分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型2019届高考英语全真模拟密押卷(七) WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:428643
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:17
  • 大小:90KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019届高考英语全真模拟密押卷七 WORD版含解析 2019 高考 英语 模拟 密押卷 WORD 解析
    资源描述:

    1、2019届高考英语全真模拟密押卷(七)1、 There are a number of special days of the year that are celebrated in different countries. The origins of most of the days are unknown. They were certainly not created by individual people. Other days, however, especially those celebrated in Western countries, often owe their o

    2、rigins to a particular person. One of the most popular of these, even though it is fairly recent, is Mothers Day. Mothers have always been highly regarded in all cultures. The ancient Romans had a festival known as Hilario, during which children took presents to the temple of the “Mother of the Gods

    3、”. The Christian Church adopted this idea and called it Mothering Sunday. However, over the years this custom was gradually forgotten and almost disappeared by the end of the 19th century. Born in 1864 in Virginia, USA, Anna Jarvis was a school teacher and believed children should show gratitude to

    4、their mothers for all their love and care. Encouraged by a friend, she wrote to thousands of important people politicians,churchmen,doctors,city officialsand asked them to support her idea: a special day of the year for thanking mothers. In 1910 the Governor of West Virginia introduced Mothers Day i

    5、nto the state. The date chosen was May 10the second Sunday in May, which is still observed in America today. This date was chosen because May 10 was the date on which in 1908 Anna Jarviss mother died. In 1914 President Woodrow Wilson made May 10 the official date for Mothers Day throughout the Unite

    6、d States. Soon there was a Mother s Day International Association and the custom began to be adopted in many countries of the world. Anna Jarvis, a sad and disillusioned(失望的) woman, died in 1948. The custom she had worked so hard to establish and which had become almost universal had lost its origin

    7、al purpose. It had been taken over by business. As with Christmas, the giving of presents and the sending of cards had become a multi-million-dollar industry.1.The story is about_.A.Mothering Sunday for ChristmasB.the origin of a special day for mothersC.President Woodrow Wilson and Anna JarvisD.how

    8、 people celebrate Mothers Day2.Anna Jarvis wanted to_.A.thank her mother for her careB.introduce a celebration for mothersC.meet thousands of important peopleD.make her pupils thank her on Mothers Day3.May 10 became the date for Mother s Day because_.A.May is spring in the AmericaB.it was the second

    9、 Sunday in May in 1910C.President Woodrow Wilson liked the dateD.this was the date when Anna Jarviss mother died4.Unfortunately, Anna Jarvis was NOT happy with Mothers Day when she died because_.A.her mother was not there to see itB.she had never been a mother herselfC.people were too interested in

    10、making it a businessD.no one gave any presents or cards to their mothers2、Themeaningofsilencevariesamongculturalgroups.Silencesmaybethoughtful,ortheymaybeemptywhenapersonhasnothingtosay.Asilenceinaconversationmayalsoshow stubbornness,uneasiness,orworry.Silencemaybeviewedbysomeculturalgroupsasextreme

    11、lyuncomfortable;thereforeattemptsmaybemadetofillevery gap(间隙) with conversation. Persons in other cultural groups value silence and view it as necessary for understanding a persons needs.ManyNativeAmericansvaluesilenceandfeelitisabasicpartofcommunicatingamongpeople,justassometraditionalChineseandTha

    12、ipersonsdo.Therefore,whenapersonfrom oneoftheseculturesisspeakingandsuddenlystops,whatmaybeimpliedisthattheperson wants the listener to consider what has been said before continuing. In these cultures, silence is a call for reflection.Other cultures may use silence in other ways, particularly when d

    13、ealing with conflicts among people or in relationships of people with different amounts of power. For example, Russian, French, and Spanish persons may use silence to show agreement between parties about the topic under discussion. However, Mexicans may use silence when instructions are given by a p

    14、erson in authority rather than be rude to that person by arguing with him or her. In still another use, persons in Asian cultures may view silence as a sign of respect, particularly to an elder or a person in authority.Nurses and other care-givers need to be aware of the possible meanings of silence

