分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 24

类型2023-2024学年高中上学期期末模拟考试高一英语期末模拟卷02(必修第一册、必修第二册)(人教版2019)(Word版附解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:428318
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOCX
  • 页数:24
  • 大小:57.72KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2023 2024 学年 高中 上学 期期 模拟考试 英语 期末 模拟 02 必修 一册 第二 人教版 2019 Word 解析
    资源描述:

    1、2023-2024学年上学期期末模拟考试高一英语注意事项:1本试卷分第卷(选择题)和第卷(非选择题)两部分。答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上。2回答第卷时,选出每小题答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。写在本试卷上无效。3回答第卷时,将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。4考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。第一部分 听力(共两节,满分30分) 注意,听力部分答题时请先将答案标在试卷上,听力部分结束前你将有两分钟的时间将答案转涂到答题卡上。第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话

    2、后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1Where does the conversation take place?AIn a shop.BIn a theater.CIn a childrens park.【答案】A【原文】M: Should I put this sign in the window with the new sale prices?W: No. The sale of the childrens clothing is more importa

    3、nt right now. I want people to see it as soon as possible.2What does the woman think of Forest Gump?AQuite satisfactory.BA little annoying.CJust so-so.【答案】A【原文】M: Did you see the movie Forest Gump?W: Yes, I did. Well, its excellent. And the ending is great, too.M: Yeah, but I feel a bit annoyed with

    4、 Jenny.3What is the man doing?AExpressing his thanks.BAsking for advice.CMaking an invitation.【答案】B【原文】M: Id like to treat Mary to a big meal since she did me a great favor. Do you know any good restaurants?W: What about London Restaurant? You can have a good view of the city there.4Why does the man

    5、 want the apartment outside the city?AIts cheaper.BIts larger.CIts more convenient.【答案】B【原文】W: I think we should buy the downtown apartment. Imagine living next to a shopping mall!M: The one outside the city has more space, though.W: Its certainly cheap, but do you want to spend three hours getting

    6、to work every day?5What does the man do?AA teacher.BA manager.CA bookshop assistant.【答案】C【原文】M: Why is working here so boring? Our routine is always the same. Get books, put them on the shelves and help customers.W: That does sound boring. But as the manager says, our work is useful.第二节(共15小题;每小题1.5

    7、分,满分 22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有2至4个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有 5秒钟的时间阅读各个小题;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段对话,回答第6和第7题。6Who is coming from New York this Saturday?AThe mans sister.BThe woman.CThe man.7When will the speakers have a meal together?AThis Saturday.BNext Wednes

    8、day.CNext Saturday.【答案】6A 7C【原文】W: Will you come round for a meal this Saturday?M: Id like to, but my sisters coming from New York. We havent seen each other for a long time. She is only staying here for two days, and then she is leaving for Los Angeles.W: Then how about next Wednesday?M: Ill have l

    9、essons. How about next Saturday? Ill be free at that time.W: OK. Do as you please.M: Thank you.听下面一段对话,回答第8 至第10题。8Why wont the woman watch tonights concert?AShe has no interest in it.BShe saw it last weekend.CShe has no ticket.9Where is the woman now?AIn France.BIn America.CIn China.10What does the

    10、 man suggest the woman do?ADo some paintings.BVisit a museum.CAttend a party.【答案】8C 9A 10B【原文】W: Hi, Id like one ticket for the jazz concert at seven oclock.M: Im sorry, but there are no more tickets for tonights concert. But we do have some seats for the same performance this weekend. Are you inter

    11、ested in that show? W: Oh, thats a pity. I wont be here then. Im just here in Paris for a friends birthday celebration. And Ill fly back to New York tomorrow. Do you have any other suggestions for things to do? M: Well, why dont you go to the museum instead? Its nearby and they have a wonderful art

    12、collection of Chinese paintings. I just saw it myself last weekend. W: That sounds a good idea.听下面一段对话,回答第11 至第 13题。11Why does the girl want to go home at once?AShe is tired.BShe is frightened.CShe misses her parents.12What is the shadow actually?AA cat.BTree branches.CA dog.13What is the probable r

    13、elationship between the speakers?AHusband and wife.BBrother and sister.CFather and daughter.【答案】11B 12C 13B【原文】M: Oh, I do feel tired. Lets just sit down for a few minutes before we go on. Dad and Mom wont come back tonight. Theres no reason to hurry.W: No, come on. Lets go home. I feel frightened i

    14、n this place at night. Ive heard so many stories that people were robbed late at night. Oh, what was that sound? M: Dont worry. It might be a cat or the wind. W: I dont think so. I thought I saw a big shadow moving over there. Look, over there, by the tree, a black shape! M: You must be seeing the s

    15、hadow of the tree branches. Come on. Youve been a brave girl. W: Er, look, its running towards us. Huh! What a huge dog! Lets go home, Robin! M: OK. Lets go.听下面一段对话,回答第14 至第17题。14Whats the womans new problem?AShe has a sore throat.BShe has a toothache.CShe has an earache.15How often should the woman

    16、 take the medicine?AOnce a day.BTwice a day.CThree times a day.16When does the woman need to see the doctor again?ANext Monday.BNext Tuesday.CNext Thursday.17What does the doctor suggest the woman do finally?AMake an appointment.BBuy medicine outside.CWrite down the date.【答案】14C 15B 16B 17A【原文】M: Go

    17、od afternoon. Penny. Whats the problem?W: Well, I dont feel very well, doctor. After three days of the toothache and sore throat, Im troubled by a terrible earache now.M: I can give you a new medicine called Nopain, which is very useful. You can get it at any medicine shops.W: Nopain?M: Yes. N-O-P-A

    18、-I-N. And you have to take the medicine after breakfast and supper. You dont need to take it after lunch. And remember to take it always after meals. Thats very important.W: And how long do I have to take it?M: You have to finish this bottle, so thats five days. Come back and see me then.W: Next Mon

    19、day? The first of September?M: No, not Monday, Tuesday. Thats the second of September.W: What time can I see you, doctor?M: You have to make an appointment with the nurse at the reception outside.W: Thank you very much.听下面一段独白,回答第18至第20题。18What is the speaker mainly talking about?AA big sale.BA new

