2018版高中英语北师大版选修8学业分层测评:UNIT 23 SECTION Ⅲ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高中英语北师大版选修8学业分层测评:UNIT 23 SECTION WORD版含解析 2018 高中英语 北师大 选修 学业 分层 测评 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、学业分层测评.单句语法填空1I had my leg _(break) when I got off thebus.2Most of the furniture was left to the neighbours or distributed _ friends.3I came _ a classmate on the way homeyesterday.4He was very tall and stood _ from the crowd.5Some suggestions for the improvement of itsdesign and application are put
2、_.6I have subscribed _ that magazine for years.7I should like to call on you _(discuss) our new monitor.8I guess you already have an _(appoint) with him, right?9He was _(possess) of great selfconfidence.10He held _ against the wind for three hours.【答案】1.broken2.among3.across4.out5.forward6.to7.to di
3、scuss8.appointment9.possessed10.out.完成句子1这个病人准备让人量体温。The patient is going to _.2下次你来伯明翰一定要来看看我们。Do pay us a visit _.3他所有的朋友都在谈论他婚后的变化。All his friends _the change in him since his marriage.4我的那所房子已归一位老太太所有。My house is _ now.5我们已经忍了他们两年了,我已经忍够了。We _ but Ive had enough.【答案】1.have his temperature taken2
4、.next time youre in Birmingham3.remarked on4.in the possession of an old lady5.have put up with them for two years.阅读理解AWhats On?Electric_Underground730pm1.00amFree at the Cyclops Theatre Do you know whos playing in your area? Were bringing you an exciting evening of live rock and pop music from the
5、 best local bands.Are you interested in becoming a musician and getting a recording contract(合同)? If so, come early to the talk at 7.30pm by Jules Skye, a successful record producer.Hes going to talk about how you can find the right person to produce your music.Gee_Whizz830pm10.30pm Comedy at Kaleid
6、oscope Come and see Gee Whizz perform.Hes the funniest standup comedian on the comedy scene.This joyful show will please everyone, from the youngest to the oldest.Gee Whizz really knows how to make you laugh! Our bar is open from 7.00pm for drinks and snacks (快餐)Simons_Workshop500pm7.30pm Wednesdays
7、 at Victoria Stage This is a good chance for anyone who wants to learn how to do comedy.The workshop looks at every kind of comedy, and practices many different ways of making people laugh.Simon is a comedian and actor who has 10 years experience of teaching comedy.His workshops are exciting and fun
8、.An evening with Simon will give you the confidence to be funny.Charlotte_Stone800pm11.00pm Pizza WorldFine food with beautiful jazz music;this is a great evening out.Charlotte Stone will perform songs from her new bestselling CD, with James Pickering on the piano.The menu is Italian,with excellent
9、meat and fresh fish,pizzas and pasta (面食)Book early to get a table.Our bar is open all day,and serves cocktails, coffee, beer, and white wine.【语篇解读】本文是一篇由四则广告组成的应用文。分别介绍了一个讲座、一个喜剧演员的演出、一个喜剧演员的工作室以及一个有爵士乐和美食的好去处。1Who can help you if you want to have your music produced?AJules Skye.BGee Whizz.CCharlot
10、te Stone.DJames Pickering.【解析】细节理解题。从题干的have your music produced判断本题的答案出处在第一则广告,该广告说,“你是否有兴趣成为音乐人,得到录制唱片的合同?”然后说晚上7点半有Jules Skye的报告,因此选A项Jules Skye。根据本广告最后一句话也可得出答案。【答案】A2At which place can people of different ages enjoy a good laugh?AThe Cyclops Theatre.BKaleidoscope.CVictoria Stage.DPizza World.【解
11、析】细节理解题。带着题干的“不同年龄的人欢笑”这个信息,我们去这几则广告中寻找相关信息。答案在第二则广告里,该广告说,Gee Whizz是最滑稽的单口喜剧演员(standup comedian),他的表演能够让所有人快乐,下至孩童上到老人(from the youngest to the oldest)。表演的地点是Kaleidoscope,因此选B项。【答案】B3What do we know about Simons Workshop?AIt requires membership status.BIt lasts three hours each time.CIt is run by a
12、 comedy club.DIt is held every Wednesday.【解析】细节理解题。本题涉及第三则广告的相关信息。从5.00pm7.30pm Wednesdays at Victoria Stage可以判断,该活动每个星期三举办,故D项正确。每次两个半小时,排除B项;文章没有提到需要有会员资格,排除A项;也没有提到喜剧俱乐部,排除C项。【答案】D4When will Charlotte Stone perform her songs?A5.00pm7.30pm.B7.30pm1.00am.C8.00pm11.00pm.D8.30pm10.30pm.【解析】细节理解题。从题干可
13、知解本题的信息来自最后一则广告,该广告开头就交代了时间:晚上8点到11点,因此选C项。【答案】CBRoad rage is commonly seen or often happens in our daily lives. There have been countless stories about this new and scary phenomenon, considered a type of aggressive driving. While drunk driving remains a critical problem, the facts about aggressive
14、driving are surely as disturbing. For instance, last year alone, 41, 907 people died on the highways. Of those deaths, its estimated that about twothirds were caused at last in part by aggressive driving behavior.Why is this phenomenon occurring more than ever now? Experts have several theories, and
15、 all are probably partially correct. One suggestion is sheer overcrowding. In the last decade, the number of cars on the roads has increased by more than 11 percent, and the number of miles driven has increased by 35 percent. However, the number of new road miles has only increased by 1 percent. Tha
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430150.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
实验教学中心的发展要素分析.pdf