    15、 when they come across the personal anxiety their patients may be experiencing. Nurses should recognize their own personal and cultural construction of silence so that a patients silence is not interrupted too early or allowed to go on unnecessarily. A nurse who understands the healing(治愈) value of

    16、silence can use this understanding to assist in the care of patients from their own and from other cultures.1.What does the author say about silence in conversations?A.It implies anger.B.It promotes friendship.C.It is culture-specific.D.It is content-based.2.Which of the following people might regar

    17、d silence as a call for careful thought?A.The Chinese.B.The French.C.The Mexicans.D.The Russians.3.What does the author advise nurses to do about silence?A.Let it continue as the patient pleases.B.Break it while treating patients.C.Evaluate its harm to patients.D.Make use of its healing effects.4.Wh

    18、at may be the best title for the text?A.Sound and SilenceB.What It Means to Be SilentC.Silence to Native AmericansD.Speech Is Silver; Silence Is Gold3、 Overweight seems to be a national trouble. Diets books on dieting, dieting organizations, and advice from doctors and health professionals do not se

    19、em to be enough. Millions of people have turned to dangerous drugs or harmful diets to starve off their hunger. The meat industry and the fast-food restaurants have more to do with America s weight problem than anything else. Each day we are filled with powerful TV and radio ads promoting(推介) the id

    20、ea that its perfectly OK to have bacon and eggs for breakfast, hamburgers and French fries for lunch, and fried chicken and French fries for supper. Is there a healthy diet that people can use to lose weight and keep themselves slim and fit forever? There is indeed. But it requires removal of meat,f

    21、ish,and milk products from the diet forever. A healthy diet-and-exercise regimen(养生之道) is actually pretty simple. That is to cut meat, fish, and milk products out of the picture completely (and I do mean completely). Do not eat any meat,fish,eggs,or milk products. No cheese,no ice cream,no pizza,and

    22、 no butter. Eat only low-fat, and low-sugar foods. Eat fruit (in reasonable amounts) for desserts. As much as possible,avoid drinks with caffeine,such as coffee,tea,or cola. Use soya drinks instead of milk. Soya drinks are high in protein and generally fairly low in fat. Eat cereals,grains,bread,and

    23、 pasta in reasonable amounts (with no cheese,but always with high-protein foods). Jog or fast-walk at least one mile per day. If you are unused to this level of exercise, start with smaller distances and build up to a mile. It has been known for years that it is possible to get all the protein we ne

    24、ed from high-protein vegetarian foods. Many restaurants now serve vegetable-protein meals, such as veggie-burgers or refried bean tacos and burritos; be sure to ask for them without cheese or sour cream!1.The underlined words “starve off their hunger” in the first paragraph most probably mean_.A.sat

    25、isfy their need of losing weightB.slow down the feeling of hungerC.make themselves feel hungryD.wish for being slim2.The meat industry and the fast-food restaurants have more to do with America s weight problem because_.A.they convince people to eat more food rich in fatB.they make powerful ads on T

    26、V and over radioC.they fill people with the idea to have bacon and eggsD.they make people take dangerous drugs or harmful diets3.To keep slim and fit,the author thinks its better_.A.to change the picture of meat,fish,eggs,or milk productsB.not to eat any meat,fish,eggs,or milk productsC.to eat cerea

    27、ls,grains,bread,and pasta as much as possibleD.not to take soya drinks high in protein4.From the passage, we can infer that_.A.its healthy to jog or fast-walk at least one mile every dayB.high-protein vegetarian foods dont have all protein we needC.proper foods play a very important role in keeping

    28、healthyD.its inappropriate to ask for veggie-burgers without cheese or sour cream4、 In the coming months, we are bringing together artists form all over the globe,to enjoy speaking Shakespeares plays in their own language,in our Globe, within the architecture Shakespeare wrote for.Please come and jo

    29、in us. National Theatre of China Beijing|Chinese This great occasion(盛会) will be the National Theatre of Chinas first visit to the UK.The companys productions show the new face of 21st century Chinese theatre.This production of Shakespeares Richard will be directed by the Nationals Associate Directo