    20、store.CA membership application.19Why is the event being held?ATo celebrate a holiday. BTo prepare for a store closing. CTo promote a new product.20What can customers buy on the top floor?AA TV.BA fridge.CA computer.【答案】18A 19A 20C【原文】Welcome, customers, to Greens Electronics, the citys largest elec

    21、tronics store. Our prices are always hard to beat. But for the Spring Festival, were making them even lower. Prices are at rock bottom for our Giant Spring Festival Sale an event you wont want to miss! On this floor, youll find cookers, fridges, dishwashers and other kitchen goods at super low price

    22、s. On the first floor, there are TVs, cameras and music equipment at prices youll find hard to believe. And finally, on the top floor, youll be able to buy all the latest computer equipment and mobile phones for prices you can easily afford. So come on in and take a good look round. We promise you w

    23、ont find bargains as good as these in the whole country. But we cant keep prices this low forever only for the next seven days. Also, you can visit our website, , and sign up for a store membership card. This will allow you to have even more great savings all year round. So make sure you get one rig

    24、ht now!第二部分 阅读理解(共两节, 满分50分)第一节(共15小题;每小题2. 5分, 满分37. 5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项,并在答题卡上将该选项涂黑。A(江西省部分高中学校2023-2024学年高一上学期11月月考)Volunteer in South AfricaAre you looking for chances to volunteer in Africa? Well, explore International Volunteer HQs popular South Africa volunteer abroad program.

    25、 Choose from its different projects and contribute to the local communities.Animal Care in Cape TownDuration: 2 weeks (from August 12 to 26)Fees: $200 per weekAnxious to make some four-legged friends? Animal Care project enables volunteers to help at an animal shelter which takes care of cats and do

    26、gs that have been homeless. Give them the best chance of finding a new loving home.Childcare in Cape TownDuration: 4 weeks (from August 5 to September 2)Fees: $275 per weekFull of energy and want to be a childcare volunteer? Offer help with early childhood education in low-income areas of Cape Town.

    27、 Volunteers help local teachers provide high quality care and education to children from nearby farms, villages and communities.Holiday Club in Table ViewDuration: 3 weeks (from July 9 to 30)Fees: $300 per weekVolunteers help to organize and run fun activities for students during their school holida

    28、ys, making a meaningful difference to the local community. It is designed to help keep students active in positive ways.Sports Development in Table ViewDuration; 6 weeks (from July 21 to September 1)Fees: $350 per weekThrough Sports Development project, volunteers support after-school projects by he

    29、lping more disadvantaged students practice and play a range of sports. Play local sports or introduce your own for students aged 6-15, encouraging improvement, teamwork and fun.21Which of the four projects begins the earliest?AChildcare in Cape Town. BAnimal Care in Cape Town,CHoliday Club in Table

    30、View. DSports Development in Table View.22How much should you pay for attending to animals?A$400.B$900.C$1,100.D$2,100.23What are the volunteers of the Sports Development supposed to do?ASupply childhood care in poor areas. BLook for a new home for homeless animals.CBring fun to students during scho

    31、ol holidays. DAttract more students to take part in sports.【参考答案】21C 22A 23D【语篇解读】本文是一篇应用文。主要介绍的是国际志愿者总部受欢迎的几个南非海外志愿者项目。【详情解析】21【C】细节理解题。根据Animal Care in Cape Town部分中的“Duration: 2 weeks (from August 12 to 26)(持续时间:2周(8月12日至26日)”可知,该志愿者项目从8月12日开始;根据Childcare in Cape Town部分中的“Duration: 4 weeks (from A

    32、ugust 5 to September 2)(持续时间:4周(8月5日至9月2日)”可知,该志愿者项目开始于8月5日;根据Holiday Club in Table View部分中的“Duration: 3 weeks (from July 9 to 30)(持续时间:3周(7月9日至30日)”可知,该志愿者项目开始于7月9日;根据Sports Development in Table View部分中的“Duration: 6 weeks (from July 21 to September 1)(持续时间:6周(7月21日至9月1日)”可知,该志愿者项目开始于7月21日,综合以上信息可知,

    33、这四个志愿者项目中开始最早的是Holiday Club in Table View。故选C项。22【A】细节理解题。根据Animal Care in Cape Town部分中的“Duration: 2 weeks (from August 12 to 26);Fees: $200 per week(持续时间:2周(8月12日至26日);费用:200美元/周)”可知,该志愿者项目持续两周,费用是每周200美元,所以应付400美元。故选A项。23【D】细节理解题。根据Sports Development in Table View部分中的“Through Sports Development pr

    34、oject, volunteers support after-school projects by helping more disadvantaged students practice and play a range of sports. Play local sports or introduce your own for students aged 6-15, encouraging improvement, teamwork and fun.(通过体育发展计划,志愿者支持课后项目,帮助更多弱势学生练习和参加一系列体育运动。参加当地体育运动或为6-15岁的学生介绍自己的运动,鼓励进

    35、步、团队合作和运动的乐趣。)”可知,该项目的志愿者帮助更多弱势学生练习和参加一系列的体育运动,参加当地的体育运动或者向6-15岁的孩子介绍自己的运动,鼓励进步、团队合作和运动的乐趣,由此可知,该志愿者项目的志愿者应该吸引更多学生参加体育运动。故选D项。B(河北省石家庄市第三十五中学2023-2024学年上学期期中考试)We were city people until about five years ago, when we found ourselves in the middle of three major medical issues My husband, Jack, our tw

    36、elve year old son Holden, and I were all fighting different forms of cancer. We decided to move back to my hometown in Nebraska be close to my parents, who would help us with our treatments land the care of our other three children. Holden liked it immediately. He was drawn to the hard work of a far

    37、mer and jumped right in to help his grandpa. He learned all he could and now helps with all kinds of work. He has even opened his own sweet business and took third place in the state competition. He didnt let his brain cancer slow him down. When Holdens cancer returned for a third time. the doctor s

