2019-2020学年译林版英语必修一新素养同步阅读强化训练1 阅读强化训练(一) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语必修一新素养同步阅读强化训练1 阅读强化训练一 WORD版含答案 2019 2020 学年 译林版 英语 必修 一新 素养 同步 阅读 强化 训练 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家阅读强化训练(一)学生用书P141(单独成册)(建议用时:15分钟) 阅读理解Friends are very important in our lives.Everyone needs friends.If you dont have friends,youll feel lonely.However,some people dont try to build the friendships theyd like to have.Why?Some people dont build friendships because they think they hav
2、e no time for that.Today many people live a very busy life,so its not strange that some people dont think they have time for friendships.However,this is wrong.You should know that if you really want to do something,you can spare time for it,no matter how busy you are.My friend Tom used to think he h
3、ad no time to build friendships.He was working almost all the time.However,one day,he realized that he didnt have any friends in the city and became scared.He didnt want to be lonely in the future.He decided to make a change.He didnt bring home as much work as before.Instead,he went to a gym and sta
4、rted working out there.He not only became healthier,but also made some friends there.Some people dont try to make friends because the idea of making new friends is scary to them.Theyre afraid people will refuse to make friends with them.If someone does reject to make friends with you,it doesnt mean
5、that youre useless or unlovable.Maybe theyre having a bad day.Maybe they dont know you well.Or maybe theyre not a nice person.If youve been turned down by someone before,dont think others will do the same to you.My friend David was afraid of making new friends,too,because he didnt want to be turned
6、down by others.But later he found some people were really nice. Slowly he made some good friends.Now he is no longer afraid of talking to new people and believes he can make more friends.So all you have to do is to believe youll make more friends and spare time for it.【解题导语】朋友对于我们每一个人来说都很重要,所以我们要去交一
7、些朋友。1According to Paragraph 2,some people dont make friends because_Athey think work is their friendBthey think theyre too busy for thatCthey dont think friends are importantDthey dont want to communicate with othersB解析:细节理解题。根据第二段的Some people dont build friendships because they think they have no t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430154.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