    30、r,Wang Xiaoying. Date&Time:Saturday 28 April, 2.30pm & Sunday 29 April, 1.30pm & 6.30pm Marjanishvili Theatre Tbilisi | Georgian One of the most famous theatres in Georgia,the Marjanishvili,founded in 1928,appears regularly at theatre festivals all over the world.This new production of It is helmed(

    31、指导)by the companys Artistic Director Levan Tsuladze. Date&Time:Friday 18 May, 2.30pm & Saturday 19 May, 7.30pm Deafinitely Theatre London | British Sign Language (BSL) By translating the rich and humourous text of Loves Labours Lost into the physical language of BSL,Deafinitely Theatre creates a new

    32、 interpretation of Shakespeares comedy and aims to build a bridge between deaf and hearing worlds by performing to both groups as one audience. Date&Time:Tuesday 22 May, 2.30pm & Wednesday 23 May, 7.30pm Habima National Theatre Tel Aviv | Hebrew The Habima is the centre of Hebrew-language theatre wo

    33、rldwide,Founded in Moscow after the 1905 revolution,the company eventually settled in Tel Aviv in the late 1920s,Since 1958,they have been recognised as the national theatre of Israel.This production of Shakespeares The Merchant of Venice marks their first visit to the UK. Date&Time:Monday 28 May, 7

    34、.30 & Tuesday 29 May, 7.30pm1.Which play will be performed by the National Theatre of China?A.Richard B.Lovers Labours LostC.As You Like ItD.The Merchant of Venice2.What is special about Deafinitely Theatre?A.It has two groups of actorsB.It is the leading theatre in LondonC.It performs plays in BSLD

    35、.It is good at producing comedies3.When can you see a play in Hebrew?A.On Saturday 28 AprilB.On Sunday 29 AprilC.On Tuesday 22 MayD.On Tuesday 29 May5、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Teenage brains in the digital world When it comes to technology, adults wont be able to keep up with their

    36、children. It took the radio 38 years to reach 50 million people, but it took only 20 years for the phone to reach the same number, and 13 years for the television. In contrast, it took Facebook 3.6 years. _ Over the 15 years, digital communication has brought in more changes than the printing press

    37、did in 1570. And those most likely to use them in this world are teenagers? whose brains appear to have an extraordinary capacity to adapt to the world around them. _enabling teenagers to keep up with the increasing pace of digital technology and giving them an advantage when it comes to multitaskin

    38、g(多重任务处理). In the US, on average teenagers spend 8.5 hours a day using computers, mobiles, and other devices to learn, interact, and play. _such as talking on the phone while youre watching TV. As they stare at these screens, theyre taking in and sorting through an incredible amount of information.

    39、_YouTube indicates that teenagers all over the world are watching the same clips and laughing at the same joke, indicating that they are more global-minded than teenagers in the past. They may be keen on texting their friends and posting updates on social media sites. _By the age of 30, our brains h

    40、ave become more set in their way, making it harder for us to adapt and cope with the new technology.A. However, there is a cut-off.B. Twitter only needed 88 days.C. There are concerns about how to make friends online.D. There is an advantage of the growing digital trend.E. Having a more flexible bra

    41、in means certain parts of it havent developed yet.F. This means that the teenage brain can adapt to new technology.G. This increases to 11.5 hours if you include all the multitasking that goes on.6、 I live in the northern suburb of San Francisco, where driving is considered the main transportation c

    42、hoice for most people. I still remember how 1 I was when I first learned to drive 10 years ago. 2 at night,with music calming me down,I was filled with joy and 3 in a foreign land! I had a photo taken of my hugging my 4 and sent it to my family in China. I 5 my car! Sometimes she was my only 6 in lo

    43、nely nights. 7 , as time went by,that excitement wore off, and I 9 driving. So I joined the 21-day Mindful Walking Challenge and began to walk. On a walking day, I said 9 to a neighbor named June,who was watering her flowers. She 10 my greetings and asked,“What happened to your hair?” I touched my h