    38、aid it could not be treated. My husband refused to give up and found a doctor in Boston who said she was confident that she could remove the entire tumor (肿瘤). Unluckily, our insurance (保险) company wouldnt pay for it. The hospital offered to charge less for the treatment, but we still needed $39,000

    39、. Years of cancer treatment for my husband and me had spent almost all our money. We had no way to find that $ 39,000. We decided to hold a fundraiser. The day of the event was cold icy and windy, and yet people poured into the school and bought things that covered all the cafeteria tables. Our coun

    40、try town of only 1,000 people raised more than $45,000! They sent the payment to the hospital and had enough left over to send my husband and me along for Holdens treatment. It was an impossible task made possible by a small amount of people banding together in small-town Amra.Holden has been cancer

    41、-free for two years now. He works on the farm and plays football at his high school. He is very proud to be a blood donor (捐赠者) and carries his donor card everywhere.24Why did the authors family move to her hometown?ATo get better environment.BTo save living costs.CTo receive better treatment.DTo ge

    42、t help from parents.25What can we learn from Paragraph 3?AJack didnt pay enough money. BJack had to give up treatment.CThis family suffered much from cancer. DThe hospital treated Holden free of charge.26What does the underlined word “fundraiser” in Paragraph 4 probably mean?AActivity to raise money

    43、.BParty to celebrate a holiday.CDiscussion to solve problems.DParticular purpose to help others.27What words can be used to describe Holden?AFriendly and active.BHelpful and strong willedCPatient and confident.DWarm-hearted and outgoing【参考答案】24D 25C 26A 27B【语篇解读】本文是记叙文。文章主要介绍了作者一家饱受癌症之苦,作者一家决定回到作者的家

    44、乡,想让她父母帮助他们。在治疗儿子的病时,钱不够了,村里的人都来捐款,帮助作者一家筹够资金,最终儿子得救。【详情解析】24【D】细节理解题。根据第一段中“We decided to move back to my hometown in Nebraska be close to my parents, who would help us with our treatments land the care of our other three children.(我们决定搬回我在内布拉斯加州的家乡,离我的父母近一些,他们会帮助我们进行治疗,帮助我们照顾另外三个孩子。)”可知,作者的家人搬到她的家

    45、乡为了得到父母的帮助。故选D。25【C】细节理解题。根据第三段“When Holdens cancer returned for a third time. the doctor said it could not be treated. My husband refused to give up and found a doctor in Boston who said she was confident that she could remove the entire tumor (肿瘤). Unluckily, our insurance (保险) company wouldnt pay

    46、 for it. The hospital offered to charge less for the treatment, but we still needed $39,000. Years of cancer treatment for my husband and me had spent almost all our money. We had no way to find that $ 39,000.(当霍顿的癌症第三次复发时。医生说这是无法治愈的。我丈夫拒绝放弃,在波士顿找到了一位医生,她说她有信心能够切除整个肿瘤。不幸的是,我们的保险公司不愿意赔偿。医院提出减少治疗费用,但我

    47、们仍然需要39000美元。我和丈夫多年的癌症治疗几乎花光了我们所有的钱。我们没办法找到那三万九千美元。杰克没有付足够的钱。)”可知,作者的儿子癌症第三次复发,这个家庭已经花费了很多钱,再无钱来支付,且文中提到了作者和丈夫也是多年患有癌症,由此可推知,这个家庭饱受癌症之苦。故选C。26【A】词句猜测题。根据第四段中“Our country town of only 1,000 people raised more than $45,000! They sent the payment to the hospital and had enough left over to send my husb

    48、and and me along for Holdens treatment. (我们这个只有1000人的乡村小镇筹集了超过45000美元!他们把钱送到了医院剩下的钱足够我和我丈夫一起去看霍顿了。)”可知,村里的人们为作者一家筹集了超过45000美元,由此可推知,作者一家发起了筹款活动,所以村里的人都来捐款,故划线单词fundraiser意为“筹款活动”,与A项“筹集资金的活动”意思一样,故选A。27【B】推理判断题。由第二段中“He learned all he could and now helps with all kinds of work. (他学会了所有他能学的东西,现在帮助做各种

    49、各样的工作。)”可推知,Holden是乐于助人的;根据第二段中“He didnt let his brain cancer slow him down.(他没有让脑癌拖累他。)”可推知,他勇于对抗癌症是有坚强的意志,故选B。CDry lightning(雷电)can still be harmful even when conditions arent so dry, said a study published in Geophysical Research Letters last month. Dry lightning during little to no rainfall was

    50、previously thought to cause wildfire danger only with less than 2.5mm of rain in a day. A Washington State University-led study of wildfires in the US West found dry lightning caused wildfires despite up to 7.7 mm of rain.“The rainfall amounts we recorded should help provide a better understanding o

    51、f just how much rain can cause a fire risk,” said Dmitri Kalashnikov, lead author of the study.The researchers analyzed(分析)cases on more than 4,600 naturally caused fires from 2015 to 2020. They matched 3,726 of those to the lightning strikes that likely started them with the help of National Lightn

    52、ing Detection Network.The study found that 15.3% of those were holdover fires which burn without smoke, bringing about over a hundred fires each year. Analyzing the rainfall amounts around the time of the lightning strikes showed greater rainfall than previously thought among the earlier found fires

    53、 ranging from 1.7 mm to 4.6 mm.While humans still cause most fires either by accident or on purpose, lightning-caused wildfires burn the most areas. Nearly 70% of the wildfire-burned land in the West was from lightning-caused fires according to the study. For example, the largest wildfire burn area

    54、in California history took place in August 2020 after dry lightning caused many wildfires at once.Dry lightning can also start wildfires in places that are hard for firefighters to reach. This study found the places where holdover fires happened repeatedly were in the forested mountains of the South

    55、west as well as the middle and southern Rocky Mountains. Holdover fires cause the problem because they are so hard to notice.28The new study found dry lightning can still cause wildfires with a daily rainfall of _.A7.7 mmB8.0mmC9.4mmD10.2mm29What is the third paragraph mainly about?AThe finding of t

