人教版2019届高考英语一轮复习课时微训练4 BOOK 2.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 人教版2019届高考英语一轮复习课时微训练4BOOK 人教版 2019 高考 英语 一轮 复习 课时 训练 BOOK
- 资源描述:
-
1、课时微训练4Book 2Unit 2Unit 3.单句改错 1The ancient Greek Olympic Games was held every four years._2Slaves and women were prevented competing._3I like the performance, because many actors took part in._4It was foolish for him to cheat in the exam._5I used to the weather in Beijing now._6The Olympic Games hel
2、d every four years._7More than 11,000 athletes took part the Beijing Olympic Games._8Can you replace for a mothers love with money? _9The Chinese athletes performed wonderful at many events._10We achieved victories one after other._【答案】1.was改为were2.prevented后加 from3.in去掉或in 后加 it4.for改为of5.I 后加 am6.
3、Games后加are7.part后加in8.for去掉9.wonderful 改为wonderfully10.other改为another .阅读理解(2018届河南林州一中高三12月调研考试)When Boris left school, he could not find a job.He tried hard and he wrote letters to many companies until he could not afford to buy any more stamps.Boris began to lose his confidence, then depressed.St
4、ill he went on trying and still he failed.He began to think that he had no future at all.“Why dont you start your own business?” one of his uncles told him.“The world is a moneylocker.Youd better find a way of opening it.”“But what can I do?”“Get out and have a look round,” advised his uncle.“See wh
5、at people want; then give it to them, and they will pay for it.”Boris began to cycle around the town and found a suitable piece of waste ground in the end.Then he set up his business as a cycle repairer.He worked hard, made friends with his customers and gradually managed to win his good fame.A few
6、months later, he found that he had more work than he could deal with by himself.He found a number of empty shops but they were all no good: in the wrong position, too expensive or with some other problems.But at long last, he managed to find an empty shop in a new place where there were plenty of cu
7、stomers but no competition.Boris and his assistant taught themselves how to repair motorcycles.Slowly but surely the profits increased and the business developed.At last, Boris had managed to open the moneylocker and found bank notes and gold coins inside.1Whats the best title for the passage?ANo Ed
8、ucation, No FutureBThe World Is a MoneylockerCGood Fame Is the Key to SuccessDDifficulty of Starting a Small Business2Which of the following best describes Boris job hunting experience?ABoring. BSurprising.CEncouraging. DDisappointing.3Boris started his career by_.Arepairing cycles Bbuying empty sho
9、psCcycling around the townDdeveloping a waste ground4Boris finally chose an empty shop in a place because _Ait was not so expensiveBhe had a lot of old customers thereCthere were good opportunities thereDhe could make good use of his skills there【语篇解读】文章通过讲述Boris创业的故事,说明了世界是一个钱柜,你最好找到一种打开它的方法。1B标题归纳
10、题。根据第一段第二句可知,这篇文章通过讲述Boris创业的故事,说明了世界是一个钱柜,你最好找到一种打开它的方法,可知选B。2D推理判断题。文章第一段描述了Boris找工作的经历,尽管他不停地尝试,但是却仍然失败,所以Boris找工作的经历非常坎坷。 3A细节理解题。根据第五段第二句话可知,Boris通过修理自行车开始了他的事业。 4C推理判断题。根据倒数第二段最后一句话可知,Boris最终在一个地方选择了一个空的店铺是因为那里有好的机会。 .完形填空(2018届湖南岳阳一中3月月考)Are forests always created by nature? A man from rural
11、India proves that this is not _1_true. Abdul Kareem, who used to be an airline ticketing agent, has a great love for the_2_Though he never went to college, he can talk about plants and trees like a(n)_3_In 1977, he bought a piece of rocky wasteland with the hope of _4_ trees on it.In the beginning,
12、people thought he was _5_ to waste his time and money on the land.But he _6_ ignored them and kept working on the soil and planting trees there.The land was so_7_ that it had to be watered several times a day.Kareem had to fetch the water from a_8_ that was a kilometer away.In the first two years, n
13、one of the trees he planted _9_However, in the_10_ year, several young trees started growing.Greatly_11_ by the result, Kareem planted more trees and this man made forest began to take _12_Kareem let his forest grow_13_, without using fertilizers or insecticides.He believed in the _14_of nature to r
14、enew itself without the interference of humans.Thats_15_ he did not allow fallen leaves or branches from the forest to be removed.After years of_16_, Kareem has not only realized his dream but also_17_ a piece of deserted land into a beautiful forest.Today, his forest is _18_ to 1,500 medicinal plan
15、ts, 2,000 varieties of trees, rare birds, animals, and insects.Now,_19_ from all over the world come to visit his creation.They hope to do research on the secret of his happiness so that other parts of the world could _20_ from it.1A.strangely Bimportantly Cnecessarily Dnaturally2A.jobs Bplanes Ctic
16、kets Dwoods3A.expert BactorCguide Dfarmer4A.watering Bgrowing Cexamining Dexpecting5A.pleased BwiseCcrazy Ddisappointed6A.simply Bhardly Crarely Drudely7A.damp BhardCpoor Ddry8A.resource Bsource Cforce Dcourse9A.died BrecoveredCsurvived Dsucceeded10A.third Bsecond Cfourth Dlast11A.surprised Bsatisfi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
