2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修4 MODULE 6 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语一轮复习外研版练习:必修4 MODULE WORD版含答案 2018 高考 英语 一轮 复习 外研版 练习 必修 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、第一部分必修四Module 6.完形填空When I was a college student, I did a lot of travellings abroad. That was because a professor _1.D_ me to do so. She said, “Now is the time for you to travel around the world, _2.A_ your knowledge through actual experiences and have fun!”I _3.A_ her.Since I started to work for a
2、_4.B_ company, however, I have done most of my traveling through the Internet. By using the Internet, I have seen the _5.C_ of many cities on my computer screen. And I have really made business _6.D_, too. With the help of the Internet, I have also got _7.A_ about food in different countries.Therefo
3、re, I was beginning to feel that actual trips were _8.B_ necessary when I happened to read a famous chefs comment on the Internet. He said, “It is very difficult to have real Italian food in a foreign country, because we enjoy food and the _9.C_ around us at the same time. So why dont you fly over t
4、o Italy and enjoy real Italian _10.B_?” Those words reminded me of my _11.C_ advice. As information technology _12.D_, you might be able to see the sights worldwide without making some real trips. But this also means that you will miss the various _13.B_ you can get from traveling. Today there are p
5、eople who _14.A_ direct communication with others and spend much of their time on the Internet. It is not surprising to see a group of people _15.B_ not with each other but into their micro phones. It seems as if such people are _16.C_ by an invisible wall. They seem to be losing out on a good chanc
6、e to _17.D_ and talk with other people. I do not think that they are taking good advantage of information technology. We should use information technology as a tool to make our daily _18.A_ more fruitful. However, we should never let it _19.C_ our time for facetoface communication. Lets make use of
7、information technology more _20.A_, and have great fun in experiencing the actual world.文章大意:现代信息技术极大地丰富了人们的生活,但也因此产生了一定的弊端,使人们减少了与他人面对面的交流。所以我们应该更明智地利用现代信息技术,享受、体验现实社会的乐趣。1A.promised BallowedChurriedDencouraged解析promise意为“允诺,许诺”;allow意为“允许”;hurry意为“匆忙,急忙”;encourage意为“鼓励”。根据下句中“Now is the time for y
8、ou to travel around the world”可知此处表示教授鼓励“我”到国外去,故D项正确。2A.build upBuseCpractise Dexchange解析build up意为“增进,加强”;use意为“使用”;practise意为“练习”;exchange意为“交换,交流”。根据语境可知此处表示在实际经历中增长知识。故A项正确。3A.agreed withBlearned fromCfollowedDobeyed解析agree with意为“同意,意见一致”;learn from意为“向学习”;follow意为“跟随,追随”;obey意为“遵守”。此处表示“我”同意了
9、她的观点,故A项正确。4A.computerBfoodCclothing Dmachine解析根据第二段最后一句“With the help of the Internet,I have also got_7_about food in different countries.”可知作者在网上关注不同国家的食物,因此可知作者在食品公司工作,故B项正确。5A.lifeBriversCsights Dhouses解析life意为“生活”;river意为“河流”;sight意为“景色”; house意为“房子”。根据上文“I have done most of my traveling though
10、 the Internet”可知“我”的大多数旅行都是通过网络进行的,故此处表示“我”在网上欣赏到了许多城市的风光景色,故C项正确。6A.plans BbargainsCprogress Dtrips解析前一句讲作者在网上看到许多城市的景色,此处指也真的因公出差(到国外)过。故D项正确。7A.informationBtasteCcooks Dfeelings解析information意为“信息”;taste意为“味道,品味”;cook意为“厨师”;feeling意为“感觉”。根据语境可知此处表示在网络的帮助下,“我”也了解了不同国家的食品信息,故A项正确。8A.even moreBno lon