    56、he research.BThe number of the cases.CThe process of the study.DThe designers of the test.30Why did holdover fires happen repeatedly in the forested mountains?AThey are difficult to notice.BThe fire service is short-handed.CCampers often smoke there.DThe locals fail to call firefighters.31From which

    57、 is the text probably taken?AA history textbook.BA science magazine.CA course plan.DA book review.【参考答案】28A 29C 30A 31B【语篇解读】这是一篇说明文。文章主要介绍了干闪电的危害。【详情解析】28【A】细节理解题。根据第一段“A Washington State University-led study of wildfires in the US West found dry lightning caused wildfires despite up to 7.7 mm of r

    58、ain. (华盛顿州立大学领导的一项关于美国西部野火的研究发现,尽管降雨量高达7.7毫米,但干闪电还是会引发野火。)”可知,华盛顿州立大学的研究表明,日降雨量达到7.7毫米的情况下干闪电仍会引发野火。故选A。29【C】主旨大意题。根据第三段“The researchers analyzed(分析)cases on more than 4,600 naturally caused fires from 2015 to 2020. They matched 3,726 of those to the lightning strikes that likely started them with t

    59、he help of National Lightning Detection Network. (研究人员分析了2015年至2020年间4600多起自然引发火灾的案例。他们在国家闪电探测网络的帮助下,他们将其中的3726个与雷击相匹配)”可知,本段主要介绍此次研究的过程。故选C。30【A】细节理解题。根据最后一段中“Dry lightning can also start wildfires in places that are hard for firefighters to reach. This study found the places where holdover fires h

    60、appened repeatedly were in the forested mountains of the Southwest as well as the middle and southern Rocky Mountains. Holdover fires cause the problem because they are so hard to notice.(干闪电也会在消防员难以到达的地方引发野火。这项研究发现,滞留火灾反复发生的地方位于西南部的森林山区以及落基山脉中部和南部。滞留火灾造成了这个问题,因为它们很难被注意到)”可知,滞留火灾不易被人察觉,因此反复在树木丛生的山区爆

    61、发。故选A。31【B】推理判断题。根据文章第一段“A Washington State University-led study of wildfires in the US West found dry lightning caused wildfires despite up to 7.7 mm of rain. (华盛顿州立大学领导的一项对美国西部野火的研究发现,尽管降雨量高达7.7毫米,但干闪电还是引发了野火。)”以及全文可知,本文主要介绍一项最新研究的发现日降雨量达到7.7毫米的情况下干闪电仍会引发野火,这是和科学相关的话题,由此推知,本文可能出自一本科学杂志。故选B。DCancer

    62、-fighting genes in elephants could help tackle one of the biggest killers of people, according to research. Despite their large bodies and long lifespans, elephants are much less likely to die from cancer than humans, with death rates of less than 5 percent.The paradox has puzzled scientists because

    63、 more cells lead to greater replications (复制), which increases the possibility of the body failing to detect damaged DNA or a faulty cell that can result in tumors(肿瘤). Elephants live for almost as long as humans and weigh up to five tons.However, a group of British and European scientists say they

    64、have taken a big step towards solving Petos paradox, named after the British epidemiologist Sir Richard Peto. Elephants, they say, carry a much larger more diverse group of tumor-fighting proteins.The findings, published last week in the journal Molecular Biology and Evolution, raise hopes that the

    65、cancer fighting genes in elephants could be the key to tackling cancer, which kills about 167, 000 Britons yearly. Cells keep dividing throughout an organisms life, each carrying the risk of producing a tumor. One of the bodys weapons is a gene called p53 known as the “guardian of the genome”, which

    66、 hunts cells with faulty DNAIt encourages the cell to repair itself or self-destruct, keeping the cell from combining with others and producing tumors.Humans have two versions of p53 but elephants have 40, said the researchers. Biochemical analysis and computer simulations also showed that an elepha

    67、nts p53 genes are structurally slightly different, providing a much larger anti-cancer toolkit. The researchers suspect that while faulty cells might be able to skirt two p53 versions, they cannot combine with other cells as easily in the face of dozens.The findings will open the way for research on

    68、 how p53 genes of elephants are activated and on medical treatment for humans.32What has puzzled scientists?AFew elephants end up dying from cancer.BElephants live long and weigh enormously.CMore cells lead to higher chances of tumors.DA larger body is less likely to discover faulty cells.33What can

    69、 be learnt from Paragraph 4?AHow many Britons die each year.BHow the anti-cancer gene works.CHow the research was carried out.DWhat the findings have been applied to.34What does the underlined word “skirt” in Paragraph 5 probably mean?AStrengthen.BDetect.CEscaped.DCure.35Which is the text mainly abo

    70、ut?AScientists find elephants live longer than humans.BP53 genes play essential role in preventing cancer.CElephant genes could be key to fighting cancer.DGroundbreaking treatment for cancer is on the way.【参考答案】32A 33B 34C 35C【语篇解读】这是一篇说明文。文章介绍了一项研究,表明大象的抗癌基因可能是对抗癌症的关键。【详情解析】32【A】细节理解题。根据第一段中“Despit

    71、e their large bodies and long lifespans, elephants are much less likely to die from cancer than humans, with death rates of less than 5 percent. (尽管大象的身体很大,寿命也很长,但它们死于癌症的可能性比人类小得多,死亡率不到5%。)”可知,让科学家们感到困惑的是很少有大象最终死于癌症。故选A项。33【B】推理判断题。根据第四段中“Cells keep dividing throughout an organisms life, each carryi

    72、ng the risk of producing a tumor. One of the bodys weapons is a gene called p53 known as the guardian of the genome, which hunts cells with faulty DNA. It encourages the cell to repair itself or self-destruct, keeping the cell from combining with others and producing tumors. (细胞在生物体的一生中不断分裂,每个细胞都有产生

