分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT 1 LAUGHTER IS GOOD FOR YOU SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:430269
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:12
  • 大小:1.01MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT LAUGHTER IS GOOD FOR YOU SECTION 知能演练轻松
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家 品句填词1It is a systematic attempt to (加强) our competitive ability.答案:strengthen2He has a (积极的) attitude towards life.答案:positive3Her job is to (指导) Mary in Chinese.答案:instruct4The postman ran fast to deliver the (邀请) card.答案:invitation5The speaker spent several days (润色) her lecture.答

    2、案:polishing6A total of more than 12, 000 athletes from 45 countries (参加) in the 16th Asian Games.答案:participated7Can you give me a (保证) that the work will be finished on time? 答案:guarantee8Sam has (获得) the highest grade in his English exam.答案:attained9The bus was so (拥挤的) that I had to stand all the

    3、 way to the school.答案:crowded10She (怒视) at the stranger in response to his bad manners.答案:glared 单句改错1Both of the two restaurants have their strength and weaknesses, so they decided to combine them together into a larger one.答案:strengthstrengths2My watch is still in guarantee, so theyll fix it for f

    4、ree. 答案: inunder3If you read the instruction, youll see where you went wrong.答案:instructioninstructions4Hearing the news, she burst into tear and burst out of the room.答案:teartears5You can only be sure of what you have in present; you cannot be sure of something you might get in the future.答案:第一个ina

    5、t 完成句子1他谈论起长城好像长城是他自己建造的一样。 He talked about the Great Wall as if it by himself.答案:had been built2他揉眼睛, 打哈欠, 似乎从漫长的睡眠中刚刚醒来。 He rubbed his eyes and yawned after a long sleep.答案:as if (he was) waking up3你介意我在这儿吸烟吗? Would you mind I here? 我希望你别抽。 Id rather you .答案:if;smoked;didnt4早五分钟, 我们就可以避免这场事故了。 and

    6、 we could have avoided the accident.答案:Five minutes earlier5我第一次遇见他时, 他在一家大公司做秘书。 , he was working as a secretary in a big company.答案:The first time I met him 课文语法填空This is a joke 1. an invisible bench.Mike pretends 2.(sit) on an invisible bench.Soon Tony joins him and Mike moves over as if 3.(make)

    7、 room for him.After a while Cathy enters.She asks what 4.(go) on.Tony invites her to join them.5.(think) that it is nice and cosy, Cathy accepts the 6.(invite).She sits on it, too.When Paula enters 7. wants to sit on the same invisible bench, Mike looks 8.(annoy).All make room.Mike stands up and wan

    8、ders over to the middle of the stage and “sits” down.Just then, Ann enters.She asks 9. they are doing over there.When Mike says that it got too crowded and he moved the bench but forgot 10.(tell) them, all the others fall down.答案:1.about2.to sit3.to make4.is going5Thinking6.invitation7.and8.annoyed9

    9、.what10.to tellA卷 单句语法填空1Tom grabbed the envelope and tore (see) if hed got that job.答案:to see2All these beauties will already be familiar the visitors, who have seen them also in other cities.答案:to3The Chinese government has taken steps (strength) the economy.答案:to strengthen4Her mother hardly ever

    10、 shouted at her anger.答案:in5She was very glad to see her son (take) good care of in the nursery.答案:taken6Do tell me the way you think of (solve) the problem as soon as possible.答案:to solve7It is impolite of you (tear) the letter into pieces.答案:to tear8A stranger burst in, (interrupt)their conversati

    11、on.答案:interrupting9Much my regret, I am unable to accept your kind invitation.答案:to10Harbin has become international city, many foreigners live and work here.答案:an 阅读理解ATom Dreesens life has equally contributed to comedy and philanthropy(慈善). He is excellent at both, and has achieved great success i

    12、n both areas.Dreesen has made over 500 appearances on national television as a standup comedian, including more than 60 appearances on The Tonight Show. He is a favorite guest of David Letterman, and frequently hosts the show in Lettermans absence. For 13 years he toured across the country, and has

    13、appeared countless times in Las Vegas, Reno and Atlantic City. Tom has acted in many television showsfrom Columbo to Murder, She Wroteand appeared in movies including Man on the Moon and Spaceballs. He has starred in his own TV comedy special, Dreesen Street, and hosted a late night talk show in Chi

    14、cago, Night Time Starring Tom Dreesen.Dreesens comic style is warm. Daily Variety called him “a professional comedian and one of the most respected family comedians of our time”. Larry Wilde, author of The Great Comedians said about Toms performances, “Excellent material, perfect timing, Tom Dreesen

