2019届高三人教版英语一轮复习题组层级快练:25UNIT 5 FIRST AID WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高三人教版英语一轮复习题组层级快练:25UNIT 5FIRST AID WORD版含解析 2019 三人 英语 一轮 复习题 层级 25 UNIT FIRST WORD 解析
- 资源描述:
-
1、题组层级快练(二十五). 阅读理解Chinas Mobike, the worlds largest bikeshare platform, has entered a partnership deal with British Cycling to inspire two million people to get on a bike by 2020.To mark the collaboration, Beijingbased Mobike has unveiled Newcastle as its third United Kingdom city where it will roll
2、out 1,000 of its grey and orange bicycles next month.Mobike launched its dockless bikeshare scheme in the UK earlier this year, in Manchester and in West London.As part of their collaboration, British Cycling and Mobike will engage with local communities and businesses to encourage greater bike use.
3、British Cycling will support Mobike in its aim to enter 15 British towns and cities during the next 12 months, allowing users a more active form of affordable travel.“Mobike will help us achieve our shared goal of getting people back on their bikes,” said British Cyclings Chief Executive Julie.Pyre,
4、 UK general manager for Mobike, said the company was looking forward to operating in Newcastle.“We are once again launching in a city where there is a real commitment to get people on bikes,” said Pyer.Mobikes bicycles can be parked without the use of a dock. Bikes are unlocked by scanning a QR code
5、 with the Mobike app. New users pay a promotional deposit of 29 pounds , and rides cost 50 pence for 30 minutes.“This is an innovative and exciting scheme, which has a proven track record,” said Ainsley, cabinet member for transport and air quality at Newcastle City Council. “We need people to think
6、 about how they travel and, where possible, choose alternatives to the car.”“We believe that the launch of Mobike in Newcastle will enable more people to make that choice.”1. How many British cities has Chinas Mobike cooperated with?A. Two.B. Three.C. Four. D. fifteen.2. We can conclude from the pas
7、sage _A. Mobikes bicycles will not popular in BritainB. British people prefer Mobikes bicycles to carsC. It will be more convenient for British people to travel with Mobikes bicyclesD. You can park a Mobike bicycle wherever you want to3. What does the underlined word “unveil” in Paragraph 2 means?A.
8、 Disclose. B. Uncover.C. Reveal. D. Make public.4. What will Mobike do in Britain next year?A. To help British Cycling achieve its goal.B. To roll out 1,000 of its grey and orange bicycles.C. To encourage greater bike use.D. To enter 15 British towns and cities.答案与解析【文章大意】中国的魔拜单车公司是世界上最大的共享单车平台。本文记述
9、了其再度与英国合作,使更多的人可以选择骑车出行。1. 答案B解析细节理解题。根据文章第二段第一句中的“Newcastle as its third United Kingdom city”可知有三个城市。2. 答案C解析推理判断题。阅读文章倒数第二段可知,共享单车给英国人出行提供了更多的选择方式,从而出行更便利,故选C项。3. 答案D解析词义猜测题。根据句意“为了表示合作,Mobike把与其合作的英国城市Newscastle公布于众”,故选D项。4. 答案D解析主旨大意题。文章第二段提出Mobike下个月将与英国的第三个城市再次合作,由第五段可知,Mobike明年打算在英国的15个城市推进共享
10、单车。故选D项。Mosquitoes are more than a spoiler of backyard barbecues. They threaten more than half the worlds population with their diseasespreading bites. In fact, mosquitoes are deadlierby farthan sharks and snakes.Their numbers explode with floods, hurricanes and climate change, allowing them to outn
11、umber every animal on Earth during their peak breeding season. Publichealth officials worry about them.So how is it that this fearsome creature has no emoji (表情符号)?Check your phone: Youve got a honey bee, a caterpillar, a spider, an ant and a ladybug, not to mention all manner of mammals, birds and
12、sea creatures.But no mosquito.That neglect cries out for a fix, according to a pair of publichealth specialists. Thats why they have requested a group called the Unicode Consortium to include a female mosquitothe only kind that bite humans and spread diseasein the next group of emojis that will be a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-425284.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
