2018版高考英语(人教通用)大一轮复习真题研练:WEEK 5 TUESDAY WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语人教通用大一轮复习真题研练:WEEK 5TUESDAY WORD版含解析 2018 高考 英语 通用 一轮 复习 真题研练 WEEK TUESDAY WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Week 5TuesdayTask 1:阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。(2015全国,B)Your house may have an effect on your figure.Experts say the way you design your home could play a role in whether you pack on the pounds or keep them off.You can make your environment work for you instead of against you.Here are some
2、ways to turn your home into part of your diet plan.Open the curtains and turn up the lights.Dark environments are more likely to encourage overeating,for people are often less self-conscious(难为情)when theyre in poorly lit placesand so more likely to eat lots of food.If your home doesnt have enough wi
3、ndow light,get more lamps and flood the place with brightness.Mind the colors.Research suggests warm colors fuel our appetites.In one study,people who ate meals in a blue room consumed 33 percent less than those in a yellow or red room.Warm colors like yellow make food appear more appetizing,while c
4、old colors make us feel less hungry.So when its time to repaint,go blue.Dont forget the clockor the radio.People who eat slowly tend to consume about 70 fewer calories(卡路里) per meal than those who rush through their meals.Begin keeping track of the time,and try to make dinner last at least 30 minute
5、s.And while youre at it,actually sit down to eat.If you need some help slowing down,turn on relaxing music.It makes you less likely to rush through a meal.Downsize the dishes.Big serving bowls and plates can easily make us fat.We eat about 22 percent more when using a 12-inch plate instead of a 10-i
6、nch plate.When we choose a large spoon over a smaller one,total intake(摄入) jumps by 14 percent.And well pour about 30 percent more liquid into a short,wide glass than a tall,skinny glass.【语篇解读】这是一篇科普说明文。短文主要说明了人的食量与房子粉刷的颜色、灯光的明暗等有着密切的关系。它们对人的身材会产生一定的影响。1The text is especially helpful for those who c
7、are about_Atheir home comfortsBtheir body shapeChouse buyingDhealthy diets答案B推理判断题。短文主要说明了饮食与室内光线、墙壁的颜色、餐具的尺寸及进餐的速度等有着密切的关系。显然这对于那些注重体型的人是有所帮助的。故答案为B。2A home environment in blue can help people_Adigest food betterBreduce food intakeCburn more caloriesDregain their appetites答案B事实细节题。根据第三段“.people who
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431245.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
地理-高三名校联盟联考简易答案.pdf
