2020-2021学年新高中英语外研版选择性必修第一册课后练习:UNIT 6 SECTION C DEVELOPING IDEAS & PRESENTING IDEAS & REFLECTION WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新高中英语外研版选择性必修第一册课后练习:UNIT 6SECTION CDEVELOPING IDEAS PRESENTIN
- 资源描述:
-
1、Section CDeveloping ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇巩固提升基础训练.单词拼写1.We recommend that female a not wear a dress or clothing which is difficult to move around.答案applicants2.When youre searching for the perfect secret site within your existing set-up,consider your present f spot.答案favourite3.Iv
2、e just been reading a paper and I find a job a on it will be perfect for you.答案advertised4.They are not made of g leather,which give off bad smell.答案genuine5.Generally speaking,the common wisdom is that its always better to specialize and then you can demand a higher s.答案salary6.The bonds may no lon
3、ger be(可转让的).答案negotiable7.Songwriters who earn over $10,000 annually from song publishing royalties do not have q.答案qualifications8.But unfortunately from his(腰部) down,he had no motor ability.答案waist.短语填空in addition;a number of;in favor of;be aware of1.,the UN helps protect human rights and works t
4、o improve international laws.答案In addition2.Although our “act” would last only for a short time,we could see quiteinteresting things.答案a number of3.We areher promotion to president.答案in favor of 4.I was asked if I anyone who was looking for work and could do the job as well as I had done.答案was aware
5、 of.完成句子1.有些人发现很难适应新的工作条件。Some find it hard to the new working conditions.答案accommodate themselves to2.她为寻回遗失的手镯提出以酬金答谢。She the return of her lost bracelet.答案offered a reward for 3.她工作很努力,很快便获得了提升。She worked hard and .答案was soon promoted4.一切动物体都是由细胞组成的吗?Are all animal bodies ?答案made up of cells5.他因表
6、现勇敢而获得了一枚奖章。He received a medal .答案in reward for his bravery6.她发言支持这项计划。She spoke .答案in favour of the project7.要取得成功必须做好准备。 ,we must make good preparation.答案To succeed8.问题是谁能带领他们脱贫。The question is get rid of poverty.答案who could lead them to能力提升.阅读理解Since the sex of a sea turtle(海龟)is determined by t
7、he heat of sand hatching the eggs,scientists had suspected they might see slightly more females.Climate change,after all,has driven sea temperatures higher,which,in these creatures,favors female children.They found female sea turtles from Raine Island,the Pacific Oceans largest and most important gr
8、een sea turtle living area,now outnumber males by at least 116 to 1.“This is extreme,” says turtle scientist Camryn Allen.Biologist Michael Jensen wanted to know if climate change had already changed turtles sexes.By using genetic(基因的)tests,hed figured out that he could follow turtles of all ages.St
9、ill,his research data would lack an important detail: sex.Only after a turtle matures is it possible to tell its sex from the outsidemature males have slightly longer tails.By then turtles can be decades old,so scientists often use laparoscopy(腹腔镜检查),sending a thin tube into each animal,but thats no
10、t so practical if youre hoping to examine hundreds of creatures.Fortunately,at a turtle conference,he met Allen,and all she needed was a little blood.They compared their results with temperature data for nesting beaches.What worries them is that Raine Island has been producing almost female turtles
11、for at least 20 years.This is no small thing.More than 200,000 turtles come to nest there.During high season,18,000 turtles may settle in at once.“But what happens in 20 years when there are no more males coming up as adults?Are there enough to maintain the population?” says Allen.They also found co
12、oler beaches in the south are still producing males,but that in the north,its almost entirely females hatching.These findings clearly point to the fact that climate change is changing many aspects of wildlife biology.But how widespread is this phenomenonand what is the consequence?【语篇解读】本文是一篇环保类文章,气
13、候变化温度不断上升导致海龟性别大大失调,雄性大量减少,我们要引起重视,采取措施补救。1.How might the scientists feel if there were slightly more female turtles?A.Its normal.B.Its unique.C.Its extreme.D.Its doubtful.答案A解析推理判断题。根据第一段中的“They found female sea turtles from Raine Island.now outnumber males by at least 116 to 1.”“This is extreme.”可
14、知当科学家们看到Raine岛上雌性海龟和雄性海龟比例是1161时,感到太极端了。由此推知如果雌性海龟数量稍微多点时会感到比较正常。故选A项。2.What is a scientists conventional way to identify a turtles sex?A.Testing its blood.B.Doing genetic tests.C.Using laparoscopy.D.Watching its tail.答案C解析细节理解题。根据第二段中的“By then turtles can be decades old,so scientists often use lapa
15、roscopy (腹腔镜检查),sending a thin tube into each animal.”可知传统检测海龟性别的方法是用腹腔镜检查,故选C项。3.Why do the findings worry Jensen and Allen?A.Too many females gather near Raine Island.B.Sea turtles may end up dying out.C.Turtle populations are in decline.D.Female turtles cause temperatures to rise.答案B解析推理判断题。根据第三段
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-426336.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
