2018秋英语北师大版必修4习题:UNIT 10 MONEY 10-2 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018秋英语北师大版必修4习题:UNIT 10 MONEY 10-2 WORD版含解析 2018 英语 北师大 必修 习题 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Lesson 2The Right Price课时过关即时巩固一、根据句意及首字母或汉语提示完成句子1Excuse me,but Ive got no c with me.Can I pay by credit card?答案:cash2Youve got a real b at such a low price.答案:bargain3His success was the p of four years hard work.答案:product4Im (羞愧的) to admit that Ive never read any of his books.答案:ashamed5He made
2、a(n) (评论) on this football teams bad performance in the game.答案:comment6He is e about the space travel though he may never do that.答案:enthusiastic7The shopkeeper is good at pleasing his (顾客) and his goods sell well.答案:customers8What a him most was that he had received no reply to his application.答案:
3、annoyed二、语法填空1There is lots of (value) information on the Internet.答案:valuable2“No,thanks.I can manage,” the child said (firm).答案:firmly3The fans all have confidence their national team.答案:in4Would it be (impoliteness) of me to ask exactly how old you are?答案:impolite5Many employers have recognized t
4、hat age discrimination(歧视)is (fair).答案:unfair6They must have new markets for their (produce).答案:product(s)7Dont be (shame) to say you have not got much money when the item you want is expensive for you.答案:ashamed8I find annoying when people smoke in public.答案:it三、用下面所给短语的正确形式填空take offin order toarg
5、ue aboutbe ashamed ofbargain forbe enthusiastic aboutat leasthave a look at1He having stolen his parents money.答案:was ashamed of2He arrived early get a good seat.答案:in order to3It will take you 20 minutes to get to the train station by taxi.答案:at least4The shopkeeper 10% discount for each book.答案:to
6、ok off5Have you had a chance my proposal yet?答案:to have a look at6She the coat for ten minutes with the man.答案:bargained for7They were which film to see.答案:arguing about8You dont seem to the partydont you want to go there tonight?答案:be enthusiastic about四、阅读理解A good nights sleep in the early years o
7、f life could be very important in preventing a child becoming obese,say scientists.Babies and preschool children who sleep for less than ten hours a night are more likely to be overweight when they are older,research has found.Experts believe that those who do not get enough sleep are more likely to
8、 feel hungry and want more calorie-rich food during the day.Former research has linked sleeping with obesity in adults and teenagers,but this is one of the first to look at very young children.Researchers from the universities of Washington and California looked at the sleeping habits of almost 1,00
9、0 children under the age of five.They found those who had less than ten hours sleep were twice as likely to be overweight five years later.Childhood obesity has doubled over the past 10 years.A quarter of secondary school pupils are now judged to be so overweight that their health is in danger.Exper
10、ts believe sleep,or lack of it,could be a major cause of this.On average children are sleeping for an hour less than they did 30 years ago.Last year Chinese researchers looked at more than 5,000 youngsters and found that those who were able to catch up on(补充)sleep at the weekend were far less likely
11、 to get body weight problems.Scientists have also found a link between lack of sleep and diabetes(糖尿病).Last year Canadian researchers discovered those who did not get seven or eight hours sleep a night were two and a half times more likely to become sick.1The underlined word “obese” in the first par
12、agraph may mean “”.A.quite protectiveB.very sadC.very fatD.quite young答案:C解析:根据第一段第二句“Babies and preschool children who sleep for less than ten hours a night are more likely to be overweight when they are older,research has found.”可知新的研究表明早年夜间足够的睡眠对于防止孩子肥胖很重要。由此推断obese意为“肥胖的”。2According to Chinese r
13、esearchers,if a person who lacks sleep can get more sleep during weekends,.A.he wont get hungry easilyB.he will feel tired all the timeC.there will be little chance of him becoming fatD.it will be very hard for him to fall asleep at night答案:C解析:根据最后一段中“Last year Chinese researchers looked at more th
14、an 5,000 youngsters and found that those who were able to catch up on(补充)sleep at the weekend were far less likely to get body weight problems.”一句可知答案。3From the passage we know .A.too little sleep will result in illness besides obesityB.in the past people didnt connect sleep with weightC.fat childre
15、n must have slept less than 10 hours five years agoD.most children are unhealthy because of little sleep 答案:A解析:最后一段中“Scientists have also found a link between lack of sleep and diabetes(糖尿病).”一句说明了科学家发现缺乏睡眠与糖尿病之间也存在着联系。4What would be the best title of the passage?A.A good nights sleep helps the dev
16、elopment of kids brain!B.Ten hours sleep prevents overweight in kids!C.Children are sleeping much less nowadays!D.More teenagers get weight problems!答案:B解析:全文说明了儿童睡眠不足与肥胖之间的联系,故B项明确、全面地表达了文章的主题,同时也很生动,增强了对读者的吸引力。五、七选五阅读理解Are you simply moving through your day without fully living?I think many of us
17、have done this.Everyone wants to fully live every day.1. So Ive decided to share with you some ways to help you enjoy every moment.Sit in the morning.When you wake up,in the quiet of the morning,sit on the floor.I often use this opportunity to stretch.I feel every muscle in my body.2. 3. I like to t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431931.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
