2019年高考英语一轮优练题Unit4WildlifeProtection含解析新人教版必修2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 年高 英语 一轮 优练题 Unit4WildlifeProtection 解析 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Wildlife Protection李仕才一、阅读理解。With autumn on the horizon, the seasons first Oscar competitors are here. Already,the Hollywood Reporter has predicted that the often-snubbed(冷落的) Leonardo DiCaprio could win. Although before we get swept up in predictions, its nice to remember that little gold men are n
2、ot the reason we love the movies. They shouldnt be the primary reason for acting in them either.Bill Murray knows this first hand. Murray was positioned to win his first-ever Oscar Academy Award for2004s “Lost in Translation”, but he lost it to Sean Penn. Years later, Murrayexplained how he took the
3、 defeat in stride(从容应对), and his words should act as a blueprint for anyone who has failed:“I went through it once before and its nice to get nominated and win some prizes. You get to go to dinners and tell little stories and so forth. Then you get to get dressed up. And then you get to be on TV, wh
4、ich is sweet. And you can either win or lose. Well youre not supposed to say lose when you talk about the Oscar. You are supposed to say not chosen. But I later realized that I had gotten a little caught up in the possibility of winning. So, shame on myself for getting caught in it. But I won a lot
5、of the prizes for Lost in Translation. So I thought it didnt seem unnatural to expect that I would be rewarded just one more time. So when it didnt happen, I thought, Well, thats kind of funny. But to get prizes is not why you work.”Murray isnt alone in those feelings. No mention of actors without O
6、scars would be complete without recognition of Leonardo DiCaprio, who said, “I dont think I ever expected anything like an Oscar ever, to tell you the truth. That is not my motivation when I do these roles. I really am motivated by being able to work with great people and create a body of work that
7、I can look back and be proud of.”Perhaps neither Murray nor DiCaprio will ever be introduced as an Academy Award-winning actor, but winning an Oscar for acting shouldnt be the point. Here are some other amazing actors who never won an Oscar, even if you think they did: Julianne Moore, Brad Pitt, Joh
8、nny Depp, Tom Cruise, Harrison Ford, Will Smith. And they have provedthatcountless times before.1.We can learn about Bill Murray from the passage that_.A. he felt ashamed that he didnt win the Oscar.B. he never expected himself to win the Oscar.C. he had already won many other awards before he faile
9、d in Oscar.D. he is the first actor who had been predicted to win the Oscar but failed.2.Leonard DiCaprio is motivated to act different roles because _A. he wants to win the Oscar.B. he can cooperate with great people.C. he wants others to take pride in him.D. he is not the only actor who hasnt won
10、the Oscar.3.The underlined word “that” in the last paragraph refers to “_”.A. Neither Murray nor DiCaprio will won an Oscar.B. Winning an Oscar for acting shouldnt be the point.C. Some amazing actors have never won an Oscar.D. You think that some actors should have won an Oscar.4.What is the writers
11、 attitude to Leonardos idea on winning an Oscar?A. Approving.B. CriticalC. Indifferent.D. Neutral.【文章大意】本文主要介绍了落选奥斯卡奖的比尔默里和莱昂纳多对奥斯卡奖的看法。1.C 【解析】细节理解题。根据第三段中的“But I won a lot of the prizes for Lost in Translation.”可知,在落选奥斯卡之前,比尔默里已经赢得了很多其他奖项。3.B 【解析】词义猜测题。根据画线词前的“but winning an Oscar for acting shoul
12、dnt be the point.”可知,此处的that指代的就是winning an Oscar for acting shouldnt be the point。4.A 【解析】观点态度题。根据最后一段中的“Perhaps neither Murray nor DiCaprio will ever be introduced as an Academy Award-winning actor, but winning an Oscar for acting shouldnt be the point.”可知,作者对莱昂纳多关于赢得奥斯卡的态度是支持的。二、单句语法填空1More atten
13、tion should be paid to (improve) the safety of school buses, which has become a big concern of the whole society.答案:improving2Around 540 million people (affect) by secondhand smoke, which causes 100, 000 deaths per year.答案:are affected3I received a letter (contain) some important information about t
14、he project.答案:containing4I got close enough to hear them speaking Chinese, and I said “Ni Hao”, just I might do in China.答案:as5So I suggest you (keep) the balance between your study and entertainment, such as doing sports, listening to music and so on.答案:(should) keep6We appreciate (participate) in
15、this activity, which has helped to build an emotional connection between the old and the young.答案:participating7After he retired, the old man did all he could to protect the old temple from (damage)答案:being damaged8Men and women must be treated equally in education and (employ)答案:employment9I will t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429443.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022-2023学年高一数学同步备课系列课件(人教A版2019必修第一册)1-3 并集与交集(第1课时).pptx
