导与练2014年高二英语同步教学资源库: MODULE4 SECTIONⅠ(外研版必修5).ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 导与练2014年高二英语同步教学资源库: MODULE4 SECTION外研版必修5 2014 年高 英语 同步 教学 资源库 SECTION 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、Section Introduction&Reading and VocabularyWarming UpModule 4Carnival自学导引新知初探Step One:Words and Phrases.词汇知识1_(n.)杂乱;混乱2_(vt.)延长3_(vt.)复兴;再兴起4_(adj.)优美的;高雅的confusionextendreviveelegant5_(n.)魅力;魔力6_(n.)记忆7_(vi.)假装8_(vi.)漫步;闲逛9calendar(n.)_10dove(n.)鸽子magicmemorypretendwander日历;月历.重点短语1_an end 完结2dres
2、s _装扮;打扮3_ fun 玩得很愉快4on _连续地come touphaveend5_ back to 追溯到(某个时候)6_ secret 秘密地7_memory of 为了纪念8pass _传递9come _脱落dateininonoffStep Two:Fast Reading.Read the text and answer the following questions.Carnival is very popular in western countries.People enjoy themselves in Carnival.To know more about Carn
3、ival,read the text and then find answers to the following questions.1Where does Carnival come from?What does it mean?答案:_Carnival comes from Europe,meaning“no more meat”2 Whats your general impression of Carnival?答案:_.Whenever you think of carnival,youmay think of crowds,costumes,andconfusion.Match
4、the main idea with every paragraph.Paragraph 1A:the meaning of carnival and how it was celebratedParagraph 2 B:the law about wearing masksParagraph 3 C:general impression of carnivalParagraph 4 D:how it is celebrated today in Venice and the feature of itParagraph 5 E:carnival in Venice and the probl
5、em it causedParagraph 6 F:the revival of the tradition of celebrating it答案:16CAEBFD.Scan the text and choose the best answers.1At the beginning,the festival carnival was held _.Ato follow the tradition of Venice peopleB to enjoy themselves at the end of the winter seasonC to wear masks in order not
6、to be recognisedDto remember the two Latin wordsB2 The purpose of people wearing masks during the festival was that_.Athey wanted to add to the mystery of the festivalB the poor wanted to act as rich and important peopleC they wanted to break the law without being punishedDthey wanted to have romant
7、ic adventuresA3Which of the following is TRUE about the ban of masks in Venice?_A People may wear masks only in the daytime.BPeople were allowed to enter a church with masks on.CFew people were allowed to dress up as women.D Most people were allowed to carry firearms when wearing masks.A4 Which of t
8、he following is NOT true according to the text?_APeoples wearing masks makes carnival a more mysterious festival.BThe spirit of carnival is different between France and America.CWearing masks was banned when Venice became part of Austria.DCarnival is celebrated all over the world including Asia and
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-429582.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
【执业药师考试】西药执业药师药学专业知识(一)-54-1-1.pdf