    73、肿瘤的风险。人体的武器之一是被称为基因组守护者的p53基因,它会搜寻有缺陷DNA的细胞。它鼓励细胞自我修复或自我毁灭,防止细胞与其他细胞结合并产生肿瘤。)”可知,从本段我们可以了解到抗癌基因是如何工作的。故选B项。34【C】词句猜测题。根据第四段中“One of the bodys weapons is a gene called p53 known as the guardian of the genome, which hunts cells with faulty DNA. (人体的武器之一是被称为基因组守护者的p53基因,它会搜寻有缺陷DNA的细胞。)”和划线词句前文“Humans h

    74、ave two versions of p53 but elephants have 40, said the researchers. Biochemical analysis and computer simulations also showed that an elephants p53 genes are structurally slightly different, providing a much larger anti-cancer toolkit. (研究人员说,人类有两种p53基因,但大象有40种。生化分析和计算机模拟还表明,大象的p53基因在结构上略有不同,这提供了一个

    75、更大的抗癌工具包。)”可知,p53基因具有抗癌作用,人类有两种此类基因,而大象却有40种,从而推知划线词句“The researchers suspect that while faulty cells might be able to skirt two p53 versions, they cannot combine with other cells as easily in the face of dozens. (研究人员怀疑,虽然有缺陷的细胞可能能够skirt两种p53,但面对几十种,它们无法轻易与其他细胞结合。)”其中划线词汇意思是“绕过,逃避,躲避”,即有缺陷的细胞(致癌细胞)

    76、有可能躲避两种抗癌基因,但是不容易躲避几十种。故选C项。35【C】主旨大意题。通读全文,结合第四段中“The findings, published last week in the journal Molecular Biology and Evolution, raise hopes that the cancer fighting genes in elephants could be the key to tackling cancer, which kills about 167, 000 Britons yearly. (上周发表在分子生物学与进化杂志上的这一发现,让人们看到了希望

    77、:大象身上的抗癌基因可能是治疗癌症的关键。)”和最后一段“The findings will open the way for research on how p53 genes of elephants are activated and on medical treatment for humans.(这一发现将为研究大象的p53基因如何被激活以及人类的医学治疗开辟道路。)”可知,本文主要讲的是大象抗癌基因可能是对抗癌症的关键。故选C项。第二节:(共5小题, 每小题2. 5分, 共12. 5分)阅读下面短文, 从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Best

    78、Way to Lose Weight-Dieting Tips(江苏省南京市金陵河西中学2023-2024学年高一上学期11月月考)How do you eat right to lose weight fast? Youll discover there are a great number of weight loss diets which promise to help you drop the pounds fast. 36 Many weight loss diets are aimed at losing weight fast, but arent necessarily he

    79、althy and wont create a long-term change for the better. 37 That means youll choose a diet which doesnt cut out any necessary nutrients (营养物). Most diets suggest that you stop eating fat or carbs (碳水化合物). 38 Youll need to make clear of your own body type before making a diet plan. You might also nee

    80、d to try different ways before finding the best way.If you just need to shake a few pounds off in a short time, your plan wont be the same as one to lose weight in the long term. The best short-term weight loss plan will be stronger than the best long-term weight loss plan, but both of them shouldnt

    81、 get rid of necessary nutrition. 39 Your body will go into “starvation mode” and your metabolism (新陈代谢) will slow down. As a result your body will keep more weight. 40 Spread out your meals evenly throughout the day. Any larger meals should be eaten earlier in the day. That gives your body more time

    82、 and opportunity to burn calories. If you eat a lot before bed, those calories wont burn but become fat.ABut do they really work?BOnce you start your plan, you shouldnt stop.CIn fact many people feel it hard to lose weight.DBesides, you also should pay attention to when you eat.EThe best way to lose

    83、 weight should be useful in the long term.FWhile this may help some people, there is no plan that is perfect for all.GIf you try to make yourself hungry, you wont achieve long-term results.【参考答案】36A 37E 38F 39G 40D【语篇解读】本文是一篇说明文,文章提出了关于如何减肥的饮食建议。【详情解析】36【A】空前的“How do you eat right to lose weight fas

    84、t? Youll discover there are a great number of weight loss diets which promise to help you drop the pounds fast. (如何正确饮食才能快速减肥?你会发现有很多减肥食谱承诺能帮助你快速减肥。)”提到许多减肥的饮食承诺能够帮助人们迅速减肥,A项(但它们真的有效吗?)是对这些承诺的质疑,符合语境。故选A。37【E】空前的“Many weight loss diets are aimed at losing weight fast, but arent necessarily healthy a

    85、nd wont create a long-term change for the better. (许多减肥饮食旨在快速减肥,但不一定是健康的,也不会产生长期的改善。)”提到许多减肥饮食以快速减肥为目标,但未必健康且不会带来长期的好的变化,E项(最好的减肥方法应该是长期有效的)就此提出了解决办法,下文“That means youll choose a diet which doesnt cut out any necessary nutrients. (这意味着你会选择一种不减少任何必要营养的饮食。)”具体提出了饮食要求。故选E项。38【F】空前的“Most diets suggest t

    86、hat you stop eating fat or carbs. (大多数饮食建议你停止摄入脂肪或碳水化合物。)”提到了大多数饮食方法建议不摄入脂肪或碳水化合物,空后“Youll need to make clear of your own body type before making a diet plan. You might also need to try different ways before finding the best way. (在制定饮食计划之前,你需要弄清楚自己的体型。在找到最好的方法之前,你可能还需要尝试不同的方法。)”提到应该根据自身情况制订饮食计划,因此F

    87、项(尽管这对某些人有帮助,但没有计划是对所有人都有用的。)起到了承上启下的作用,符合语境。故选F项。39【G】空后的“Your body will go into “starvation mode” and your metabolism will slow down. As a result your body will keep more weight. (你的身体会进入“饥饿模式”,新陈代谢也会减慢。因此,你的身体会保持更多的体重。)”具体解释了饥饿疗法带来的结果,G项(如果你试图让自己饿,你不会取得长期的效果。)提到了饥饿疗法,其中的“make yourself feel hungry

    88、”与空后的“starvation mode”相照应。故选G项。40【D】空后提到“Spread out your meals evenly throughout the day. Any larger meals should be eaten earlier in the day. That gives your body more time and opportunity to burn calories. If you eat a lot before bed, those calories wont burn but become fat. (在一天中均匀地进餐。任何大餐都应该在一天的