11、gerCmuch Dactually解析even more意为“更多地”;no longer意为“不再”;much意为“许多”;actually意为“事实上”。根据上文可知通过因特网我可以做想做的一切,因此,我开始感到实际的旅行已经不再那么必要了,故B项正确。9A.people BdrinkCatmosphereDenvironment解析根据常识及语境可知此处表示人们在品尝异国食品的同时,也在享受着它的特殊氛围,故C项正确。10A.shoes BdishesCcustomersDsituations解析此处谈的都是美食,所以此处句意为:那么你为什么不乘飞机到意大利享受真正的意大利美食呢?故B
12、项正确。11A.friends BparentsCprofessors Dboss解析句意为:那些话使我想起了我的教授的建议。由第一段第二句可知此处应选professor。故C项正确。12A.producesBadvertisesCforms Dadvances解析produce意为“生产,创作”;advertise意为“做广告”;form意为“形成,构成”;advance意为“前进,进展”。根据语境可知此处表示随着信息技术的发展,故D项正确。13A.newsBpleasuresCtroubles Dplaces解析句意为:但是这也意味着你将错过旅行时的各种乐趣。news意为“新闻”;plea
13、sure意为“乐趣”;trouble意为“麻烦”;place意为“地方”。故B项正确。14A.avoid BkeepCloseDenjoy解析avoid意为“避免”;keep意为“保持”;lose意为“失去”;enjoy意为“欣赏,享受”。根据此空后的“.spend much of their time on the Internet”可知此处表示现在很多人不再(避免)与别人直接交流,而是通过因特网联系,故A项正确。15A.meetingBtalkingCcommunicatingDtraveling解析根据此空后的“.into their micro phones”可知此处应表示交谈,故B项
14、正确。16A.stopped BmetCsurrounded Dhurt解析根据上文可知,此处的such people指通过网络互相联系的人,他们似乎被无形的墙所包围。be surrounded with/by意为“被包围”,为固定短语。17A.takeBemployCtravel Dmeet解析根据语境可知,此处表示他们似乎丧失了与他人见面及交谈的好机会,故D项正确。18A.communicationBstudyCworkDaction解析communication意为“通讯,交流”;study意为“学习”;work意为“工作”;action意为“行动”。本篇文章主要谈的就是人们现在的交流、
15、联系方式,故A项正确。19A.spare BincreaseCreduceDuse解析spare意为“分出,腾出”;increase意为“增加”;reduce意为“减少”;use意为“使用”。根据语境可知,此处表示利用现代信息技术使我们的日常生活更丰富、更有效,但绝不能让它减少我们面对面的交流时间,故C项正确。20A.wiselyBcorrectlyCquickly Dslowly解析wisely意为“明智地”;correctly意为“正确地”;quickly意为“很快地”;slowly意为“很慢地”。根据语境可知,此处表示因此我们应该更明智地利用现代信息技术,同时享受体验现实世界的乐趣,故A
16、项正确。.阅读理解(2016银川二中质检)Some colors people see late at night could cause signs of the condition mental health experts call clinical depression(临床抑郁症). That was the finding of a study that builds on earlier study findings. They show that individuals who live or work in low levels of light overnight can
17、develop clinical depression.Doctors use the word clinical depression to describe severe form of depression. Signs may include loss of interest or pleasure in most activities, low energy levels and thoughts of death or suicide.In the new study, American investigators designed an experiment that expos
18、ed hamsters(仓鼠)to different colors. The researchers chose hamsters because they are nocturnal, which means they sleep during the day and are active at night. The animals were separated into four groups. One group of hamsters was kept in the dark during their nighttime period. Another group was place
19、d in front of a blue light, a third group slept in front of a white light, while a fourth was put in front of a red light. After four weeks, the researchers noted how much sugary water the hamsters drank. They found that the most depressed animals drank the least amount of water.Randy Nelson, at Ohi
20、o State University, says animals that slept in blue and white light appeared to be the most depressed. “What we saw is that these animals didnt show any sleep interruptions at all but they did mess up biological clock (生物钟) genes and they did show depressive sign but if they were in the dim red ligh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431116.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
三年级上册语文课件-口语交际1《我的暑假生活》人教(部编版).ppt
