2018版高考一轮总复习英语模拟演练:1-2-2A必修2UNIT 2 THE OLYMPIC GAMES WORD版含解析.DOC
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考一轮总复习英语模拟演练:1-2-2A必修2UNIT 2THE OLYMPIC GAMES WORD版含解析 2018 高考 一轮
- 资源描述:
-
1、.完形填空(建议用时17) 2017石家庄联考When others get off the train to finally go home, Leonie Mller stays _1_. Thats because the train is her home, and she says she _2_ this way. “It all started with a _3_ I had with my landlord (房东),” Mller says. “I instantly _4_ I didnt live there anymoreand then I realized: _5
2、_, I didnt want to live anywhere anymore.”_6_, she bought a subscription (预定) that allows her to board every train in the country for free. Now, Mller _7_ in the train and writes her college papers _8_ traveling at a speed of up to 190 mph. She says that she enjoys the _9_ she has experienced since
3、she gave up her apartment. “I really feel at home on trains. Its like being on _10_ all the time,” says Mller.“I read, I write, I look out of the window and I meet _11_ people all the time, who give me a hand,” says Mller. Since _12_ the move, Mllers life _13_ a small backpack in which she carries c
4、lothes, her tablet computer and college documents.So far, she has _14_ a lot. Financially, she _15_ from living on a train: The flatrate ticket only costs her about $380, whereas she had to pay about $450 for her previous apartment. However, living _16_ is not the only goal she has in mind. “I want
5、to _17_ people to question their habits and the things they consider to be _18_,” Mller says. “There are always more _19_ than one thinks there are. The next _20_ is waiting just around the cornerprovided that you want to find it.”篇章导读:本文进述的是大学生Mller因与房东发生争执,从此不愿再住公寓的故事。她选择生活在火车上并喜欢上了这种简单的生活。她想通过自己的
6、故事告诉大家去审视一下大家认为是正常的事物。1A.behindBupCawayDoutside答案:A由下文“the train is her home”可知,大家下了火车回家,她却留了下来不走。stay behind意为“留在后面;留下来不走”。2A.regrets B likes Cignores D hates答案:B由第9空前的enjoys可知,她喜欢(likes)这种生活方式。3A.game B jokeCquarrel D conversation答案:C由下文内容可知,Mller不想再住公寓,由此推断出她和房东发生了争执(quarrel)。4A.doubted B believe
7、dCworried D determined答案:D空格后的内容就是她的决定,即决定(determined)不再在那里居住了。5A.Actually B FrequentlyCHopelessly D Unfortunately答案:A由下文她生活在火车里可知,实际上(Actually),不论是哪里的公寓她都不想住了。6A.Moreover B OtherwiseCInstead D Besides答案:C由语境可知,她反而(Instead)购买了一种可以让她免费乘坐国内每一辆火车的预定。7A.wanders B lives Cstruggles D recovers答案:B由上文的她不离开火
8、车及下文的写论文可知,当(while)火车在行驶时,她生活(lives)在火车上,并在上面写她的大学论文。8A.while B after Cbefore D until答案:A参见上题解析。9A.speed B freedomCoccupation D journey答案:B由下文“I really feel at home on trains”可知,她喜欢离开租住公寓后的自由(freedom)。10A.strike B guard Cbusiness D vacation答案:DMller一直生活在火车上,由此推断出,她的这种生活就像一直在度假(vacation)。11A.kind B f
9、amiliar Cimportant D patient答案:A由下文的give me a hand可知,她在火车上遇见的这些人给予她帮助。由此可知,她遇见了善良(kind)的人们。12A.considering B riskingCquitting D discovering答案:B由常识可知,相对于住在常规的房子里,移居到火车上是一种冒险(risking)。13A.sttif into B deals withCfits into D disagrees with答案:C句意:自从冒险移居到火车上,她的生活就纳入到了(fits into)她的背包里。14A.lost B gained Ca
10、ccepted D changed答案:B由下文内容可推知,到目前为止,她收获(gained)很多。她因生活在火车上而在经济上获益。15A.suffers B benefits Clearns D differs答案:B由空格后的“The flatrate ticket only costs her about $380”可知,这里是指得益(benefits)。16A.alone B apart Ccheaply D happily答案:C由上文only costs可知,在火车上生活便宜(living cheaply)。17A.inspire B persuade Callow D teach
11、答案:A由上下文可知,她想启发(inspire)他们去审视他们的习惯及他们认为是正常的(normal)事物。18A.normal B strange Cspecial D boring答案:A参见上题解析。19A.trains B apartmentsCtroubles D opportunities答案:D由上下文可知,总有很多的机会(opportunities),只要你愿意,下一个冒险(adventure)就会等着你。20A.trip B storyCproject D adventure答案:D参见上题解析。.阅读理解(建议用时15)A2017都江堰联考Beijing has becom
12、e the first city to host both Summer and Winter Olympic Games after beating Kazakhstans Almaty to hold the 2022 Winter Olympics. Following a closeddoor vote by International Olympic Committee (IOC) members, President Thomas Bach announced that Beijing is the winner of 2022 Winter Olympics during the
13、 128th IOC Session in Kuala Lumpur on Friday afternoon. With a fullyprepared final presentation by an allstar team, Beijing has successfully convinced the committee members that the 2008 Olympics host city is a more favored candidate for the Winter Games. The highpowered delegation assured IOC membe
14、rs that Beijing was the safe choice because it had already proved it could stage the Games and said it would take winter sports into the backyard of the worlds most populated country.Chinese President Xi Jinping sent a letter of appreciation to President Thomas Bach on Friday evening, expressing tha
15、nks to IOC for its trust and support in selecting Beijing together with Zhangjiakou as the host of the 2022 Olympic and Paralympic Winter Games.The British Olympic Association (BOA) congratulated Beijing on winning the bid and believed the Chinese capital will host a “great” Winter Olympics.The capi
16、tal promises a sustainable (可持续的) Olympics by taking full advantage of existing venues. And it will take a series of measures to deal with air pollution for a successful 2022 Games.Bid officials said winning the hosting rights for the 2022 Winter Olympics will fuel regional integration between Beiji
17、ng, Tianjin and Hebei Province, especially on transportation, air pollution control and tourism.篇章导读:文章讲述了北京成功申办2022年冬奥会的情况。1Which of the following is right according to the passage?ABeijing is the only city to host 2022 Winter Olympics.BBeijing is the first city to host both Summer and Winter Olymp
18、ic Games.CBeijing is the winner of 2022 Winter Olympics after beating Kuala Lumpur.DIOC members held an open door meeting to vote for the winner to host the Winter Olympic Games.答案:B细节理解题。根据文章第一段中的“the first city to host both Summer and Winter Olympic Games”可知,正确选项为B。本题易错选A:北京是举办2022年冬奥会的唯一城市。此选项错在“
19、唯一”上,因为北京在举办2022年冬奥会的时候,还有张家口协办。2What is the meaning of the underlined word “stage” in the third paragraph? Afloor B levelCcelebrate D organize答案:D词义猜测题。根据划线词所在句子“The highpowered delegation assured IOC members that Beijing was the safe choice because it had already proved it could stage the Games”以及
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-430387.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
小学英语毕业升学模拟试卷(四)习题课件 人教PEP.ppt