    44、air and 11 what might have gone wrong. Seeing the confusion(困惑) on my face,she then realized that shed made a 12 . She walked across the street and said, “You sounded so 13 that I thought you were Mike. ” We both laughed. I 14 the new neighbor next door,and two different gardeners on different days

    45、and listened to their joy in gardening after a (n) 15 day一working all day in front of a computer. I 16 at everyone passing by me. I walked to the streets I 17 wouldnt pass through if I drove my car, and 18 a tinyfree library on the sidewalk. I began to 19 if I had really lived in this town all these

    46、 years. Its a completely new town I 20 so little about! Im grateful for the 21-day Challenge.Mindful Walking Challenge.1.A.disappointedB.calmC.excitedD.shy2.A.RunningB.TravelingC.WalkingD.Driving3.A.worryB.independenceC.doubtD.fear4.A.carB.kidC.houseD.neighbor5.A.fixedB.improvedC.lovedD.missed6.A.pa

    47、rtnerB.dreamC.planD.hope7.A.SoB.YetC.MeanwhileD.Instead8.A.suggestedB.keptC.enjoyedD.hated9.A.yesB.sorryC.helloD.thanks10.A.returnedB.ignoredC.forgotD.refused11.A.understoodB.realizedC.answeredD.wondered12.A.decisionB.guessC.mistakeD.deal13.A.friendlyB.humorousC.strangeD.brave14.A.played withB.looke

    48、d forC.depended onD.talked to15.A.specialB.tiringC.interestingD.important16.A.laughedB.smiledC.pointedD.shouted17.A.partlyB.reallyC.normallyD.lately18.A.discoveredB.examinedC.builtD.learnt19.A.checkB.studyC.seeD.question20.A.hearB.knowC.talkD.think7、阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。 The ancient w

    49、isdom of Confucius is timeless. His thinking _(lead) the Chinese for thousands of years. However, English teaching seems to be one place _his wisdom is forgotten. I came to China 6 years ago, and quickly saw the plight (困境) of so many students _(struggle) to learn English. They know a lot “about” En

    50、glish,_they never master the language. They learned far more grammar than students in Western cultures and almost no oral training. They were made _(recite) sentences and passages from their books. Their teachers were spending 90% of the class talking to them “about” English in Chinese. All effectiv

    51、e language teaching in the world is built _the basis of oral language. Students who excel in English are those that follow the wisdom of Confucius: they use language! They use it primarily by speaking and listening, _(eventual) supplemented (补充) by reading and writing. Every language is taught by ga

    52、ining speaking competence long before grammar, reading and writing _(introduce). Chinese students work so hard._they learned English with correct spoken instructions and classroom practice, they would have the_(high) English scores in the world and they would conquer English.8、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请

    53、你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏词符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线(_),并在该词下面写出修改的词。注意:1.每处错误及修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。In my childhood, my parents sent me to learn Chinese calligraphy. However, things are quite oppositeto their expectations. Not only

    54、 I get bored with hours of practice but also I doubted about the valuable of it. Nevertheless, when I entered high school, write calligraphy proved both essential or beneficial. It was at that time when I realized how important it is to master a certain skill.Judging from my own experience, I want t

    55、o say a few word to those children who have a same trouble as I did. Do not refuse to learn a skill when young, as at the long run you will find them helpful.9、10月1日,高一(1)班的学生志愿者Li Mei 和 Zhang Dong 去阳光敬老院(Sunshine Nursing Home)开展志愿者活动(送花、送水果、打扫、聊天等)。假如你是校英语报的记者,请按下列要点用英语写一则100词左右的新闻报道。1. 时间、地点、任务、活动

    56、;2. 老人们的反应;3. 简短评论。注意:1.报道的标题和记者姓名已给出(不计入总词数)。2. 词数:100词左右;3. 可以适当增加细节,使内容充实、行文连贯;Student Volunteers Brought Sunshine to the Elderly_By Wang Ming School Newspaper 答案以及解析1答案及解析:答案:1.B; 2.B; 3.D; 4.C解析:1.主旨大意题。通读全文可知,本文主要介绍了母亲节的由来,而不是如何庆祝母亲节。2.细节理解题。从第二段“to support her idea: a spedal day of the year f

