2018版高中英语外研版选修7学业分层测评:MODULE 1 SECTION Ⅱ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高中英语外研版选修7学业分层测评:MODULE SECTION WORD版含解析 2018 高中英语 外研版 选修 学业 分层 测评 MODULE WORD 解析
- 资源描述:
-
1、学业分层测评.单句语法填空1That kindhearted girl married the prince finally.She _ (deserve) it.2If the task is too difficult,learners may lose _ (motivate)3She is so _ (talent) that her success can only be a question of time.4He suggested that we should take action_(immediate)5The Yanshan Hills provide a natural
2、 _ (defend) for Beijing.6I am the first child in my family _ (attend) college. 【导学号:14272036】7With a meeting_(hold)tomorrow,we are preparing for it.8The team has more famous players,so it deserves_(win) the match.9Teachers make students acquire knowledge through _(vary)interesting activities.10There
3、 is no doubt_he is a clever student.【答案】1.deserved2.motivation3.talented4immediately5.defence6.to attend7to be held8.to win9.various10.that.单句改错1Great changes took place during 1990s in our nation._2Much to our joy,the party proved to be great success._3He is looking forward to attending the footbal
4、l club._4It is no doubt that he will study abroad._5He ended his career after five amazed seasons._【答案】1.1990s前面加the2.be后加a3attendingjoining4.ItThere5.amazedamazing.阅读理解Charles Dickens (18121870),the great nineteenthcentury English novelist,was born near Portsmouth.His father ran heavily into debt a
5、nd when he was twelve,he had to go and work in a factory for making boot polish.The only formal education he received was a twoyear schooling at a school for poor children.In fact,he had to teach himself all he knew.He worked for a time as a junior clerk in a lawyers office.After that,he worked as a
6、 reporter in the law courts,and later in Parliament,for London newspapers.His career as a writer of fiction began in 1833 with short stories and essays in periodicals (期刊),and in 1837 his comic novel The Pickwick Papers made him the most popular author at his time in England.He was a great observer
7、of people and their places because he was attracted by life and conditions in midnineteenth century London.He wrote 19 novels all his life and in many of them,Dickens gave a realistic picture of all classes of England society,showing deep sympathy for the poor and unfortunate,exposing the injustice
8、and inhumanity of the middle class.Many of his novels like Oliver Twist,David Copperfield,Nicholas Nickleby,Great Expectations,A Tale of Two Cities and so on drew attention to the unsatisfactory social conditions that existed in England over a hundred years ago.Dickens criticized capitalist society
9、from the point of view of bourgeois humanism.He wished to see improvement in the living conditions of the poor,but failed to find any effective means to achieve that end.1Dickens only received a little formal education because _.Ahe wanted to teach himselfBhe wanted to work and made a lot of moneyCh
10、e was too poor to afford any more formal educationDhe wanted some working experiences to be a novelist【解析】细节理解题。由文章第一段信息“His father ran heavily into debt and when he was twelve,he had to go and work in a factory for making boot polish.”可知他太穷上不起学,故C项正确。【答案】C2Which of the following novel made Dickens
11、the most popular writer at his time in England?AOliver TwistBThe Pickwick PapersCA Tale of Two CitiesDGreat Expectations【解析】细节理解题。由文章第二段信息“in 1837 his comic novel The Pickwick Papers made him the most popular author at his time in England.”可知B项正确。【答案】B3According to the passage,which of the following
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430219.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
一年级下语文课件-看望生病的伙伴_教科版.ppt
