2020年人教版高中英语必修五课时作业:UNIT 4 MAKING THE NEWS SECTION Ⅱ 课时作业 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020年人教版高中英语必修五课时作业:UNIT MAKING THE NEWS SECTION 课时作业 WORD版含答案 2020 年人教版 高中英语 必修 课时 作业 UNIT WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1We are delighted (delight) to receive your letter knowing everything is all right.2You are required to_assist (assist) in preparing a report.3I tried to_acquire (acquire) the information I needed.4We are trying to_assess (assess) how well
2、 the plan works.5Thank you for informing me of everything that has happened.6Enough space should be given to the kids; in that case, they will get more life experience.7He accused Tom of cheating in the latest exam.8The teacher demanded of the students to_go (go) to school on time.9The governor said
3、 all applications must be_submitted (submit) by Monday.10Concentrating (concentrate) your attention on English will enable you to master the language.单句改错1They were delighted to the news that their team had won.toat/by/with2In the rush hour,hiring a taxi for you to do what you are eagerly to do may
4、be a better choice in our city.eagerlyeager3The newspapers keep us inform of what is going on around us at any time.informinformed4Leave your key with your neighbor in case of you lock yourself out one day.去掉of5Not only the citizens but also the expert were against the plan.werewas.阅读理解Print newspap
5、ers will soon be part of our history. While the Internet and some other media are rapidly developing in a world where peoples lifestyles are more than busy, there seems to be less time for newspapers. The newspaper industry, in countries where newspapers dominated as a medium for many years, is now
6、struggling more than ever.Newspaper circulation (发行量) has been declining since over 20 years ago. “I foresee, in one or two generations, a society where you will access a newspaper only from a handheld screen,” warns William Papatassos, Blue & Gold advisor.The Internet attracts most of the younger p
7、eople. The problem of newspapers is called “18 to 35yearold people”. This group of people is not willing to replace the regular readers who grew up using this traditional medium. And they like to surf the Internet to search for information. Some experts predict that by 2043, in America and many othe
8、r countries, newspapers will no longer exist.Fortunately, print newspapers still exist and offer advantages to readers. “Newspapers encourage more thoughtful thinking,” says journalist Kathleen Jasonides. “At this point, there is still room for it. Some people do not like reading shortened articles
9、online.”But some newspapers including the Blue & Gold provide articles of online editions (版本), bearing in mind the increasing use of the Internet. However, the great variety of specialized information offered by many other websites prevents these online editions from developing. In addition, the ne
10、wspaper industry has kept its best journalists for print; therefore the quality of articles is not the same.The only thing that we know for sure is that print newspapers are facing a crisis due to lack of revenues (收入) from traditional advertising and the appearance of the Internet.【解题导语】本文主要讲述了报纸逐步
11、失去它的主导地位,面临互联网等媒体的冲击。1The first two paragraphs mainly imply that print newspapers _.Aare facing a greater opportunityBare always part of peoples lifestylesCare suffering a dreadful challengeDhave been a leading medium解析:选C推理判断题。从文章第一、二段的内容可知,由于因特网和一些其他媒体的迅速发展,报纸已经不再是主流媒体。所以C项符合题意。2According to the p
12、assage, the people aged 1835 _.Aarent ready to use other media to replace newspapersBregard the Internet as a main source of newsCare the regular readers of print newspapersDare growing up using the traditional medium解析:选B细节理解题。由第三段第三、四句可知B项正确。3We can know the following from the passage EXCEPT that
13、_.Aprint newspapers have been gradually losing their readers since the 1980sBit is believed by some experts that newspapers will disappear in many countries by 2043Carticles of online editions can increase newspapers revenuesDsome newspapers provide articles of online editions due to the growing use
14、 of the Internet解析:选C细节理解题。C 项的表述在文章中并没有提及。第二段第一句告诉我们 A 项正确;第三段的最后一句告诉我们 B 项正确;由第五段的第一句可知 D 项正确。4We can most probably read this passage _.Ain a newspaperBin a textbookCin a novel Din a comic book解析:选A推理判断题。从文章内容来看,本文是在介绍报纸的不乐观的前景,还有一些专家的评论。这样的文章最可能出现在报纸上。故选A。.完形填空It might not be so unusual for a stu
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429340.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级上册英语课件-Unit 6《Keep our city clean》|译林版(三起) (共28张PPT).ppt