    57、or thanking mothers”可知。3.细节理解题。从第三段“because May 10 was the date on which in 1908 Anna Jarviss mother died”可知。4.细节理解题。从第五段.had lost its original purpose. It had been taken over by business.become a multi-million-dollar industry”可知。 2答案及解析:答案:1.C; 2.A; 3.D; 4.B解析:1.本文是一篇说明文,主要介绍了沉默在不同文化背景下的不同内涵。在有些时候,

    58、人们利用沉默来解决人们之间的冲突,而在有些时候沉默则被认为表示顽固或者是担忧。细节理解题。根据文章首段首句The meaning of silence varies among cultural groups可知,作者认为沉默是有文化特性的。故选C。2.细节理解题。根据第二段中 what may be implied is that the person wants the listener to consider what has been said before continuing 可知中国人认为谈话时人们的沉默是在思考谈话内容。故选A。3.细节理解题。根据末段末句 A nurse wh

    59、o understands the healing value of silence can use this understanding to assist in the care of patients 可知,作者建议护士要利用沉默的好处来护理病人。故选D 。4.主旨要义题。文章主要介绍了在不同文化背景下谈话期间的沉默的不同含义,由此判断B选项可以概括文章内容。故选B 。考点:社会生活类短文阅读。 3答案及解析:答案:1.B; 2.A; 3.B; 4.C解析:1.词义猜测题。由第一段中的 Millions of people have turned to dangerous drugs o

    60、r harmful diets to starve off their hunger. “数百万人转向危险的药物或者有害的节食方法来减缓他们的饥饿感”。故slow down the feeling of hunger的意思接近于starve off their hunger。2.推理判断题。由第二段中的Each day we are filled with powerful TV and radio ads promoting(推介) the idea that its perfectly OK to have bacon and eggs for breakfast, hamburgers

    61、and French fries for lunch, and fried chicken and French fries for supper.可知,食品行业与快餐店做了大量的广告让人们相信早餐吃熏肉跟鸡蛋、午餐吃汉堡包跟炸土豆条、晚餐吃炸鸡跟炸上豆条都没问题,而所有这些食物均属于高脂肪食品,所以说食品业和快餐店与美国人的超重有更多的关系,因为它们说服了人们吃高脂肪食品。3.细节理解题。由第二段中的But it requires removal of meat,fish,and milk products from the diet forever.可知,作者认为要想保持苗条与健康,最好不

    62、吃肉、鱼及奶制品。故选B。4.推理判断题。由文章中作者所提的6条建议可以看出,除最后一条是加强锻炼外,其他均与饮食有关,故可推断出合理的饮食在保持健康方面起着重要的作用。 4答案及解析:答案:1.A; 2.C; 3.D解析:1.本文是一篇记叙文。主要讲的是,莎士比亚的戏剧被翻译成几个国家的语言,并将在这些国家的大剧院上映的这一事件。1.细节理解题。根据:This production of Shakespeares Richardwill be directed by the Nationals Associate Director,Wang Xiaoying,可知中国国家大剧院将带来莎士比亚

    63、的戏剧 理查德三世的表演。故选A。2.细节理解题。根据Deafinitely Theatre部分中的London I British Sign Language ( BSL)以及下文的 “.Deafinitely Theatre creates a new interpretation of Shakespeares comedy and aims to build a bridge between deaf and hearing worlds by performing to both groups as one audience. ”可知,该剧院的独特之处就在于运用英国的手势语来演绎莎翁

    64、的戏剧。故选C。3.细节理解题。根据Habima National Theatre部分最后的“Date & Time: Monday 28 May,7. 30pm & Tuesday 29 May, 7.30pm”可知,在5月29号星期二这一天,你可以在希伯来观看戏剧。故选D。 5答案及解析:答案:B; F; G; D; A解析:语篇解读本文介绍了青少年在适应新技术方面的明显优势及原因.1. B细节句 a 由上文信息“radio 38 yearsonly 20 years for the phone13 years for the televisionFacebook 3.6 years” 可

