2019年高考英语一轮优练题Unit1Art含解析新人教版选修6.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 年高 英语 一轮 优练题 Unit1Art 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、Unit 1 Art李仕才一、阅读理解。We had a TV series in London. One of our fellow TV presenters seriously upset the camera crew when they arrived at his house. He was rude and unconcerned, treating them like lowly workers. Minutes later, when the camera was turned on, he became the perfectly smiling spiritual fig
2、ure he was publicly known to be. But, as the crew told us later, he had already shown them that he didnt walk his talk.In contrast, Ed was meeting with Jo, our TV producer, in a small London cafe. If you have ever been to London youll know that in such cafe the tables are very close. Two well dresse
3、d African men sat down next to them, which effectively meant they were sharing the same table. Ed asked the two strangers where they were from and one said, South Africa. The man pulled out his business cardhis name was Jacob Zuma who, at that time, was the President of the ANC but is now the Presid
4、ent of South Africa.Usually, if you sit next to someone in a big city cafe, you dont even make eye contact, let alone conversation. Jacob had never met Ed before so he could have been distant and polite, he certainly didnt have to talk, let alone maintain communication, which he did over the followi
5、ng few years. He even hugged him!How we walk our talk shows far more than just our public behavior. Rather, it highlights how we view the world and our place in it. Jacob Zuma showed us how he treats otherswith the fairness, consideration and respect that he treats all beings. No matter who we are,
6、whether a street cleaner or a president, we are all equal, here together as one human family.1.What can we learn about the TV presenter?A. He felt upset before the camera.B. He was known for his being impolite.C. His deeds didnt agree with his words.D. He pretended to be polite to the camera crew.2.
7、Which word can best describe Jacob Zuma according to the text?A. Friendly.B. Humorous.C. Generous.D. Serious.3.Why did Ed go to the small London cafe?A. To film a TV series.B. To interview Jacob Zuma.C. To meet with a TV producer.D. To observe peoples public behavior.4.What is the text mainly about?
8、A.TV presenters are often too proud.B. There still exists inequality in society.C.I. earned people are more likely to be polite.D. People should treat others with equal respect. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章通过举例讲述了我们如何做到言行一致,礼貌待人。我们的谈话方式是我们的公共行为,表明我们如何看待世界和我们在社会中的地位,因此我们应该公平的、体贴的、尊重地对待别人。1.C 【解析】推理判断题。根据第一段二、三句
9、He was rude and unconcerned, treating them like lowly workers. Minutes later, when the camera was turned on, he became the perfectly smiling spiritual figure he was publicly known to be.可知,这位电视节目主持人对待同事粗鲁不礼貌,当面对镜头,他就成了众所周知的完美的精神形象。因此推断他是一个言行不一的人。故选C。3.C 【解析】细节理解题。根据第二段第一句In contrast, Ed was meeting
10、with Jo, our TV producer, in a small London cafe.可知,Ed去咖啡馆是为了见一个电视节目制片人。故选C。4.D 【解析】主旨大意题。纵观全文可知,文章通过举例讲述了我们如何做到言行一致,礼貌待人。我们的谈话方式是我们的公共行为,表明我们如何看待世界和我们在社会中的地位,因此我们应该公平的、体贴的、尊重地对待别人。故选D。二、单句语法填空1The local government has taken some effective measures, _ (aim) at cutting down the cost during the tough
11、economy.答案:aimed/aiming2The present situation is very complex, so I think it will take me some time to figure_ its reality.答案:out3Im writing a letter, expecting your newspaper to appeal to the public _ (pay) more attention to environmental protection.答案:to pay4The boys made an attempt _ (leave) for
12、camping but were stopped by their parents.答案:to leave5The book written by Mr. Jackson appealed to people in all walks of life, _ (make) it the bestseller in England.答案:making6Without your timely help, I couldnt _ (finish) the task ahead of time.答案:have finished7On the one hand, I am dying for the jo
13、b; _ the other hand, I am not willing to give up my present one.答案:on8My father smokes heavily; as _ consequence, he coughs frequently, which makes the whole family worried.答案:a9In the far south _ (lie) Stewart Island, the largest of New Zealands many smaller islands.答案:lies10My father encouraged me
14、 in painting, but he never loved to see any of my works _ (exhibit) in public.答案:exhibited三、完形填空。As an older student at your school,do you sometimes feel a kind of responsibility? I was lucky enough to be named one of our prefects(级长)My_1_ has so far meant that Ive had to help with school meetings,e
15、vents,and many_2_ across the school.One of the events was a soccer tournament for 7th and 8th year prefects in September.We had to _3_ a soccer team made up of several prefects for the tournament._4_ at the soccer field on the day of the tournament,we were full of_5_ that our_6_ and age would be eno
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
53天天练四年级下册数学苏教版答案.pdf
