantly remind him about his meetings, his classes or even his meals! Once he f

    61、orgot he had eaten breakfast twice, at home and at school. His wife liked to remind her neighbours, “If John didnt have his head tied on, he would forget that too.” Since John was a professor at a well-known university, his forgetfulness was often an embarrassment to him. It wasnt that he was not cl

    62、ever, as some critical people tended to say, but just very, very absent-minded.One hot summer day, Professor Smith decided to take his children to a seaside town about a three-hour train ride away. To make the trip more interesting for his young children, he kept the name of the town a secret. Howev

    63、er, by the time they arrived at the station, John forgot the name of the town he was planning to visit. Luckily, a friend of his happened to be in the station. He offered to take care of the children while John hurried back home to find out where he was going.The professors wife was surprised to see

    64、 him again so soon.“Oh, my dear, I forgot the name of the town.”“What? You forgot the name? Maybe one day you will forget my name! Now Ill write the name of that town on a piece of paper, and you put it in your pocket and please, please dont forget where you put it.”Satisfied that she had solved the

    65、 problem, she sent her husband off again. Ten minutes later she was astonished to see him outside the house for the third time.注意:(1)所续写短文的词数应为150左右;(2)续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好。Paragraph 1:“What is the matter now?” asked his wife. _Paragraph 2: Hearing the cry, out rushed their neighbours, trying to fin

    66、d out what had happened. _答案:Paragraph 1:“What is the matter now?” asked his wife. “I just cant remember why I come back and where I am supposed to be going on such a hot summer day,” replied the professor. However, the real reason was that he forgot where he had left his children. Sensing something

    67、 wrong, Mrs Smith didnt believe his words, because whenever he told a lie, he would blink his eyes more quickly. “Tell me the truth,” ordered his wife. “As you told me, I didnt forget where I put the name of that town, but I forget the station where I left our children!” whispered the professor, his

    68、 voice trembling. “What a bad memory!” shouted the wife. Paragraph 2:Hearing the cry, out rushed their neighbours, trying to find out what had happened. All of them comforted Mrs Smith, “Take it easy, Mrs Smith. Everything will be OK soon.” It seemed that a fight between the couple was about to star

    69、t. Just at that time, the professors cell phone began to ring. His friend, whose patience had worn thin, phoned to complain. The professor apologised, got into his car and drove away,leaving behind a bunch of people outside the house. Being afraid that he would make matters worse again, Mrs Smith decided to follow him, who then called a taxi. By the time she caught up with her husband, the children were already back home, safe and sound.- 23 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语新教材人教版必修第二册练习:UNIT 5 -单元素养评估卷(五) WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424464.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1