2019-2020学年英语北师大版选修7习题:19-3 LESSON 3 BODY LANGUAGE WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语北师大版选修7习题:19-3 LESSON 3BODY LANGUAGE WORD版含解析 2019 2020 学年 英语 北
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Lesson 3Body Language一、单词拼写1Playing with others helps children learn how to (协商).答案negotiate2However,body language can be (无意识的) as well.答案unconscious3I hope these arrangements meet with your a.答案approval4Youd better make it clear,for I need an e answer.答案explicit5You should work out
2、 an o of your teaching plan before starting your lesson.答案outline二、用方框中所给短语的适当形式填空in different waysbe aware ofon purposediffer fromconsist of1He is clever and can solve the problem .答案in different ways2I think that the naughty boy broke my vase .答案on purpose3When he the danger,it was too late.答案was
3、aware of4He his twin brother in many ways.答案differs from5The medical team ten doctors and fifteen nurses.答案consists of三、阅读理解There is one language that is used in every country in the world.The people who use it are young and old,short and tall,thin and fat.It is everybodys second language.It is easy
4、 to understand,although you cant hear it.It is sign language.When you wave to a friend who is across the street,you are using sign language.When you smile at someone,you are saying,“I want to be friendly.”But you are not using speech;you are using sign language.When you raise your hand in class,you
5、are saying,“Please ask me.I think I know the correct answer.”Babies who cant talk can point at things.They are using sign language.A policeman who wants to stop traffic holds up his hand.He is using sign language.Many years ago,a French priest,Charles Michel de LEpee,became interested in education f
6、or deaf people.He invented a finger alphabet (字母表).It is still in use.People can make signs for letters and spell words with their hands,and deaf people can read and understand them.Soon there were schools for the deaf in many countries.The only university for the deaf is Gallaudet College in Washin
7、gton,D.C.Today,in the United States,there are special TV news programs for deaf people.The newsreader tells the news in sign language.At the same time,the words appear on the TV screen.The actors in the Theatre of Deaf dont spell every word.Sometimes they use hand signs.When they put two hands toget
8、her,it means sandwich.They can make a roof with their hands when they want to show a house.One finger in front of an actors mouth can mean quiet.You can talk to people who are behind windows that are closed.And when you go swimming with your friends,you can have conversations under water.How many ha
9、nd signs do you use every day?1Which of the following about sign language is TRUE?A.It is a special language used in a few countries in the world.B.It is a way to express ones ideas without words.C.It is only used by the deaf.D.It can be heard.解析从第一段第一句可知A项错误;由第一段第二句可知C项错误;由第一段第四句可知D项错误,故选B项,它是人们表达想
10、法的一种方式,而且不需要说话。答案B2If you want to express the idea that “I am very friendly” to someone,you will .A.raise your handB.put one hand onto the otherC.smile to the personD.make a roof with your hands解析从第二段第二句“When you smile at someone,you are saying,I want to be friendly.”可知C项正确。答案C3Which of the followin
11、g is TRUE according to the passage?A.Hand signs instead of finger signs are used every day.B.There are schools,colleges and universities for the deaf in the USA.C.The French priest Charles Michel de LEpee invented sign language.D.Even babies are using sign language.解析从第四段及第六段可知hand signs和finger sign
12、s都在被使用;由第四段最后一句可知B项错误;从第四段“He invented a finger alphabet.”可知C项错误;从第三段“Babies who cant talk can point at things.They are using sign language.”可知D项正确。答案D4The passage is mainly about .A.an introduction to sign languageB.the importance of sign languageC.a famous priest in FranceD.how to use sign languag
13、e解析本文第一段即点明了本文的中心,故选A项。答案A四、七选五阅读理解根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Imagine that you are swimming in the middle of an ocean.You look down and see a wonderful underwater land of colours and fish of all shapes and sizes.This is the huge and colourful land of coral and the home of millions of d
14、ifferent fishes.1. Therefore,most coral reefs started developing over 10,000 years ago.Coral reefs are living structures built up over thousands of years by tiny animals called polyps(珊瑚虫),which usually live together in groups.Each polyp makes a stony skeleton (骨骼) around its body,and the skeletons
15、of all the polyps in a group are joined together.When the polyps die,their bodies decay.Their hard skeletons remain behind.2. Gradually,over long periods of time,reefs of coral skeletons are built up in the ocean,with living coral on the surface.3. It stretches for more than 1,300 miles along the No
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430000.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
