2019大一轮高考总复习英语(外研版)习题:选修7 MODULE 6 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019大一轮高考总复习英语外研版习题:选修7 MODULE WORD版含答案 2019 一轮 高考 复习 英语 外研版 习题 选修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Module 6The Worlds Cultural Heritage(建议用时40分钟).阅读理解Does Fame Drive You Crazy?Although being famous might sound like a dream come true,todays stars,feeling like zoo animals,face pressures that few of us can imagine.They are at the center of much of the worlds attention.Paparazzi (狗仔队)camp outside the
2、ir homes,cameras ready.Tabloids (小报) publish thrilling stories about their personal lives.Just imagine not being able to do anything without being photographed or interrupted for a signature!According to psychologist Christina Villarreal,celebritiesfamous peopleworry constantly about their public ap
3、pearance.Eventually,they start to lose track of who they really are,seeing themselves the way their fans imagine them,not as the people they were before everyone knew their names.“Over time,” Villarreal says,“they feel separated and alone.”The phenomenon of tracking celebrities has been around for a
4、ges.In the 4th century BC.,painters followed Alexander the Great into battle,hoping to picture his victories for his admirers.When Charles Dickens visited America in the 19th century,his soldout readings attracted thousands of fans,leading him to complain (报怨)about his lack of privacy.Tabloids of th
5、e 1920s and 1930s ran articles about filmstars in much the same way that modern tabloids and websites do.Being a public figure today,however,is a lot more difficult than it used to be.Superstars cannot move about without worrying about photographers with modern cameras.When they say something silly
6、or do something ridiculous,there is always the Internet to spread the news in minutes and keep their “story” alive forever.If fame is so troublesome,why arent all celebrities running away from it?The answer is there are still ways to deal with it.Some stars stay calm by surrounding themselves with t
7、rusted friends and family or by escaping to remote places away from big cities.They focus not on how famous they are but on what they love to do or whatever made them famous in the first place.Sometimes a few celebrities can get a little justice.Still,even stars who enjoy full justice often complain
8、 about how hard their lives are.They are tired of being famous already.语篇解读本文主要讲述了名人的烦恼,最后提出了解决名人烦恼的办法。1It can be learned from the passage that stars today _.Aare often misunderstood by the publicBcan no longer have their privacy protectedCspend too much on their public appearanceDcare little about
9、how they have come into fame解析:选B细节理解题。根据第四段内容可知,名人几乎难有隐私。所以选B。2What is the main idea of Paragraph 3?AGreat heroes of the past were generally admired.BThe problem faced by celebrities has a long history.CWellknown actors are usually targets of tabloids.DWorks of popular writers often have a lot of r
10、eaders.解析:选B段落大意题。第三段主要讲名人烦恼的历史由来。所以选B。3What makes it much harder to be a celebrity today?AAvailability of modern media.BInadequate social recognition.CLack of favorable chances.DHuge population of fans.解析:选A细节理解题。根据第四段中的cameras,the Internet等可知选A。4What is the authors attitude towards modern celebrit
11、ies?ASincere.BSkeptical.CDisapproving.DSympathetic.解析:选D观点态度题。作者对于名人的压力、烦恼是非常同情的。所以选D。sympathetic同情的。.完形填空(2018盐城模拟)In my childhood,I envied my classmates very much as my absence from school was not allowed due to my strict parents.I had to be _1_ in order to stay home.My parents _2_ to say that the
12、y were leading me to have a _3_ work ethic(职业道德)Not until last week did I see the _4_.I was on a bus,and behind was a man who was _5_ to his friend about his life.His dream was to become a director but he wouldnt continue to _6_ it because he had no _7_ if he could make enough money.And he didnt wan
13、t to waste _8_ because it probably would take months or years to _9_ it big.Then he admitted to thinking about becoming a(n)_10_ because he thought he could _11_ make six figures within one year.His friend agreed because as he put it,“I have no _12_ to work long hours and not make much money.Taking
14、pictures is good because you can make big money and only work short hours.”Many people these days dont _13_ that when things seem to happen immediately,it is only because a lot of _14_,determination and time have gone into it.Someone once told me that you may know _15_ someone is an expert in his gi
15、ven field by how easy he makes it look.The _16_ it looks,the more hours go into it.There is no _17_ for laziness.In the television show Fame,the dance teacher told her students,“If you want fame,fame _18_ and heres how you start paying for it,in sweat.”Every time I watch that show,my dad would repea
16、t how _19_ she was because in order to _20_ you have to work hard.He would go on and on about how bad it is to be lazy.语篇解读为了引导作者有良好的职业道德,严格的父母不允许我缺课。直到上周,在公交上听到一个男子抱怨自己的生活,我才明白其意义。任何事情的成功,必须有长期坚持不懈的努力。1A.shakingBsmilingCshoutingDlying 解析:选D考查动词。根据本文第一句“In my childhood,I envied my classmates very mu
17、ch as my absence from school was not allowed due to my strict parents.”可知,作者小时候非常羡慕同学,因为父母亲很严格不允许作者缺课,因此作者要呆在家必须向家长撒谎,故选D项lying。2A.neededBusedCagreedDought解析:选B考查动词。本段叙述作者小时候的事情,故用B项used to(过去常常)。A项need to do“需要做”,C项agree to do“同意做”,D项ought to“应该”。3A.differentBreliableCstandardDgood解析:选D考查形容词。结合前文,父
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424819.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
