2020-2021高中人教版英语必修3课时作业:UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD 3 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021高中人教版英语必修3课时作业:UNIT 1FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含解析 2020 2021 中人
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时作业 3.单句语法填空1If a man admits a mistake, he can be easily forgiven (forgive) by others.2The salesgirl apologized (apology) to the customer politely, and promised to change this dress for a larger one.3The old photos I came across in a book reminded me of those happy days when I was i
2、n high school.4The road was muddy because of the heavy rain and my coat was_covered (cover) with mud.5If you are late, dont come into the classroom without permission (permit)6I will take care of your children while you are away.7You oughtnt to have spent all that money on such a foolish (fool) thin
3、g.8I was very tired of the life there and wept (weep) every day.9Keep up your courage, since life is made up of joy and sadness (sad)10I find that doing physical exercise a couple of times a week makes me feel more energetic (energy).阅读理解Just reading Facebook posts without posting messages or respon
4、ding to comments makes users feel bad about themselves, some studies have discovered. A 2015 study at the University of Michigan, for example, found that students who simply read Facebook posts for 10 minutes were in a worse mood by the end of the day than those who posted messages or commented on f
5、riends posts.Researchers think that users who only read posts may be always comparing their own lives to others posts and feel theyre coming up short. Or users may simply be missing out on facetoface human communication. This is necessary and important for a healthier state of mind. “In general, whe
6、n people spend a lot of time passively (被动地) receiving information reading, but not interacting (交流) with people they report feeling worse afterward,” said an unusual Facebook blog post.The research appears to be bad news for Facebook, but Facebook itself is getting the negative news known to the pu
7、blic. In fact, the findings support the companys push to get users to be more active on the site, the blog noted. Research has also found that “interacting with people especially sharing messages, posts and comments with close friends and thinking of past interactions is connected with improvements
8、in wellbeing”One commenter to the Facebook blog post noted that its “no surprise that your conclusions encouraging active Facebook use are connected with Facebooks business interests. It gives Facebook chances to persuade us into sharing, commenting, and posting more than ever for our own good!”The
9、company has faced a lot of negative news about Facebook. Former Facebook Vice President Chamath Palihapitiya told Stanford University graduate business students that social media are destroying society. Palihapitiya said he felt really bad for the role he played in making Facebook so outstanding. “W
10、e kind of knew something bad could happen.”【语篇解读】本文是一篇说明文。研究发现,只在Facebook上浏览文章而不分享动态或与他人互动会使人心情变差。1What did the 2015 study mainly show?ANot all users considered Facebook useful.BUsing Facebook in the right way could benefit us.CNot all people loved interacting with others on Facebook.DPassively usin
11、g Facebook negatively affected users moods.答案与解析:D细节理解题。根据第一段的“students who simply read Facebook posts for 10 minutes were in a worse mood by the end of the day than those who posted messages or commented on friends posts.”可知,这个研究表明:在 Facebook上只浏览信息而不主动与他人互动会影响心情。2What does the underlined word “This
12、” in Paragraph 2 refer to?AAvoiding comparing ourselves with others.BReading the posts on Facebook positively.CInteracting with others face to face.DSharing experiences on Facebook.答案与解析:C词义猜测题。根据画线词前的“Or users may simply be missing out on facetoface human communication.”可知,此处是指面对面交流对于保持一个健康的心态很重要,故
13、This指代与他人面对面交流。3Why did Facebook make the findings known to the public?ATo encourage people to use Facebook more.BTo show Facebooks concern about its users.CTo apologize to its users for the bad influence.DTo prove the importance of human interaction.答案与解析:A推理判断题。根据第三段的“In fact, the findings support
14、 the companys push to get users to be more active on the site.”及第四段的“It gives Facebook chances to persuade us into sharing, commenting, and posting more than ever.”可知,Facebook这样做是为了鼓励用户在该平台更活跃,即鼓励人们多使用该网站。4From what Chamath Palihapitiya said, we learn that _.AFacebook has some disadvantagesBFacebook
15、 is facing serious challengesCFacebook disappoints the public deeplyDFacebook is improving some students life答案与解析:A推理判断题。根据末段的“Palihapitiya said he felt really bad for the role he played in making Facebook so outstanding. We kind of knew something bad could happen.”可知,Facebook存在一些弊端。.七选五How to take
16、 notesEvery student knows the importance of taking notes in class. _1_ Adults need to take notes in meetings or training courses for work. So here are some ways to help you develop this important skill.Begin with the date and the topic of the class. This may seem obvious, but its easy to forget. _2_
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-424963.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021秋一年级语文上册 第二次月考卷习题课件 新人教版.ppt
