2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT 1 LAUGHTER IS GOOD FOR YOU SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT LAUGHTER IS GOOD FOR YOU SECTION 知能演练轻松
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家 品句填词1It is a systematic attempt to (加强) our competitive ability.答案:strengthen2He has a (积极的) attitude towards life.答案:positive3Her job is to (指导) Mary in Chinese.答案:instruct4The postman ran fast to deliver the (邀请) card.答案:invitation5The speaker spent several days (润色) her lecture.答
2、案:polishing6A total of more than 12, 000 athletes from 45 countries (参加) in the 16th Asian Games.答案:participated7Can you give me a (保证) that the work will be finished on time? 答案:guarantee8Sam has (获得) the highest grade in his English exam.答案:attained9The bus was so (拥挤的) that I had to stand all the
3、 way to the school.答案:crowded10She (怒视) at the stranger in response to his bad manners.答案:glared 单句改错1Both of the two restaurants have their strength and weaknesses, so they decided to combine them together into a larger one.答案:strengthstrengths2My watch is still in guarantee, so theyll fix it for f
4、ree. 答案: inunder3If you read the instruction, youll see where you went wrong.答案:instructioninstructions4Hearing the news, she burst into tear and burst out of the room.答案:teartears5You can only be sure of what you have in present; you cannot be sure of something you might get in the future.答案:第一个ina
5、t 完成句子1他谈论起长城好像长城是他自己建造的一样。 He talked about the Great Wall as if it by himself.答案:had been built2他揉眼睛, 打哈欠, 似乎从漫长的睡眠中刚刚醒来。 He rubbed his eyes and yawned after a long sleep.答案:as if (he was) waking up3你介意我在这儿吸烟吗? Would you mind I here? 我希望你别抽。 Id rather you .答案:if;smoked;didnt4早五分钟, 我们就可以避免这场事故了。 and
6、 we could have avoided the accident.答案:Five minutes earlier5我第一次遇见他时, 他在一家大公司做秘书。 , he was working as a secretary in a big company.答案:The first time I met him 课文语法填空This is a joke 1. an invisible bench.Mike pretends 2.(sit) on an invisible bench.Soon Tony joins him and Mike moves over as if 3.(make)
7、 room for him.After a while Cathy enters.She asks what 4.(go) on.Tony invites her to join them.5.(think) that it is nice and cosy, Cathy accepts the 6.(invite).She sits on it, too.When Paula enters 7. wants to sit on the same invisible bench, Mike looks 8.(annoy).All make room.Mike stands up and wan
8、ders over to the middle of the stage and “sits” down.Just then, Ann enters.She asks 9. they are doing over there.When Mike says that it got too crowded and he moved the bench but forgot 10.(tell) them, all the others fall down.答案:1.about2.to sit3.to make4.is going5Thinking6.invitation7.and8.annoyed9
9、.what10.to tellA卷 单句语法填空1Tom grabbed the envelope and tore (see) if hed got that job.答案:to see2All these beauties will already be familiar the visitors, who have seen them also in other cities.答案:to3The Chinese government has taken steps (strength) the economy.答案:to strengthen4Her mother hardly ever
10、 shouted at her anger.答案:in5She was very glad to see her son (take) good care of in the nursery.答案:taken6Do tell me the way you think of (solve) the problem as soon as possible.答案:to solve7It is impolite of you (tear) the letter into pieces.答案:to tear8A stranger burst in, (interrupt)their conversati
11、on.答案:interrupting9Much my regret, I am unable to accept your kind invitation.答案:to10Harbin has become international city, many foreigners live and work here.答案:an 阅读理解ATom Dreesens life has equally contributed to comedy and philanthropy(慈善). He is excellent at both, and has achieved great success i
12、n both areas.Dreesen has made over 500 appearances on national television as a standup comedian, including more than 60 appearances on The Tonight Show. He is a favorite guest of David Letterman, and frequently hosts the show in Lettermans absence. For 13 years he toured across the country, and has
13、appeared countless times in Las Vegas, Reno and Atlantic City. Tom has acted in many television showsfrom Columbo to Murder, She Wroteand appeared in movies including Man on the Moon and Spaceballs. He has starred in his own TV comedy special, Dreesen Street, and hosted a late night talk show in Chi
