2018版高中英语北师大版选修7:UNIT 19 学业分层测评1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高中英语北师大版选修7:UNIT 19 学业分层测评1 WORD版含解析 2018 高中英语 北师大 选修 UNIT 学业 分层 测评 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、学业分层测评(一).单句语法填空1Reading her biography, I was lost in admiration for _Doris Lessing had achieved in literature.2There is no point _ (hide)the truth for the sake of friendship.3These remarks of yours are of great _ (valuable)to us.4The secretary informed me _ his arrival.5We guarantee _ (deliver)your
2、 goods within a week.6In the _(absent)of Mr.Jackson,we held a meeting.7The _ (surround)villages have been absorbed by the growing city.8Youll sure _(have)fun at the party tonight.9You may rely on it _ they will support you.10More care would ensure you _ making so many mistakes.【答案】1.what2.hiding3.va
3、lue4.of5.to deliver6.absence7.surrounding8.to have9that10.against.单句改错1She found it hard to adjust to work at night._2The manager asked his secretary to keep him informing of the progress._3That you are asking is difficult to answer._4It is reporting that a big fire broke out in that city last night
4、._5There is no point take your car if you cant park there._6Several students were absent of class yesterday._7We can rely on that he will come here on time._8South winds in winter are guarantee of rain in these parts._9He always tries to get ahead others in everything._10This is a house surrounding
5、with trees and flowers._【答案】1.work改为working2.informing改为informed3.That改为What4.reporting改为reported5.take改为taking6.of改为from7.rely后加it8.guarantee前加a9.ahead后加of10.surrounding改为surrounded.阅读理解 【导学号:34422021】Language is a major problem for the European Union (EU). The agreement or treaty(条约)which created
6、the organization that eventually became the EU, the Treaty of Rome, stated that each countrys language must be treated equally. The original six countries had only three languages between them:French, German and Dutch/Flemish. However, there are now 15 countries in the EU,with a total of 12 language
7、s. EU documents must be translated into all these languages, and at official meetings the speeches must be translated into all the languages by interpreters.All this translating is very expensive and timeconsuming(费时的). It is said that nearly half of all employees of the EU are engaged in translatin
8、g documents and speeches, and nearly half of the EUs administrative (管理方面的) costs are spent on this task. In the near future it is probably that several more countries, most of them having their own languages, will join the EU, thus making the situation even worse.The problem is not just cost:there
9、are practical difficulties as well. With 12 languages,there are 132 possible translation situations that might be needed.It is often difficult to find people in the right place at the right time who can translate from (for example) Danish into Greek, or Dutch into Portuguese, at a high professional
10、standard.In practice the problem has been made less severe by the use of English in many contacts between EU officials, since almost all of them speak some English. However, any move to reduce the number of official languages(perhaps to four or five)would be a blow to the price of the smaller countr
11、ies. Another commonly suggested solution is to make English the official language for all EU business. However, this is strongly resisted by powerful member countries like France and Germany.【语篇解读】语言是欧盟的主要问题。按照条约必须平等对待每个国家的语言。现在欧盟共有15个国家,12种语言。如何解决官方语言这个问题呢?1Whats the main purpose of this passage?AT
12、o give a solution to a problem.BTo find out a problem and show how severe it is.CTo criticize the European Union for inefficiency.DTo show that the problem cannot be solved.【解析】主旨大意题。本篇短文主要是提出欧盟的语言问题及其严峻性。【答案】B2According to the writer, the use of English in contacts among EU officials has_.Aangered
13、the officials who dont speak EnglishBreduced the number of official languagesClessened the effect of the problemDbeen opposed by powerful member countries【解析】细节理解题。根据最后一段第一句话“.the problem has been made less severe by the use of English in many contacts between EU officials.”判断,C项正确。【答案】C3The writer
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430135.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