    65、知,本段介绍了各种媒体的发展速度,且呈现出越来越快之势。B项中“Twitter”也是发展的媒体之一,符合上下文。2.F 细节句。由上文信息“ whose brains appear to have an extraordinary capacity to adapt to the world around them”可知,青少年在的大脑在适应他们周围的世界方面,有着惊人的能力,F项对上文进一步解释,即这意味着青少年的大脑能适应新的技术。故选F。3.G 细节句。由上文信息“teenagers spend 8.5 hours a day using.”可知,本段介绍美国青少年每天花在新技术设备上的

    66、时间,G项信息 “This increases to 11.5 hours”是对上文进一步的补充,故选G。4.D 主旨句。由下文信息“ indicating that they are more global-minded than teenagers in ihe past”可知,本段旨在说明使用新技术给青少年带来的好处,故D项符合本段主旨。5.A 主旨句。由空后信息 “ our brains have become set in their ways, making it hard for us to adapt to and cope with the new technology” 可

    67、知,我们的大脑在思维方式上变得固定,故适应新技术也变得艰难。由此判断,A项“However, there is a cut-off.”符合本段主旨。 6答案及解析:答案:1.C; 2.D; 3.B; 4.A; 5.C; 6.A; 7.B; 8.D; 9.C; 10.A; 11.D; 12.C; 13.A; 14.D; 15.B; 16.B; 17.C; 18.A; 19.D; 20.B解析:1.根据后面的I was filled with joy.”可知作者现在仍然记得10年前刚学会开车时的那种激动(excited)。2.依据前面的“. when I first learned to driv

    68、e 10 years ago.”可知这里描述的是10年前作者刚学会开车时的情景,所以这里指的是晚上开着车(Driving)。3.从空前的I was filled with joy可知作者在异国他乡一个人开着车,那是一种独立自由的(independence ) 快乐。4.根据下文的“I5 (loved)my car!”可知,作者刚开车很开心,拍了一张拥抱着自己的车(car)的照片,然后发给了在中国的家人。5.联系后面的“Sometimes she was my only 6 (partner) in lonely nights” 可推断作者喜欢(loved)他的车。6.从后面的. in lone

    69、ly nights”可推断此处指作者在晚上独自一人开着车,陪伴(partner)他的只有他的车。7.依据后面的“. that excitement wore off. ” 可知, 之前作者刚学会开车时很兴奋,后来这种兴奋慢慢地减弱,所以此处是转折关系,用Yet。8.结合前面的“. that excitement wore off.” 以及后面的“. began to walk”可知作者讨厌(hated)开车。9.根据后面的“She 10 (returned) my greetings and asked,What happened to your hair?” 可推断此处是作者向她打招呼(he

    70、llo)。10.联系空后的“. my greetings and asked,What happened to your hair?”可知,作者向她打招呼,她也向(returned)作者问候。11.从前面的“I touched my hair”和空后的“what might have gone wrong”可推断,作者不知道(wondered )头发出了什么问题。12.结合后面的“You sounded so. that I thought you were Mike. ”可推断她之前弄错了( mistake),将作者误认为Mike了。其他选视中,decision“决定”;guess “猜测”

    71、;deal “交易”。13.联系前文可知,作者和她打招呼,听起来很友好(friendly),所以她就认错人了。14.根据后面“. the new neighbor next door, and two different gardeners on different days and listened to their joy in gardening. 可知作者和新邻居说话(talked to)。play with“和.玩”;look for“寻找”;depend on“依靠”。15.从后面的 . working all day in front of a computer” 可知作者一天都

