人教版2018届高三英语一轮复习练习:必修二 UNIT 2 课下练熟高考 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 人教版2018届高三英语一轮复习练习:必修二 UNIT 课下练熟高考 WORD版含答案 人教版 2018 届高三 英语 一轮 复习 练习 必修 课下练熟 高考 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、Unit 2 课下练熟高考阅读理解组块专练练速度(限时:35分钟).阅读理解A(2017东北三省四市教研联合体高考模拟试卷二)The British MuseumWhats onAlthough many parts of Asia have long been connected through trade along Silk Road and shared religious systems, there are strong regional differences. In addition to various languages, Asia has developed its cu
2、ltural networks, patterns of government, technology and styles of artistic representation.The diverse cultural life of Africa has been expressed through everyday cooking objects and unique works of art since ancient times. The Museums collection of over 200,000 African items includes archaeological
3、and contemporary material from across the continent.The Iron Age was a time of big change for the people of Britain and Europe. Iron replaced bronze as the material used to make tools and weapons, while religion art, daily life, economics and politics changed greatly.Admission and opening timesThe M
4、useum is free and open daily 10:0017:30 except Friday and is open until 20:30 on Fridays, except Good Friday. The Museum is open every day except for 24, 25 and 26 December and 1 January.Museum shopsBookshopMondayThursday 10:0017:30Friday 10:0020:00Saturday 10:3017:30Sunday 10:0017:30Collection shop
5、MondayThursday 09:3017:30Friday 09:3020:00Saturday 09:3017:30Sunday 10:0017:30Getting hereBy tubeNearest underground stations:Tottenham Court Road (500 m)Holborn (500 m)Russell Square (800 m)Goodge Street (800 m)By busBuses that stop near the Museum: 1,8,19,X25,38,55,98,242By carThe Museum lies with
6、in the congestion (拥堵) charge zone. There is little onstreet parking nearby. The nearest car park to the Museum is located at Bloomsbury Square. There is limited parking in the Museums open space for disabled visitors only.语篇解读:本文是一篇应用文,主要介绍了英国国家博物馆的主要展品、开放时间及交通方式等信息。1. In the museum, you may not se
7、e items from _.AAsia BAfricaCEurope DAmerica解析:选D细节理解题。根据Whats on中的内容可知,文中并没有提到这个博物馆有来自美国的展品,因此选D。2If you want to buy artists masterpieces of the Bronze Age, you may go to the Museum at_.A20:15 Friday, July 11B14:45 Saturday, January 1C18:00 Wednesday, February 14D10:30 Sunday, December 28解析:选D细节理解题
8、。根据Admission and opening times中的“The Museum is open every day except for 24,25 and 26 December and 1 January”及Collection shop中的“MondayThursday 09:3017:30Friday 09:3020:00Saturday 09:3017:30Sunday 10:0017:30”并结合选项可知,12月28日周日10:30可以购买藏品,因此选D。3What can be inferred from the passage?AIt is not convenient
9、 to park cars near the Museum.BThe old can park their cars in the Museums open area.CThe No. 55 bus stop is the nearest to the Museum.DIt is 500 meters from Russell Square to the Museum.解析:选A推理判断题。根据最后一段可知,博物馆位于交通拥堵收费区,而且附近停车位少,因此在博物馆附近泊车不方便,应选A。B(2017太原高三模拟试题二)At 39 weeks pregnant most women would
10、only be thinking of racing to hospital. But not Amber Miller, who set off to run the Chicago Marathon while expecting her second child any day.As she neared the final stage of the race, she began to feel pain in the stomach. But the determined athlete managed to cross the finish line in 6 hours and
11、25 minutes.Unbelievably the Chicago race was not even baby Junes first marathon Miller ran the Wisconsin Marathon earlier this year, four months pregnant. She also ran another marathon when she was about four months pregnant with her son, Caleb.Although there was extra weight, the seasoned runners t
12、ime was just 3 hours off her personal best.Miller began to feel pain near the end of the race, but she was not sure if it was labor (分娩), because she typically feels some pain when she runs while pregnant. After her race her husband drove her to Central DuPage Hospital in Winfield where she gave bir