    89、早些时候吃。这会给你的身体更多的时间和机会来燃烧卡路里。如果你在睡觉前吃很多,这些卡路里不会燃烧,而是变成脂肪。)”提到一天的饮食时间应该均匀分布,因此此处应该是说要注意饮食的时间,D项(此外,你还应该注意什么时候吃。)符合语境。故选D项。第三部分 语言运用(共四节, 满分55分)第一节 完形填空(共15小题;每小题1分, 共15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。History is always an important part of every schools curricula. In reality, some children fi

    90、nd no interest in history, while others consider history as one of the most 41 courses they have ever learned. To 42 all school students to learn history, teachers should change the ways of lecture delivery.One method is to 43 modern technology. Teachers should provide children with Internet-based c

    91、omputers to help them get instant (马上的) 44 to the huge resources on the Internet. In this way, it takes them only a few minutes to search for the information online, and another few minutes to 45 it with their friends on social media platforms. In addition, children love cartoons. Therefore, teacher

    92、s should 46 lectures in the form of animation (动画) videos 47 depending only on textbooks, which may put a sense of 48 on childrens history-learning process. This way enables children to remember lectures easily.Another 49 is to visit historical sites more often. Since children may get 50 when teache

    93、rs only request them to read books all day, taking them to the real historical places seems to be better. A historical site includes real objects or tools, 51 students attitudes towards history in a positive way. For example, a military hand-held radio can help children understand the 52 between dif

    94、ferent armies in the battle from the inside out 53 a teacher shows its details and lectures at the same time.In a word, a 54 can use modern technology or take children to historical sites in order to 55 their interest towards history courses.41AusefulBexcitingCchallengingDupsetting42AforceBteachCenc

    95、ourageDdemand43Atake advantage ofBtake pride inCmake peace withDlay stress on44AapplicationBchangeCentranceDaccess45AcompareBconnectCshareDprovide46AdeliverBattendCmakeDhold47Aafter allBinstead ofCother thanDmore than48ApowerBpainCdirectionDcomfort49AstepBplanCmethodDskill50AboredBlazyCannoyedDactiv

    96、e51AcontrollingBshapingCreflectingDshowing52AstruggleBcommunicationCsecretDdifference53AbecauseBuntilCifDunless54AvolunteerBspeakerChistorianDlecturer55AdrawBexpressCprotectDdiscover【参考答案】41 B 42C 43A 44D 45C 46A 47B 48D 49C 50A 51B 52B 53C 54D 55A【语篇解读】本文是说明文。文章讲述孩子们在学习历史时会感到无聊,作者建议老师改变教学方法,文章介绍了两者

    97、方式,使用现代科技手段和带学生去历史遗迹参观,吸引学生学习历史的兴趣。【详情解析】41【B】考查形容词词义辨析。句意:实际上,有些孩子对历史不感兴趣,而另一些孩子则认为历史是他们学过的最令人兴奋的课程之一。 A. useful有用的;B. exciting令人兴奋的;C. challenging具有挑战性的;D. upsetting令人烦恼的。While表示对比,根据前文“some children find no interest in history”可知,一些孩子对历史不感兴趣,另一孩子却觉得历史是令人兴奋的。故选B。42【C】考查动词词义辨析。句意:要鼓励全体学生学习历史,教师应改变讲

    98、课方式。A. force迫使;B. teach教;C. encourage鼓励;D. demand要求。根据前文和下文“all school students to learn history , teachers should change the ways of lecture delivery”可知,并不是所有的学生喜欢学习历史,因此推断要鼓励所有的学生学历史,教师就要改变讲课方式。故选C。43【A】考查动词短语辨析。句意:一种方式就是利用现代科技。A. take advantage of利用;B. take pride in以为自豪;C. make peace with与言归于好;D.

    99、 lay stress on承受压力。根据下文“Teachers should provide children with Internet-based computers to help them”可知,作者建议教师要利用现代科技教授历史。故选A。44【D】考查名词词义辨析。句意:教师应为儿童提供基于互联网的计算机,帮助他们即时使用互联网上的海量资源。A. application申请;B. change改变;C. entrance入口;D. access使用权。根据下文“the huge resources on the Internet”可知,教师利用电脑让学生使用网络上的资源。have

    100、access to“使用;接近”,故选D。45【C】考查动词词义辨析。句意:用这种方式,他们只需几分钟即可在线搜索信息,再花几分钟即可在社交媒体平台上与朋友进行共享信息。A. compare比较;B. connect联系;C. share共享;D. provide提供。根据前文的“search for the information online”和下文“with their friends on social media platforms”可知,此处说明搜索信息,然后在社交媒体上与朋友共享这些信息。故选C。46【A】考查动词词义辨析。句意:教师应该以动画视频的形式讲课,除了仅仅依靠教科书,

    101、这可能会给孩子们的历史学习过程带来一种舒适感。A. deliver递送;B. attend参加;C. make制作;做;D. hold告诉。根据下文的“lectures”可知,此处说明的是教师上课。make lectures“做演讲”。故选A。47【B】考查固定短语辨析。句意:因此,除了仅仅依靠教科书,教师应该以动画视频的形式讲课,这可能会给孩子们的历史学习过程带来一种舒适感。A. after all毕竟;B. instead of代替;C. other than除了;D. more than不仅仅。根据下文“depending only on textbooks”可知,除了依靠课本,教师也应

    102、该用动画视频讲课。故选B。48【D】考查名词词义辨析。句意:因此,除了仅仅依靠教科书,教师应该以动画视频的形式讲课,这可能会给孩子们的历史学习过程带来一种舒适感。A. power力量;B. pain疼痛;C. direction方向;D. comfort舒适。根据前文“teachers should46 lectures in the form of animation(动画) videos”并结合常识可知,用动画视频上课给学生带来一种舒适感。故选D。49【C】考查名词词义辨析。句意:另一种方式是更经常地参观历史遗迹。A. step步;B. plan计划;C. method方法;D. skil

