2018版高中英语外研版选修8学业分层测评:模块综合测评3 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高中英语外研版选修8学业分层测评:模块综合测评3 WORD版含解析 2018 高中英语 外研版 选修 学业 分层 测评 模块 综合 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、模块综合测评(三).阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)AEducational toursEducational programs and guided tours are specially designed to suit school groups of kindergartens,primary schools,secondary schools and college students with advance reservations.School tours are entitled to special discounts and privileges.Learni
2、ng outside the classroom is so much fun with our educational programs in treasure hunts,amazing race,quiz and upclose animal encounters session.MealsPreordered meals are also available for your visit (Halal meals (清真餐) are available)These include the classic Malaysian nasi lemak,mee goreng,beehoon g
3、oreng,nasi goreng,nasi ayam,nasi lemak with rendang ayam/ayam masak merah.Get your lunch in a prepacked ecofriendly box or in buffet (自助餐) style.Book your visitschool groupBook by phoneIf you want to book one of our educational programs,please call our team.Tel:(606) 2320033Open:MonSun.(8:30 am to 5
4、:30 pm.)Book by faxFax your booking to us along with details of:1Date of visit2Time of visit3Number of visitors4Mobile phone number of teacherincharge5Fax numbers6Educational program interestedFax: (606) 2329977Open:MonSun.(8:30 am.to 5:30 pm.)Book by emailClick here to fill up the Online Enquiry Fo
5、rm,or email us.Email: antenna 【语篇解读】本文为一则广告,介绍了参加一个教育性旅行需要注意的事项以及联系方式。1Who is the educational tour intended for?AVisiting scientists.BTeachers and professors.CSingle visitors.DStudents of school groups.【解析】推理判断题。由第一段中的“guided tours are specially designed to suit school groups of kindergartens,primar
6、y schools,secondary schools.”可知答案为D。【答案】D2To enjoy the classic Malaysian meal while touring, .Ayou can order ahead of timeByou need to take your own bowels with youCyou can only get your lunch in buffet styleDyou will have to go without Halal meals【解析】细节理解题。由文中“Preordered meals are also available fo
7、r your visit”可知答案为A。B、C、D三项都与文意不符。【答案】A3To get in touch with the education center at night,what should you do?ABook by phone at(606) 2320033.BBook by fax at(606) 2329977.CBook by email at antenna .DVisit in person before 8 am.【解析】细节理解题。注意题干部分要求是“在夜晚”联系,而通过电话和传真联系的时间是“8:30 am.to 5:30 pm.”选项D文中没有提到,故答
8、案为C。【答案】C4This passage is most probably taken from Aa travel guideBa magazineCthe InternetDa local newspaper【解析】细节理解题。由文中“Click here to fill up the Online Enquiry Form,or email us.”可得出答案为C。【答案】CBReading poetry brings people from different places and different times together.More than any other form
9、of literature,poetry plays with sounds,words and grammar.That makes poetry difficult to write,but very interesting to read.Poetry also calls up all the colours,feelings,experiences and curious images of a dream world.Despite its short history,there is a lot of good English poetry around.The earliest
10、 English poetry was written in a kind of English that is now difficult to understand.Modern English started around the time of William Shakespeare,towards the end of the sixteenth century.The seventeenth century was a great time for English poetry.Shakespeare is famous for his plays.His sonnets,howe
11、ver,belong to the best English poetry.In the next generation of great English poets we meet John Donne.Chinese readers admire his works because of his use of surprising images that reminds them of the works of poets such as Su Dongpo.Before the end of the century,there was another famous writer,John
12、 Milton.Once published,his works became famous for the absence of rhyme at the end of each line.In the eighteenth century it was Alexander Pope who wrote the finest poetry in England.The next period that produced a great number of fine poets was the nineteenth century.Greatly loved in China are the
13、English Romantic poets.The style and atmosphere in poems by William Wordsworth,George Gordon,Byron and Keats have often led us to think of some poets such as Du Fu and Li Bai.Finally,modern poets have their special attraction because they stand closest to us both in the language and images they use.