13、th to the healthy 7 pounds, 13 ounce baby.Miller decided to run because she and her husband had already signed up for the race. The athletic mother said she experienced an enthusiastic welcome from crowds as she ran along. But the devoted runner, who had completed eight marathons, admitted that she
14、did get a few strange looks along the course.“I know what I can handle. This is something Ive been doing for a long time,” the experienced marathon runner said.June was born at 10:29 pm. on Sunday night after seven hours labor. “Shes absolutely perfect,” Miller said. “We are extremely happy, but ver
15、y tired.”After her surprising double achievement, Miller says she is planning to take some time off to concentrate on being a fulltime mom.语篇解读:本文是一篇记叙文。文章讲述了在芝加哥马拉松赛上,安伯米勒已怀孕39周,但她坚持用6个小时25分钟完成了马拉松赛并在当晚产下了小女儿June。4What can we learn from the passage?AMiller failed to finish the race due to her labor
16、.BMillers husband was against her running the race.CMiller knew she was going to give birth at the end of the race.DIt wasnt Millers first time to run a marathon while pregnant.解析:选D细节理解题。根据第三段的内容可知,这并非Miller第一次以孕妇之身参加马拉松比赛。年初,已经怀孕4个月的她参加了威斯康星州马拉松比赛。此外,在怀着第一个孩子Caleb的时候,她也参加过马拉松比赛。故选D。5. What is the
17、name of Millers kid born right after the Chicago Marathon?ACaleb. BJune.CAmber. DWisconsin.解析:选B细节理解题。根据第三段的第一句及倒数第二段中的“June was born at 10:29 pm. on Sunday night after seven hours labor.”可知,芝加哥马拉松比赛结束后,Miller的小女儿June诞生了。故选B。6What can be inferred from the passage?APeople have different attitudes to
18、Millers action.BMiller will soon return for her favorite marathons.CThe baby was in danger at birth because of the race.DMillers personal best in marathons was over 6 hours.解析:选A推理判断题。根据第六段中的“The athletic mother said she experienced .get a few strange looks along the course.”可知,人们对Miller怀孕仍坚持跑马拉松比赛有
19、着不同的态度。故选A。7What is the best title of the passage?AA young American couple loving marathonsBHow to finish the latest Chicago MarathonCHow to train a pregnant woman for marathonsDA pregnant woman giving birth after a marathon解析:选D主旨大意题。本文讲述了在芝加哥马拉松赛上,Amber Miller已怀孕39周,但她坚持用6个小时25分钟完成了马拉松赛并在当晚产下了小女儿。
20、故选D。C(2017东北三省四市教研联合体高考模拟试卷一)The following simple exercise routine works as well as prescription medication (处方药) without side effects.A jog a day could keep your headaches at bay: regular cardio workouts (有氧锻炼) may prevent migraines (偏头痛), a growing body of research suggests.Migraine patients had f
21、ewer headaches after doing 40minute cycling workouts three times a week for three months, according to a Swedish study.The exercise routine worked just as well as one of the top migrainepreventing drugstopamirate but without side effects of depression and tremors (颤抖) .“Cardio workouts can help with
22、 regular headaches, too,” says Alexander Mauskop, MD., director of the New York Headache Center in Manhattan.There are a couple of theories on how it works.“Breaking a sweat may relieve stress,” says Dr. Mauskop. Headaches are often triggered by stress, and if you remove the trigger, you release the
23、 pain.The feelgood chemicals produced when you exercise actually block your pain sensors, acting as a natural painkiller.Since headaches can be caused by many different factors like genetics (遗传), lack of sleep, or certain foods, the cardio workout wont be the solution for everyone, Dr. Mauskop says
24、. But one German study found that it helped 65 percent of patients, which makes it as effective as the best medicines on the market.Dr. Mauskop recommends his patients do a halfhour reasonable intensity (强度) cardio workout, like jogging, biking, or swimming three times a week. These workouts are mea
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-431954.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