    15、 is the greatest comedian.” Frank Sinatra, who called himself a “pub singer”, described Dreesen as a “pub comedian”. “Were a couple of neighborhood kind of guys,” said Sinatra.Dreesen has also made an unbelievable mark with his philanthropic activities. For 30 years he has lent his talent(才能) to ove

    16、r 100 charities, and founded a “Day for Darlene” to benefit Multiple Sclerosis(多发性硬化症) Research. He ran 26 miles on three occasions for the event, which is named for his late sister who was suffering from multiple sclerosis.And hes still going strong. A proud veteran(老兵) of the United States Navy, h

    17、e continues to perform for US troops all over the world. Tom Dreesens hometown of Harvey, Illinois named a street after him. He received the Ellis Island Medal of Honor in 2005.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章讲述了喜剧表演家Tom Dreesen的个人成就。1In what way did Dreesen help Letterman?A.He tried to invite Lettermans favorite

    18、guests.B.He appeared 500 times on Lettermans shows.C.He talked highly of Lettermans shows in public.D.He took Lettermans place when he was away.D解析:细节理解题。根据第二段中的He is a favorite guest of David Letterman, and frequently hosts the show in Lettermans absence.可知,Letterman不在的时候Dreesen会代替他主持节目。2What does

    19、Larry Wilde think of Dreesen?A.He is a pub comedian.B.He is quite warmhearted.C.He is good at creating excellent ideas.D.He is the most respected family comedian.C解析:推理判断题。根据第三段中的Larry Wilde, author of The Great Comedians said about Toms performances, “Excellent material, perfect timing, Tom Dreesen

    20、 is the greatest comedian.”可知,Larry Wilde认为Dreesen能想出绝佳的喜剧段子。3What can be learned about “Day for Darlene”?A.It has a history of 30 years.B.It was named after a person.C.It is a charity for various diseases.D.It was founded by Dreesen and his sister.B解析:细节理解题。根据第四段中的He ran 26 miles on three occasions

    21、 for the event, which is named for his late sister可知,这个项目是以Dreesen妹妹的名字命名的。4What does Dreesen do for US troops?A.He fights in battles.B.He helps some veterans.C.He visits the US Navy often.D.He brings them entertainment.D解析:细节理解题。根据最后一段中的he continues to perform for US troops all over the world可知,Dre

    22、esen为美国部队进行表演。BSecret Gardenby Johanna Basford, Scottish illustratorIt is a coloring book for adults.Like a treasure hunt,the book features all kinds of creatures, including songbirds, butterflies and sharks.Since its publication in 2013, it has sold more than 14 million copies in 22 languages world

    23、wide.FillMeInby Moose Allain, British artistThis book is not just about coloring.It gives you the opportunity to create in your own way and makes your imagination come alive.As its designed for both young and old, you can get one for yourself or buy it as a gift for your parents.The Mindfulness Colo

    24、uring Bookby Emma Farrarons, French illustratorIf you want to enjoy a kind of onthego relaxation,this pocketsized coloring book is a good choice.It was published in January 2015 and has been available in 12 languages.The book is filled with beautiful scenes and complicated patterns.They inspire you

    25、to think about your artwork, which helps release anxiety and get rid of stress.The Mandala Coloring Bookby Jim Gogarty, British artistThe mandala is a sacred(神圣的) symbol in Hinduism and Buddhism.It attracts people with its bright patterns and awakens in them a sense of peace.The author began drawing

    26、 mandalas in 2005 and created this book later.The book features 100 customizable(可定制的) mandala drawings that you can color in.【解题导语】文章介绍四本填色书的作者和书的内容。5Which book is related to human beliefs?A.Secret Garden.B.FillMeIn.C.The Mindfulness Colouring Book.D.The Mandala Coloring Book.D解析:细节理解题。根据The Mandal

    27、a Coloring Book下面的句子“The mandala is a sacred(神圣的)symbol in Hinduism”可知,The Mandala Coloring Book和人们的信仰有关。故选D项。6What is the feature of FillMeIn?A.It is a book for people of all ages.B.It is designed by a British novelist.C.It can make your life full of imagination.D.It is simply a coloring book.A解析:细

    28、节理解题。根据FillMeIn下面的句子“As its designed for both young and old, you can get one for yourself or buy it as a gift for your parents.”可知,FillMeIn的特点是它是适合各个年龄层次的书。故选A项。7What do Secret Garden and The Mindfulness Colouring Book have in common?A.They have been translated into many languages.B.They were publis

    29、hed in the same year.C.They teach how to hunt treasure.D.They are the same in size.A解析:细节理解题。根据第一本和第三本书的句子“it has sold more than 14 million copies in 22 languages worldwide和It was published in January 2015 and has been available in 12 languages.”可知,Secret Garden和The Mindfulness Colouring Book都被翻译成好几

