2022高考外研版英语一轮训练:选修6 MODULE 5 社会热点问题 WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022高考外研版英语一轮训练:选修6 MODULE 社会热点问题 WORD版含解析 2022 高考 外研版 英语 一轮 训练 选修 社会 热点问题 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家选修 Module 5 Cloning课下主题训练 社会热点问题.阅读理解A Dutch company has developed technology to follow the movements and activities of cows. The hightech system, powered by AI and motion sensors, is called “the Intelligent Dairy Farmers Assistant”. The company, Connecterra, launched the system in t
2、he United States in December after several years of testing and operation in Europe.A device is put around the neck of the cow to record its movements. This information is then processed by a computer that uses AI to learn about the animals behavior over time. The system can tell farmers what the co
3、w is doing in real time. This information can help predict when cattle get sick, become less productive or are ready for mating.Richard Watson owns the Seven Oaks Dairy in Waynesboro, Georgia. He was one of the first American farmers to use the hightech system.“It can pick up whether the cow is eati
4、ng, whether it is walking, whether it is drinking, whether it is lying down, standing up.”Richard said the system is a big help because it is impossible for farmers to keep up with the activities of each cow individually. He added that having a computer identify which of his 2,000 cattle need attent
5、ion could help improve farm productivity by up to 10 percent. He estimated this difference could greatly increase his profits.“Just a 10 percent or 5 percent increase or improvement in productivity means hundreds of thousands of dollars to us, aside from the fact that we just want happier, healthier
6、 and more welfare of our animals, anyway.”The founder and head of Connecterra is Yasir Khokhar. He said the idea for the system came while he was living on a dairy farm in the south of Amsterdam.“It turns out that the technology farmers use is really outdated in many aspects,” Yasir Khokhar told the
7、 Associated Press. “Most of the technology that does exist is difficult to use and modern agriculture greatly needs new technology like this,” he added.The company says information about the cows can be collected and seen on a cellphone or other mobile devices. A text message can also inform farmers
8、 of concerns involving the animals.语篇解读:本文是一篇新闻报道。一家荷兰公司开发出了跟踪奶牛运动和活动的“智能奶农助手”的技术。文章说明了这个高科技系统的工作原理、人们对此的评价和看法,以及创始人开发这个高科技系统的原因。1How does “The Intelligent Dairy Farmers Assistant” help farmers?ABy giving alarms to farmers.BBy focusing farmers attention on cattle.CBy sending real time information ab
9、out cows to farmers.DBy telling farmers which cow is less productive or ready to mate.解析:选C细节理解题。根据第二段前三句可知,“智能奶农助手”通过向农民发送关于奶牛的实时信息来帮助奶农。故选C项。2Whats Richard Watsons attitude towards the hightech system?AIndifferent.BNeutral.CPassive. DConfident.解析:选D推理判断题。根据第五段内容可推知,Richard Watson认为这个系统帮了很大的忙,他对其很有
10、信心。故选D项。3Why did Yasir Khokhar come up with the idea of the hightech system?ABecause he once lived on a dairy farm.BBecause some agricultural technologies were out of date.CBecause he wanted to increase the income of farmers.DBecause some farming systems turned out to be a failure.解析:选B细节理解题。根据倒数第二段
11、内容可知,Yasir Khokhar提出了这个高科技系统的想法是因为一些农业技术已经过时了,并且大部分现有的技术很难使用。故选B项。4What does the passage mainly talk about?AModern agriculture in America.BWays of raising cows more efficiently.CA Dutch company known as a hightech system.D“Smart Farm” technology tracking behavior of cows.解析:选D主旨大意题。根据第一段前两句内容可知,一家荷兰
12、公司已经开发出跟踪奶牛的运动和活动的技术。这个由人工智能和运动传感器驱动的高科技系统被称为“智能奶农助手”。故选D项。.完形填空The Person Who Influenced Me the MostI opened the box and took out the shining gold bracelet. “For me?” I could barely talk. “Yes, of course,” said my Aunt Estelle. I really shouldnt have been _1_ because she was like that, unexpected a
13、nd golden.When I was younger, I knew that I could always go to my Aunt Estelle for comfort, advice and _2_. She was my best friend and my guardian angel. I could always be _3_ with her and tell her anything that was on my mind. She also knew when I was trying to _4_ something. Aunt Estelle gave me a
14、dvice when it was sought and guided me _5_ many difficulties.Last December, I was faced with one of the most difficult _6_ I ever had to make in my life. She was dying of cancer and I was _7_ to go to Israel for two weeks for a research project._8_, I sought Aunt Estelles advice but for the _9_ time
15、 I didnt like her response.When I went to the hospital to visit her for what turned out to be the last time, she was waiting for me with a book about Israel on her bed and made it very clear that she _10_ me to go that it was her greatest wish for me to go how could I _11_ her. Aunt Estelle was the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-426742.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级上册英语课件-UNIT 2 ANIMALS AND SCIENCE LESSON 9 课件1|清华版(一起) (共16张PPT).ppt
