2021高考英语二轮复习训练:小综合训练19 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021高考英语二轮复习训练:小综合训练19 WORD版含解析 2021 高考 英语 二轮 复习 训练 综合 19 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家小综合训练19(名师原创)对应学生用书P158.阅读理解Video games are often blamed as a pastime for young teenage males. If youre not a regular “gamer”, you might be surprised to find out just how many people from all different groups play games regularly, leading to a billion dollar industry in the US and in
2、ternationally.According to game designer Jane McGonigal, author of Reality is Broken, more than half a billion people play computer and video games for at least an hour each day. About 183 million of those gamers live in the US alone.Everyone has different reasons for playing video games. The most c
3、ommon one is simply that video games are fun. The huge availability of devices you can play on today has also no doubt increased the gameplaying market as you no longer need to buy a special handheld device to play.A national survey found that using video games as part of their class instructional m
4、aterials led to improved basic learning and inspiration skills. Moreover, 74% of the teachers surveyed now use digital games as a regular part of their student training.Likewise, the ESAs annual report shows that 68% of parents view video games played by their children as a positive and 62% are enga
5、ged in video game play with their children on a weekly basis.Games can also improve brain functioning and problem solving abilities. A study found that children who played a brain training game for a regular amount of time weekly for four months had higher math and reading scores than students in th
6、e control group. This positive benefit isnt limited just to children. Researchers working with Alzheimers patients found that playing a similar type of brain game a few times a week for one month improved multitasking ability and shortterm memory.【语篇解读】本文是一篇说明文。全世界很多人在玩电子游戏,文章介绍了玩电子游戏的原因及好处。1What do
7、es the author think of video games?AThey are rare in the US.BThey waste too much money.CThey are welcomed greatly.DThey take up too much time.解析细节理解题。根据第二段的第一句可知,全球有5亿多人在玩电子游戏,说明其非常受欢迎。故选C。答案C2How many reasons has the author given for playing video games in Paragraph 3?AOne.BTwo.CThree.DFour.解析推理判断题
8、。根据第三段的内容可知,人们玩电子游戏的原因主要是因为有趣,再就是玩起来方便,不需要购置特殊的装置,作者一共提到了两个原因。故选B。答案B3What does Paragraph 4 mainly talk about?AEducational benefits from video games.BDisagreements about teaching video games.CParents attitude towards playing video games.DRelationship between teaching and video games.解析段落大意题。根据本段的内容可
9、知,研究表明,电子游戏能够改善基础学习和激励技能。故选A。答案A4How do video games benefit people according to the last paragraph?AThey can avoid meeting problems.BThey can replace math and reading.CThey can help cure some disease. DThey can improve brain function.解析细节理解题。根据最后一段的第一句可知,游戏可以改善人的大脑功能,无论是对儿童还是对痴呆症患者都有效果。故选D。答案D.完形填空A
10、fter passing Matric, I did not have money to further my studies and get proper guidance while growing up.My father was a security guard and my mother was a worker. They were working hard but still _1_. My mom asked me to go and _2_ her debts at the end of every month. One day I _3_ to the supermarke
11、t to pay my moms debts as usual. As I was going down the lift, I saw a security guard who was _4_ dressed with a tie.What I saw gave me a _5_ impression, so I greeted her and she greeted me with a _6_. I wanted to learn about the company. I asked her the _7_ of her company and where it _8_. What was
12、 beyond my expectation was that she responded very _9_, and I thought I would love to _10_ like her.The following day I went to the exact company to submit my CV and I was _11_ there were no vacancies (空缺) currently.I _12_ her to keep my CV and then have it _13_ when they were hiring. After a month
13、I received a _14_ from the same company inviting me to come for the _15_, so I went.I was _16_ and to my surprise I was working _17_ at the same SITE the _18_ was working in.From that day on I told myself nothing is _19_ in life. If you can dream it then you can _20_ it. We are always limiting ourse
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022新教材高中数学 第2章 平面向量及其应用 5 从力的做功到向量的数量积 5.pptx