    30、种语言。故选A项。 语法填空Think of a number between one and ten. Was it seven? Researchers have found that, when 1.(ask) to think of a number between one and ten, 2. number of people will think of the number seven. The number seven is usually the favorite. Why is that?3 many cultures around the world, “seven” 4

    31、.(consider) a lucky number. Some scientists and mathematicians also believe there are some interesting characteristics of the number 5.(it).6 the number seven is really lucky or not is a matter of opinion. Some people believe it is, but this belief may 7.(simple) come from the positive things relate

    32、d to the number. The number seven enjoys a long history of positive associations(联系). If you start looking for reasons, you 8.(find) that the number seems to appear everywhere. There are seven days in a week. How many colors are there in a rainbow? Seven! There are seven 9.(continent). Some research

    33、ers have found that human memory works best when 10.(remember) up tobut not more thanseven items.Mathematically, the number seven is an odd number. Even numbers can be easily divided by two, so odd numbers seem more unique to some people.【解题导语】本文为大家简单讲述了为什么数字“7”会被认为是幸运数字。1asked解析:考查非谓语动词。后面主句主语跟动词as

    34、k为被动关系,故用其过去分词。2a解析:考查冠词。这里指很多人,a number of意为“大量的”。 3In解析:考查介词。根据语境可知,这里指“在很多文化中”。4is considered解析:考查动词语态和时态。主语和谓语动词之间为被动关系,且根据上下文可知,用一般现在时,故填is considered。5itself解析:考查代词。这里指数字本身,故填反身代词。6Whether解析:考查连词。根据后文的or not可知,需要填连词Whether。7simply解析:考查副词。修饰动词come需要用副词。8will find解析:考查动词时态。If条件句,主将从现。意为:如果你开始找寻原

    35、因,那么你将会发现数字“7”似乎随处可见。9continents解析:考查名词。七大洲,故用复数形式。10remembering解析:考查非谓语动词。跟在连词后面,且为主动关系,故填现在分词形式。B卷 阅读理解A new study shows that fat people in the United States suffer direct economic and social effects because of their size. The findings are from an 8year study of about 100,000 people. The people st

    36、udied were between the ages of 16 and 25 when the research began.The researchers who carried out the study say they consider the people fat if they are in the top of 5% of the measurement in which weight is connected with height. For example, fat women in the study were about 160 centimeters tall an

    37、d weighed about 90 kilograms. Fat men in the study were about 175 centimeters tall and weighed 100 kilograms. The researchers say that more than 1,000,000 Americans are that big. The researchers found that fat young women were more likely to lose social and economic power even if they were from weal

    38、thy families. The fat women also were 20% less likely to get married and they earned an average of about $6,700 a year less than other women. The study showed less serious effect on fat men. They earned an average of about $3,000 a year less than other men. Fat men also were 11% less likely to get m

    39、arried.1From this passage we know fat people in America were .A.admiredB.respectedC.unhealthy D.unpopularD解析:推理判断题。根据第一段首句“.fat people in the United Sates suffer direct economic and social effects because of their size.”可判断肥胖者在美国是不受欢迎的。unpopular不受欢迎的。admiredrespected受尊敬的;unhealthy不健康的。2Which of the

    40、following was NOT mentioned in this passage?A.The reason why fat people suffered.B.The cause that caused people to be fat.C.The standard of fat people. D.The number of fat people.B解析:推理判断题。本文主要讲了在美国有很多肥胖者,肥胖者的人数、肥胖的标准以及为何肥胖者会受经济、社会的影响之苦。文章没有提到造成肥胖者肥胖的原因。3Fat people were inferior to(比差)other people i

    41、n .A.brain, human rights and payment B.income, marriage and political rightsC.brain, education and marriageD.marriage, getting jobs and incomeD解析:细节理解题。本文主要讲了肥胖者在婚姻、找工作及收入方面与正常人的差别。没有提及在智力、人权和教育等方面的问题。 完形填空In late 2013, my dad was diagnosed with cancer. The news was a 1 to all of us, but my dad took

    42、 it like a man and 2 until the end. After his diagnosis, my dad visited many doctors with different opinions on how to 3 him. He received several rounds of radiation and chemotherapy treatments. 4, after all this, the tumor(肿瘤) started to become smaller. Sadly, a small part of it was 5 there and it

    43、finally grew back. This 6 more hospital visits and medicines. Despite the 7 my dad was facing, he still tried to act like everything was 8. Dad would come to all my games, concerts, and events. He never showed his 9 and started each day with a smile. One of his favorite things was to cheer us on by

    44、10 with us. Unfortunately, cancer finally took over. His body just 11 and on August 11, 2017, we all said our final goodbyes to Dad. What followed was a funeral that felt like a 12 dream. The days after this were dark, 13 we had to try to go back to our daily lives.I feel that I learned two 14 lesso