    103、l技能。根据前文“One method is to43 modern technology.”可知,此处讲述另一种教授历史的方式。故选C。50【A】考查形容词词义辨析。句意:既然当老师只要求他们整天看书时,孩子们可能会感到无聊,带他们去真正的历史遗迹似乎更好。A. bored无聊的;B. lazy懒惰的;C. annoyed烦恼的;D. active活跃的。根据下文“when teachers only request them to read books all day”可知,整天看书会让学生感到无聊。故选A。51【B】考查动词词义辨析。句意:历史遗址包括实物或工具,用一种积极的方式塑造学生

    104、对历史的态度。A. controlling控制;B. shaping塑造;C. reflecting反映;D. showing显示。根据前文“students attitudes towards history in a positive way”可知,这种方式可以塑造学生对历史的态度。故选B。52【B】考查名词词义辨析。句意:例如,如果教师同时展示其细节和讲课,军用手持收音机可以帮助孩子从内到外了解战斗中不同军队之间的交流。A. struggle挣扎;B. communication沟通;交流;C. secret秘密;D. difference不同;区别。根据上文“a military ha

    105、nd-held radio”和下文“between different armies in the battle”可知,此处使用的是收音机,听到的是声音,因此此处说明的是不同军事力量的交流。故选B。53【C】考查连词词义辨析。句意:例如,如果教师同时展示其细节和讲课,军用手持收音机可以帮助孩子从内到外了解战斗中不同军队之间的交流。A. because因为;B. until直到;C. if如果;D. unless除非。根据句意,后文“a teacher shows its details and lectures at the same time”是一个条件,用if引导条件状语从句。故选C。54

    106、【D】考查名词词义辨析。句意:总之,讲师可以使用现代技术或带孩子去历史遗址,以吸引他们对历史课程的兴趣。A. volunteer志愿者;B. speaker演讲者;C. historian历史学家;D. lecturer讲师。根据前文“Teachers should provide children with Internet-based computers”和“teachers only request them to read books all day, taking them to the real historical places seems to be better”可知,此处说

    107、明的是老师给学生授课。故选D。55【A】考查动词词义辨析。句意:总之,讲座可以使用现代技术或带孩子去历史遗址,以吸引他们对历史课程的兴趣。A. draw吸引;B. express表达;C. protect保护;D. discover发现。根据前文“In reality, some children find no interest in history”以及讲述的两种教学方式可知,这两种方式是为了吸引学生学习历史的兴趣。故选A。第二节 语法填空(共10小题;每小题1.5分, 共15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Many people take th

    108、e idea of saving money very seriously. Back in 1924, in Italy, a group of people 56 (think) the inability to resist spending a major social problem. They had the idea of starting a day to remind people to put away some money for a rainy day. This is how World Saving Day, held on Oct. 31st 57 (annual

    109、), was started, and its still going strong in 2019.Not surprisingly, a movement targeting the poor was started. People in the 58 (underdevelop) world are more open to calls to be careful 59 money. But 60 idea of being thrifty (节俭) has also become popular among the rich. Take Mark Zuckerberg for exam

    110、ple. The Facebook founder, one of the worlds 61 (rich) people, doesnt spend very much money on himself.Other people dont spend money because they dont like the culture of consumption. This is connected to the view 62 we should make ourselves happy through the 63 (activity) we take part in, rather th

    111、an with what we buy.But however we view money, moderate spending is certainly a good idea when we are still too young to get a job. There is a British saying that 64 (offer) some good advice in this situation: “Look after the pennies, and the pounds will look after 65 (they).”【参考答案】56 thought 57annu

    112、ally 58underdeveloped 59with 60the 61richest 62that 63activities 64offers 65themselves【语篇解读】这是一篇议论文。主要讨论了如今人们对金钱的看法。【详情解析】56考查动词时态。句意:早在1924年,在意大利,一群人认为无法抵制消费是一个主要的社会问题。根据该句Back in 1924时间状语可知,此句是在陈述过去发生的事情,应用一般过去时。故填thought。57考查副词。句意:每年10月31日举行的的“世界勤俭日”就是这样开始的,并在2019年继续流行。由副词修饰动词可知,此处为副词annually作状语修

    113、饰动词held。故填annually。58考查形容词。句意:欠发达国家的人们更容易接受谨慎理财的呼吁。由空后world为名词可知,此处为形容词作定语修饰该名词。故填underdeveloped。59考查介词。句意:欠发达国家的人们更容易接受谨慎理财的呼吁。分析句子可知,此处为动词短语be careful with“小心,当心”,所以此处为介词with的填入。故填with。60考查冠词。句意:但节俭的观念也在富人中流行起来。idea为可数名词,设空处特指“节俭的观念”,应用定冠词修饰。故填the。61考查形容词最高级。句意:作为世界上最富有的人之一,Facebook的创始人并没有在自己身上花太多

    114、钱。根据句意以及空前one of the可知,此处为形容词最高级形式,richest表示“最富有的”,满足句意要求。故填richest。62考查同位语从句。句意:这与我们应该通过我们参加的活动而不是我们买的东西让自己快乐的观点有关。分析句子可知,此处为that引导的同位语从句,对先行词view的解释和说明。故填that。63考查名词复数形式。句意:这与我们应该通过我们参加的活动而不是我们买的东西让自己快乐的观点有关。根据句意可知,此处应为名词复数形式,表示“各种各样的活动”,满足句意要求。故填activities。64考查动词时态和主谓一致。句意:在这种情况下,有一句英国谚语提供了一些很好的建

    115、议:“照顾好每一便士,英镑便会照顾好它们自己”。分析句子可知,此处为关系代词that引导的定语从句中谓语动词的填入,先行词a British saying为单数名词,所以为动词三单形式,且设空处陈述客观事实,应用一般现在时。故填offers。65考查代词。句意:在这种情况下,有一句英国谚语提供了一些很好的建议:“照顾好每一便士,英镑便会照顾好它们自己”。分析句子可知,设空处指代主语pounds,并在句中作look after的宾语成分,应用反身代词。故填themselves。第四部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)新年即将来临,学生会将于星期五晚上8:0010:00在学校五楼报告

