2018版高考英语(人教通用)大一轮复习真题研练:WEEK 14 THURSDAY WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语人教通用大一轮复习真题研练:WEEK 14THURSDAY WORD版含解析 2018 高考 英语 通用 一轮 复习 真题研练 WEEK 14 THURSDAY WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Week 14ThursdayTask 1:阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。(2015安徽,C)As Internet users become more dependent on the Internet to store information,are people remembering less? If you know your computer will save information,why store it in your own personal memory,your brain? Experts are wondering if t
2、he Internet is changing what we remember and how.In a recent study,Professor Betsy Sparrow conducted some experiments.She and her research team wanted to know how the Internet is changing memory.In the first experiment,they gave people 40 unimportant facts to type into a computer.The first group of
3、people understood that the computer would save the information.The second group understood that the computer would not save it.Later,the second group remembered the information better.People in the first group knew they could find the information again,so they did not try to remember it.In another e
4、xperiment,the researchers gave people facts to remember,and told them where to find the information on the computer.The information was in a specific computer folder (文件夹)Surprisingly,people later remembered the folder location (位置) better than the facts.When people use the Internet,they do not reme
5、mber the information.Rather,they remember how to find it.This is called “transactive memory (交互记忆)”According to Sparrow,we are not becoming people with poor memories as a result of the Internet.Instead,computer users are developing stronger transactive memories;that is,people are learning how to org
6、anize huge quantities of information so that they are able to access it at a later date.This doesnt mean we are becoming either more or less intelligent,but there is no doubt that the way we use memory is changing.【语篇解读】本文是一篇议论文。人们越来越依赖网络了,网络中储存着大量的信息,人们还需要用大脑去记忆吗?是不是我们的大脑越来越不记事情了?科学家对此进行了两个实验,来验证我们
7、的大脑记忆事情的变化。1The passage begins with two questions to_Aintroduce the main topicBshow the authors attitudeCdescribe how to use the InternetDexplain how to store information答案A推理判断题。文章主要讨论网络是否引起了人们的大脑记忆事情的变化。作者首先运用两个问题来引出话题,因此A项最佳。文章开头的问题是导入话题的,因此可以排除其他选项。2What can we learn about the first experiment?A
8、The Sparrows team typed the information into a computer.BThe two groups remembered the information equally well.CThe first group did not try to remember the information.DThe second group did not understand the information.答案C细节理解题。由第二段中的“People in the first group knew they could find the information
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431238.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022届高三人教版语文一轮复习课件:第一部分 专题七 第一节 把握戏剧冲突 .pptx