14、cago, Night Time Starring Tom Dreesen.Dreesens comic style is warm. Daily Variety called him “a professional comedian and one of the most respected family comedians of our time”. Larry Wilde, author of The Great Comedians said about Toms performances, “Excellent material, perfect timing, Tom Dreesen
15、 is the greatest comedian.” Frank Sinatra, who called himself a “pub singer”, described Dreesen as a “pub comedian”. “Were a couple of neighborhood kind of guys,” said Sinatra.Dreesen has also made an unbelievable mark with his philanthropic activities. For 30 years he has lent his talent(才能) to ove
16、r 100 charities, and founded a “Day for Darlene” to benefit Multiple Sclerosis(多发性硬化症) Research. He ran 26 miles on three occasions for the event, which is named for his late sister who was suffering from multiple sclerosis.And hes still going strong. A proud veteran(老兵) of the United States Navy, h
17、e continues to perform for US troops all over the world. Tom Dreesens hometown of Harvey, Illinois named a street after him. He received the Ellis Island Medal of Honor in 2005.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章讲述了喜剧表演家Tom Dreesen的个人成就。1In what way did Dreesen help Letterman?A.He tried to invite Lettermans favorite
18、guests.B.He appeared 500 times on Lettermans shows.C.He talked highly of Lettermans shows in public.D.He took Lettermans place when he was away.D解析:细节理解题。根据第二段中的He is a favorite guest of David Letterman, and frequently hosts the show in Lettermans absence.可知,Letterman不在的时候Dreesen会代替他主持节目。2What does
19、Larry Wilde think of Dreesen?A.He is a pub comedian.B.He is quite warmhearted.C.He is good at creating excellent ideas.D.He is the most respected family comedian.C解析:推理判断题。根据第三段中的Larry Wilde, author of The Great Comedians said about Toms performances, “Excellent material, perfect timing, Tom Dreesen
20、 is the greatest comedian.”可知,Larry Wilde认为Dreesen能想出绝佳的喜剧段子。3What can be learned about “Day for Darlene”?A.It has a history of 30 years.B.It was named after a person.C.It is a charity for various diseases.D.It was founded by Dreesen and his sister.B解析:细节理解题。根据第四段中的He ran 26 miles on three occasions
21、 for the event, which is named for his late sister可知,这个项目是以Dreesen妹妹的名字命名的。4What does Dreesen do for US troops?A.He fights in battles.B.He helps some veterans.C.He visits the US Navy often.D.He brings them entertainment.D解析:细节理解题。根据最后一段中的he continues to perform for US troops all over the world可知,Dre
22、esen为美国部队进行表演。BSecret Gardenby Johanna Basford, Scottish illustratorIt is a coloring book for adults.Like a treasure hunt,the book features all kinds of creatures, including songbirds, butterflies and sharks.Since its publication in 2013, it has sold more than 14 million copies in 22 languages world
23、wide.FillMeInby Moose Allain, British artistThis book is not just about coloring.It gives you the opportunity to create in your own way and makes your imagination come alive.As its designed for both young and old, you can get one for yourself or buy it as a gift for your parents.The Mindfulness Colo
24、uring Bookby Emma Farrarons, French illustratorIf you want to enjoy a kind of onthego relaxation,this pocketsized coloring book is a good choice.It was published in January 2015 and has been available in 12 languages.The book is filled with beautiful scenes and complicated patterns.They inspire you
25、to think about your artwork, which helps release anxiety and get rid of stress.The Mandala Coloring Bookby Jim Gogarty, British artistThe mandala is a sacred(神圣的) symbol in Hinduism and Buddhism.It attracts people with its bright patterns and awakens in them a sense of peace.The author began drawing
26、 mandalas in 2005 and created this book later.The book features 100 customizable(可定制的) mandala drawings that you can color in.【解题导语】文章介绍四本填色书的作者和书的内容。5Which book is related to human beliefs?A.Secret Garden.B.FillMeIn.C.The Mindfulness Colouring Book.D.The Mandala Coloring Book.D解析:细节理解题。根据The Mandal
27、a Coloring Book下面的句子“The mandala is a sacred(神圣的)symbol in Hinduism”可知,The Mandala Coloring Book和人们的信仰有关。故选D项。6What is the feature of FillMeIn?A.It is a book for people of all ages.B.It is designed by a British novelist.C.It can make your life full of imagination.D.It is simply a coloring book.A解析:细
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430269.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
