2019届高考全国卷人教版英语一轮复习课时作业:选修八 UNIT 3 INVENTORS AND INVENTIONS WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019届高考全国卷人教版英语一轮复习课时作业:选修八 UNIT INVENTORS AND INVENTIONS WORD版含答案 2019 高考 全国卷 人教版 英语 一轮 复习 课时 作业 选修
- 资源描述:
-
1、.阅读理解ASLIGHTLY DIFFERENT PACKSSAME GREAT DEVONDALE QUALITYFrom the green pastures (牧场) of Australia comes Devondale, Australias largest community of farming families.The people at Devondale blend dairy goodness (乳制品)and clever ideas to bring you great tasting innovative products,which have been ship
2、ped to America, Canada and exported to Austria.Like our lightest oneinstant skim(脱脂的)milk powder that makes 10 litres of delicious skim milk. So you never run out of milk again.DIRECTIONS FOR USE:TO MIX 1 CUP(250ML)Add 1/4 cup (25g)of instant Devondale Skim Milk Powder to 1/2 cup of hot or cold wate
3、r.Add more water to make up 1 cup.For best result always add powder to water.For richer taste and extra nutrition, use additional powder to suit your personal taste or preference.To improve the natural taste of this product, we recommend storing the liquid milk in the refrigerator overnight prior to
4、 consumption.NOTICE:Store powder in a cool, dry place.Keep refrigerated at or below 4 degrees centigrade no more than 3 days.Once opened, store in an airtight container.语篇解读本文主要介绍了澳大利亚的Devondale脱脂奶粉的特色、使用说明和注意事项。1In which country is Devondale a worldfamous dairy product brand made?AAustralia.BAustri
5、a.CCanada.DAmerica.解析:细节理解题。根据第一部分的“From the green pastures(牧场)of Australia comes Devondale,Australias largest community of farming families.”并结合题干可知,Devondale是澳大利亚的一个品牌,故选A。答案:A2What should a user do if he/she wants the milk to taste a natural taste?AAdd some sugar to the milk.BRemove the cream fro
6、m the milk.CPut it in the fridge before using it.DIncrease its amount in the liquid milk.解析:细节理解题。根据第三部分的最后一条“To improve the natural taste of this product,we recommend storing the liquid milk in the refrigerator overnight prior to consumption.”可知,使用者如果想品尝原味牛奶的话,最好在食用前把牛奶放在冰箱里,故选C。答案:C3Where are you
7、suggested putting the powder once consumed?AIn a plastic bowl. BIn a warm room.CIn a watertight jar.DIn a closed container.解析:细节理解题。根据最后一部分的最后一句“Once opened,store in an airtight container.”可知,开启奶粉后,要将其存储于密闭的容器中,故选D。答案:DBLast weekend I visited Rome for the first time. I spent three busy days in the c
8、apital of Italy, seeing lots of tourist attractions and walking down streets lit by Christmas decorations. There were a lot of things I love about the city.Rome is one of the most ancient cities in the world and is full of wonderful relics (遗迹)from its distant past. These monuments include the Roman
9、 Forum and the vast Coliseum where gladiators used to fight each other until death and hunt animals coming from another country. The ruins of buildings and temples are fascinating.You cant quite believe how old they are.I studied the masterpieces of the Renaissance period at university and was very
10、excited to see them in real life. I walked around the museum in Vatican City and saw plenty of famous sculptures(雕塑). The best part of the visit was, without doubt, the Sistine Chapel Ceiling, painted in the early 16th century by Michelangelo. It was so breathtaking that I couldnt tear my eyes away
11、from it.In Rome, there is a lot of food on offer for tourists but some of it isnt of very good quality. I made an effort to find reliable restaurants to taste the popular meals of the region, like pasta with tomato,onion and bacon. I also loved eating ice cream and hot chocolate under the Christmas
12、lights.Rome has not only lots of luxury boutiques (精品店) but also plenty of shops that were more in my price range! It was a perfect opportunity to go and buy presents for my family and friends. There was also a Christmas market, where I bought a sparkly decoration for the tree.语篇解读本文为一篇记叙文。作者讲述了自己游玩
13、意大利首都罗马的经历和感受。4The underlined word “gladiators” in the 2nd paragraph probably means “ ”Aathletes BbutchersCinvadersDfighters解析:词义猜测题。根据画线词后的“used to fight each other until death and hunt animals coming from another country”可知该词的意思为“斗士”,故答案为D项。答案:D5The author found the ruins of buildings and temples
14、fascinating because .Athey represent Romes religionBthey are relics from Romes distant pastCyou cant help wondering how old they areDthey include the Roman Forum and the vast Coliseum解析:细节理解题。根据第二段“full of wonderful relics from its distant past”和“The ruins of buildings and temples are fascinating.”可
15、知答案为B项。答案:B6What is mainly discussed in the 3rd paragraph?AThe great museums of Italy.BThe sculptures in Rome.CArtrelated activities during the visit.DThe achievements of the Renaissance period in Italy.解析:段落大意题。本段主要介绍的是作者此次游玩罗马的过程中的有关艺术的活动,故答案为C项。答案:C7When visiting Rome, you should be careful in ch
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-427249.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