14、Among them we find the American poet Robert Frost.The introduction of English poetry to China came late.Towards the end of the nineteenth century Chinese writers started reading more foreign poetry.The great moment for European literature to come to China is between 1910 and the late 1930s when famo
15、us writers such as Lu Xun and Guo Moruo translated both poetry and novels into Chinese.5From the first paragraph,we can know that A. poets pay less attention to sounds,words and grammar than novelistsBpeople like reading poetry together with others who come from different placesCpoetry is easier to
16、write and read than any other form of literatureDcolours,feelings,experiences and images in the poem will be felt if you understand the poem well【解析】细节理解题。由第一段最后一句可知,诗歌能唤起人们对梦幻世界的色彩、感情、经历及奇特影像的联想。【答案】D6Which of the following statements is TRUE according to the passage?A. Modern English started in th
17、e seventeenth century.BJohn Donnes writing skill has great similarity with Su Dongpos.CThe style of John Donnes works is similar to that of Li Bai.DByron and Keats belong to English modern poets.【解析】推理判断题。由第二段可知,约翰丹尼的写诗技巧与苏东坡相似。【答案】B7In what order is the passage mainly organized?ASpace.BTime.CThe im
18、portance of the events.DThe familiarity with the events.【解析】写作手法题。综观全文,能够比较清晰地看出这篇文章是按时间顺序来写的。【答案】BCPeople seldom feel neutral about poetry.Those who love it sometimes give the impression that it is an adequate substitute for food,shelter,and love.It isnt.Words,no matter how satisfying,are never an
19、equivalent for life itself and its human experiences.Those who dislike poetry on principle sometimes claim,on the other hand,that poetry is only words and good for nothing.Thats not true either.It is easy to become frustrated by words in poetry or in lifebut when words represent and recreate genuine
20、 human feelings,as they often do in poetry,they can be very important.Poetry is an experience of words,and those who know how to read poetry can easily extend their experience of life,their sense of what other people are like,their awareness of themselves,and their range of human feelings.One reason
21、 poetry can be so important is that it is so closely concerned with feelings.Poetry is often full of ideas,too,and sometimes poems can be powerful experiences of the mind,but most poems are primarily about how people feel rather than how people think.Poems provide,in fact,a language for feeling,and
22、one of poetrys most outstanding values involves its attempt to express the inexpressible.How can anyone,for example,put into words what it means to be in love or what it feels like to lose someone cares about? Poetry tries,and it often captures exactly the shade of emotion that feels just right to a
23、 reader.No single poem can be said to express all the things that love or death feels like,or means,but one of the joys of experiencing poetry occurs when we read a poem and want to say,“Yes,that is just what it is like;I know exactly what that line means but Ive never been able to express it so wel
24、l.”Poetry can be the voice of our feelings even when our minds are speechless with grief or joy.【语篇解读】文章向我们介绍了诗歌的重要性和本质。8“People seldom feel neutral about poetry” in Para.1 in this context means that A. many people think that poetry is neutralBpeople always differ in their views about poetryCpeople
25、rarely take a biased opinion about poetryDpeople generally think of poetry as extremely important or totally useless【解析】句意猜测题。“People seldom feel neutral about poetry”是第一段的主题句,从下文所陈述的人们对诗歌的态度可知,一般说来,人们认为诗歌要么非常重要,要么一点用也没有。【答案】D9According to the author,poetry Ais more than just wordsBis the poets feel
26、ings about wordsCis anything but patterns of linesDis an experiment on the use of words【解析】细节理解题。由第一段最后一句可知,诗歌不仅仅是语言,而且通过读诗也可以收获很多。【答案】A10Poetry tries,persistently,to express Awhat love and death meanBwhat people think about themselvesCwhat people feel but find it hard to describeDhow people go thro
27、ugh life【解析】推理判断题。由第二段第三句可知,人们不断地通过诗来表达难以表达的感情。【答案】C11This passage is mainly about Athe structure of poetryBthe nature and importance of poetryCthe components of poetryDthe appreciation of poetry【解析】主旨大意题。纵观全文可知,文章主要讲述了诗歌的本质和重要性。【答案】BDThe year is 2094.It has been announced that a comet (彗星) is headi
28、ng towards the Earth.Most of it will miss our planet,but two pieces will probably hit the southern half of the Earth.On 17 July,a piece four kilometers wide enters the Earths atmosphere with a massive explosion.About half of the piece is destroyed,but the remaining part hits the South Atlantic at 20
29、0 times the speed of sound.The sea boils and a huge hole is made in the sea bed.Huge waves are created and spread outwards from the hole.The wall of water,a kilometer high,rushes towards southern Africa at 800 kilometers an hour.Cities on the African coast are totally destroyed and millions of peopl
30、e are drowned.Before the waves reach South America,the second piece of the comet lands in Argentina.Earthquakes and volcanoes are set off in the Andes Mountains.The shock waves move north into California and all around the Pacific Ocean.The cities of Los Angeles,San Francisco and Tokyo are completel
31、y destroyed by earthquakes.Millions of people in the southern half of the earth are already dead,but the north wont escape for long.Because of the explosions,the sun is hidden by clouds of dust,temperatures around the world fall to almost zero.Crops are ruined.The sun wont be seen again for many yea
32、rs.Wars break out as countries fight for food.A year later,no more than 10 million people remain alive.Could it really happen?In fact,it has already happened more than once in the history of the Earth.The dinosaurs were on the Earth for over 160 million years.Then 65 million years ago they suddenly
33、disappeared.Many scientists believe that the Earth was hit by a piece of object in space.The dinosaurs couldnt live through the cold climate that followed and they died out.Will we meet the same end?12What is described in the passage?AA historic discovery.BA research on space.CA scientific adventure
34、.DAn event of imagination.【解析】推理判断题。根据短文首句和最后一句结合短文内容可知,本文讲述的是一个想象出来的事件。故选D项。【答案】D13When the first piece hits the South Atlantic,it causes .Ahuge wavesBa hurricaneCan earthquakeDan Earth explosion【解析】细节理解题。由第二段第二、三、四句可知,当第一块碎片撞击南大西洋时,海水会沸腾,并引起巨大的海浪,故A项符合题意。【答案】A14Why cant the northern half of the Ea
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430233.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
财务共享服务中心对企业财务管理的影响分析.pdf