    72、在电脑前面工作,所以是疲劳的(tiring) 天。16.联系前文“You sounded so 13 (friendly)” 以及作者和邻居们打招呼,所以这里指作者对每一个路过的人微笑(smiled)。17.结合空后的“if I drove my car”可知,作者开车的时候通常(normally)不经过这些街道的。18.根据后面的“Its a completely new town. ”可知在路过街道的时候作者发现了(discovered) 家免费的小图书馆。19.从空后的“if I had really lived in this town all these years”可知,在不常去的

    73、地方有了新的发现之后,作者开始怀疑(question)他是否真正在这个小镇生活。20.联系空前的“Its a completely new town”可推断,此处指作者对小镇了解(know)很少。 7答案及解析:答案: has led; where; struggling; but; to recite; on; eventually; are introduced; if; highest解析:1.has led 考查时态。根据时间状语for thousands of years 可知,句子要用现在完成时。2.where 考查定语从句。先行词是one place,关系词在定语从句中做地点状语

    74、,所以填where。3.struggling考查非谓语动词。分析句子结构可知,此处是see sb. doing sth.结构.意为“看到某人在做某事”,所以填struggling。本题容易误填struggle。see sb. do sth. “看到某人做了某事”,表示动作已经完成。see sb. doing sth.“看到某人在做某事”,表示动作正在进行。此处指作者当时看到的情景,所以用struggling。4.but 考查连词。根据前面的a lot和后面的never可知,上下文是转折关系,所以填but。5.to recite 考查非谓语动词。be made to do sth. “被迫做某事

    75、”,动词不定式做主语的补足语。6. on 考查固定搭配。on the basis of“在.的基础上”,是固定搭配。7.eventually 考查副词。所填的词修饰动词,所以用副词形式。eventual 的副词形式是eventually。8. are introduced考查语态。句子用的是一般现在时,introduce和 grammar,reading and writing之间是动宾关系,所以用被动语态。9.If 考查连词。根据下文的they learned和they would have可知,本句是非真实条件句,所以填if。10.highest 考查最高级。根据前面的the可知,high

    76、要用最高级形式。 8答案及解析:答案:In my childhood, my parents sent me to learn Chinese calligraphy. However, things quite opposite from their expectations. Not only I get bored with hours of practice but also I doubted about the of it. Nevertheless, when I entered high school, calligraphy proved both essential ben

    77、eficial. It was at that time I realized how important it is to master a certain skill.Judging from my own experience, I want to say a few to those children who have same trouble as I did. Do not refuse to learn a skill when young, as the long run you will find helpful.解析:考查动词的时态。由上下文可知此处应用一般过去时,故将ar

    78、e改为were。考查倒装句。在not only.but also.结构中,若not only置于句首,含not only的分句用部分倒装;根据上下文的时态可知,在主语I前加助动词did构成倒装。考査名词。此处表示“书法练习的价值”,应将形容词valuable改为其名词形式value.考查非谓语动词动名词。短语writing calligraphy作主语。考查并列连词。both.and.是习惯搭配。考查强调句。此句在对时间状语at that time进行强调,根据强调句的结构 “It is/was+被强调部分+that+其他成分”可知,应将when改为that考查名词。word表示“言语,话”时

    79、是可数名词,a few提示word应使用复数形式。考査冠词。形容词same前习惯搭配定冠词the。考査介词短语. in the long run是固定短语,意为“从长远来看”.考査代词。此处代词指代上文中的a skill,故将them改为it。 9答案及解析:答案:One possible version:Student Volunteers Brought Sunshine to the Elderly On National Day, Li Mei and Zhang Dong, students from Class One, Senior One, went to Sunshine N

    80、ursing Home and did some voluntary work. Upon their arrival, Li Mei and Zhang Dong were warmly welcomed, and respectfully, they presented the elderly with flowers and fruits. Then, they started working at once, cleaning the windows and sweeping the floor.When everything was done, they sat in the yar

    81、d chatting with the elderly people. When it was time for the volunteers to leave, the elderly people thanked them for their kindness. They said it was such a beautiful day that they would remember it forever. Li Mei and Zhang Dong were very happy. What they did has brought joy to others and enriched their own lives. By Wang Ming School Newspaper

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019届高考英语全真模拟密押卷(七) WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-428643.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1