2018版高考英语(人教通用)大一轮复习真题研练:WEEK 9 MONDAY WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018版高考英语人教通用大一轮复习真题研练:WEEK 9MONDAY WORD版含解析 2018 高考 英语 通用 一轮 复习 真题研练 WEEK MONDAY WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Week 9MondayTask 1:阅读下列材料,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。(2016浙江,A)“Did you hear what happened to Adam last Friday?”Lindsey whispers to Tori.With her eyes shining,Tori brags,“You bet I did.Sean told me two days ago.”Who are Lindsey and Tori talking about?It just happens to be yours truly,Adam Freedman.
2、I can tell you that what they are saying is (a) not nice and (b) not even true.Still,Lindsey and Tori arent very different from most students here at Linton High School,including me.Many of our conversations are gossip(闲话)I have noticed three effects of gossip:it can hurt people,it can give gossiper
3、s a strange kind of satisfaction,and it can cause social pressures in a group.An important negative effect of gossip is that it can hurt the person being talked about.Usually,gossip spreads information about a topicbreakups,trouble at home,even dropping outthat a person would rather keep secret.The
4、more embarrassing or shameful the secret is,the juicier the gossip it makes.Probably the worst type of gossip is the absolute lie.People often think of gossipers as harmless,but cruel lies can cause pain.If we know that gossip can be harmful,then why do so many of us do it?The answer lies in another
5、 effect of gossip:the satisfaction it gives us.Sharing the latest rumor(传言)can make a person feel important because he or she knows something that others dont.Similarly,hearing the latest rumor can make a person feel like part of the “in group.”In other words,gossip is satisfying because it gives pe
6、ople a sense of belonging or even superiority(优越感)Gossip also can have a third effect:it strengthens unwritten,unspoken rules about how people should act.Professor David Wilson explains that gossip is important in policing behaviors in a group.Translated into high school terms,this means that if eve
7、rybody you hang around with is laughing at what John wore or what Jane said,then you can bet that wearing or saying something similar will get you the same kind of negative attention.The dos and donts conveyed through gossip will never show up in any student handbook.The effects of gossip vary depen
8、ding on the situation.The next time you feel the urge to spread the latest news,think about why you want to gossip and what effects your“juicy story”might have.【语篇解读】本文是一篇议论文。文章讨论了传言的危害和人们为什么喜欢传闲话。1The author uses a conversation at the beginning of the passage to _Aintroduce a topicBpresent an argum
9、entCdescribe the charactersDclarify his writing purpose答案A推理判断题。根据文章第三段的Many of our conversations are gossip.(我们的话题很多都是闲话),可知开头的对话是为了介绍本文的主题,故选A。2An important negative effect of gossip is that it _Abreaks up relationshipsBembarrasses the listenerCspreads information aroundDcauses unpleasant experien
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431251.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
一年级下语文课件-司马光6_人教新课标.ppt