    116、厅举办一场英语晚会,现请你以学生会的名义发一份英语书面通知,欢迎全校师生参加,通知包含以下要点:1. 晚会主题:“迎新春,享受英语”;2. 节目内容;3. 参会要求。注意:1. 80词左右;2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。NOTICE_.【参考答案】NOTICEIn order to celebrate the coming new year, an English Evening party with a theme of “Welcome new year and Enjoy your English” is going to be held by our Students Unio

    117、n from 8 pm to 10 pm on Friday, in the lecture hall on the fifth floor. There will be many activities from the students, such as English short-play performances, English story-telling and English songs. Whats more, some foreign students will be invited to sing Chinese songs for us at the party. All

    118、students as well as the faculty and staff are expected to attend it on time and not to litter. At last, you are welcome to our English party and we are sure you will enjoy yourself.The Students Union【语篇解读】本篇书面表达属于应用文。题目要求考生发布一则关于英语晚会的书面通知,告知晚会主题,分享节目内容,说明参会要求,表达欢迎大家参加。【详情解析】1. 词汇积累为了:in order to in

    119、an effort to即将到来的:comingapproaching/ nearing许多:manya large number of/plentiful/various此外:whats morein addition/additionally/ moreover/ besides玩得开心:enjoy oneselfhave fun/ have a good time2. 句式拓展简单句变复合句原句:In order to celebrate the coming new year, an English Evening party with a theme of “Welcome new

    120、year and Enjoy your English” is going to be held by our Students Union from 8 pm to 10 pm on Friday, in the lecture hall on the fifth floor. 拓展句:In order to celebrate the coming new year, an English Evening party whose theme is “Welcome new year and Enjoy your English” is going to be held by our Stu

    121、dents Union from 8 pm to 10 pm on Friday, in the lecture hall on the fifth floor. 【点睛】【高分句型1】All students as well as the faculty and staff are expected to attend it on time and not to litter.(运用了as well as连接并列主语)【高分句型2】At last, you are welcome to our English party and we are sure you will enjoy your

    122、self.(运用了宾语从句且省略了引导词that)第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。There are many things in senior middle school that I still remember clearly. I studied three years in a country school, which is faraway. However, it has a good environment and strict but kind teachers, so I loved the school and

    123、 all my teachers very much. One Friday, just as we began to read books in reading class at our desks, our teacher, Mrs. Hill, said that she needed to be out of the classroom for a few minutes. She asked the class to read in silence while she was gone. And she said that those who didnt read books in

    124、silence would have to answer to her when she returned. It was well-known that Mrs. Hill was strict. So we had to be on our best behavior.But that Friday, Mrs. Hill hadnt been gone for ten seconds before some students in the classroom started to talk. From one corner of the classroom I heard Josh ask

    125、 Nick, “Can I trade my candies for your toy?” At the other end of the room I heard Samantha tell Kayla, “Lets sit together on the bus for the museum field trip tomorrow.” And so it went all around me, until about half of the students talked with each other.After a while, I, too, forgot about Mrs. Hi

    126、lls instructions. I turned back and asked my friend Liza, “Can I borrow your storybook and keep it for a day?” As soon as the words were out of my mouth, Mrs. Hill walked into the classroom. The whole class returned to silence immediately. And we were full of fear.Mrs. Hill slowly looked around the

    127、classroom and said, “If you were talking while I was gone, then please stand up.” The guilt (内疚) suddenly weighed heavily on me. “I shouldnt have talked while she was not in the classroom. And now I should be honest and admit my mistake bravely. This is what my parents have always told me, “I though

    128、t. Then, I summoned up (鼓起) my courage to stand up, worrying about the punishment that waited for me. Then I looked around.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。To my surprise, no one followed me._With Mrs. Hills encouragement, another student stood up._【参考答案】To my surprise, no one followed me. I low

    129、ered my head alone and was filled with fear. After looking around for a while, Mrs. Hill walked towards me. Strangely, she asked in a soft voice, “Why did you dare to stand up?” I said I wanted to be honest and that I realized what I had done was wrong. Unexpectedly, Mrs. Hill was quite amazed by my

    130、 answer and praised me for that. Then she returned to the front of the classroom and explained why we should be honest.With Mrs. Hills encouragement, another student stood up. Then more students followed until about half of the students stood up. Seeing it, Mrs. Hill praised us for our courage. Then

    131、, she asked us to sit down. We continued reading books. After we finished, Mrs. Hill reminded us to remember that everyone should be responsible for his behavior. We all agreed with her. And I was happy that in a way I set a good example to my classmates.【语篇解读】本文以时间为线索展开。上课时老师要出去一下,交代同学们默读,但是老师一直没有回

    132、来,同学们开始忍不住说话,包括作者,回来后老师要求说话的同学站起来,作者感到很愧疚,于是站了起来,但是其他同学并没有,在老师的鼓励和教育下,其他说话的同学也站了起来,作者从这件事中了解了诚实和对自己的行为负责的意义。【语篇解读】1.段落续写由第一段首句内容“令我惊讶的是,没有人跟随我。”可知,第一段可描写没有人跟随我站起来,老师的反应是什么以及我的感受。由第二段首句内容“在希尔夫人的鼓励下,另一个学生站了起来。”可知第二段可描写在希尔夫人的鼓励下陆续有同学站起来,之后老师如何教育我们。2.续写线索:无人跟随恐惧老师询问表扬同学跟随老师教育喜悦3.词汇激活行为类走向:walk towards/s

    133、tep towards/come up to想要:want to do/intend to do/would like to do继续:continue doing/go on doing情绪类恐惧:fear/dread吃惊的:amazed/surprised【点睛】高分句型1I said I wanted to be honest and that I realized what I had done was wrong. (运用了and连接的两个并列的宾语从句和what引导的宾语从句)高分句型2Then she returned to the front of the classroom and explained why we should be honest. (运用了why引导的宾语从句)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2023-2024学年高中上学期期末模拟考试高一英语期末模拟卷02(必修第一册、必修第二册)(人教版2019)(Word版附解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-428318.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1