    45、ns from this experience. The first thing was to be strong in 15 times and the second was to 16 my mom. I learned to be strong by watching my dad throughout his 17. Looking back on the experience, I do believe that I 18 my strength by holding myself together and helping my mom deal with the pain. My

    46、poor mom was really broken at this point and she needed 19. I provided this by helping around the house and offering hugs when needed. Out of tragedy comes learning and 20. I became a strong person and I hope my dad is proud of me.【解题导语】本文是一篇记叙文。作者的父亲身患癌症后依然坚强面对生活,失去父亲之后作者也变得成熟且坚强。1A.startB.shockC.t

    47、rick D.favorB解析:根据语境可知,父亲被诊断出患有癌症对作者一家人来说是个打击(shock)。2A.waited B.sufferedC.survived D.foughtD解析:作者的父亲坚强面对疾病,奋战(fought)到了最后。3A.save B.changeC.follow D.understandA解析:父亲看了许多医生,他们有不同的方法来挽救(save)父亲的生命。4A.Suddenly B.SecretlyC.Luckily D.DisappointedlyC解析:幸运的是(Luckily),经过一番治疗后父亲的癌症有所好转。5A.ever B.stillC.also

    48、 D.evenB解析:一小部分肿瘤仍旧(still)留在父亲的身体里面并且最终复发了。6A.worked out B.came fromC.led to D.put offC解析:根据语境可知,癌症复发导致(led to)父亲需要频繁去医院和吃药。7A.pain B.regretC.praise D.supportA解析:联系上下文可知,癌症复发后父亲面临着痛苦(pain)。8A.crazy B.normalC.surprising D.imperfectB解析:根据下文Dad would come to all my games, concerts, and events.可知,尽管父亲面临

    49、着痛苦,但他仍然表现得很正常(normal)。9A.courage B.angerC.patience D.weaknessD解析:父亲从不展露自己的软弱(weakness),他每天都带着微笑。10A.discussing B.agreeingC.joking D.strugglingC解析:父亲最喜欢做的事就是用开玩笑(joking)的方式鼓舞“我们”,故选“joking”。11A.turned up B.gave upC.set off D.paid offB解析:联系上下文可知,父亲的身体最终在与癌症的斗争中败下阵来,故选“gave up”。12A.nice B.falseC.commo

    50、n D.terribleD解析:对作者来说,之后的葬礼就像一场噩梦,故选“terrible”。13A.but B.soC.for D.orA解析:之后的日子很黯淡,但(but)作者一家努力尝试着过回普通的生活。14A.simple B.valuableC.complex D.strangeB解析:根据语境可知,这段经历让作者得到了两个宝贵的(valuable)经验。15A.happy B.toughC.peaceful D.dangerousB解析:作者学会的第一件事便是在艰难的(tough)时刻要保持坚强。16A.bring up B.pick upC.take control of D.t

    51、ake care ofD解析:根据下文helping my mom deal with the pain可知,作者还学会了要照顾(take care of)自己的母亲。17A.study B.battleC.choice D.failureB解析:在目睹父亲与癌症的抗争(battle)过程中,作者学会了坚强。18A.judged B.consideredC.showed D.lostC解析:作者自己振作了起来并帮助母亲排解了痛苦,这显示了(showed)他的坚强。19A.time B.adviceC.freedom D.comfortD解析:作者在母亲伤心过度和需要安慰(comfort)的时候

    52、给了她帮助和拥抱。20A.growth B.successC.teaching D.practiceA解析:根据语境可知,这场悲剧给作者带来了学习和成长(growth)。 短文改错Yesterday, I visited a nursing home and played the guitar for several old man. I played a piece calling “Flight of the Eagle” for the sick man. He said that he wanted to be as freely as the eagle after his reco

    53、very. Another man for who I played was a pianist when he was young, so we had “musical language” in common. I find him relaxed as I played, and then he fell asleep quiet.Later, they told to me how grateful they were for my coming. I was deeply rewarded by playing music for him, because my small acti

    54、on gave me a chance to take care the sick.答案:Yesterday, I visited a nursing home and played the guitar for several old . I played a piece “Flight of the Eagle” for sick man. He said that he wanted to be as as the eagle after his recovery. Another man for I played was a pianist when he was young, so we had “musical language” in common. I him relaxed as I played, and then he fell asleep .Later, they told me how grateful they were for my coming. I was deeply rewarded by playing music for , because my small action gave me a chance to take care the sick.高考资源网版权所有,侵权必究!

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年译林版英语选修六新素养同步练习:UNIT 1 LAUGHTER IS GOOD FOR YOU SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430269.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1