2018高三英语外研版一轮课时训练:必修2-MODULE2 NO DRUGS WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修2-MODULE2 NO DRUGS WORD版含解析 2018 英语 外研版 一轮 课时 训练 必修 MODULE2 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时训练8Module 2No Drugs一、单元扣点.根据句意,用所给单词的适当形式填空legaladdictpressedangerrelationrecogniseagreeaffectconnectionban1Swimming is in this river because there is a dangerous fish in it.答案banned2He his uncle at first sight though they last met ten years ago.答案recognised3The man who was with the burglary was t
2、ried and sentenced ten years in prison.答案connected4I was against the project; that is, I to the project.答案disagreed5Taking exercise has a positive on our health.答案effect6It is quite to drive when you get drunk.答案dangerous7Users will become to crack cocaine if they smoke it.答案addicted8You shouldnt ta
3、ke the drug because it can increase your heart rate and blood .答案pressure9Many people die from accidents to careless driving.答案related10The government should make smoking in order to save lives.答案illegal.完成句子1面包售价上涨,我们大家都会受影响。The in the price of bread will all.答案rise; affect us2我看他所做的和所说的完全是两回事。I ca
4、nt what he does what he says.答案relate; to3我妈妈迷上了肥皂剧。My mother TV soap operas.答案is addicted to4万一另一次世界大战爆发,人类将会发生什么事?Should another world war , what would human beings?答案break out; occur to5劳伦斯的小说最终被公认为是天才之作。Lawrences novel eventually a work of genius.答案was; recognised as二、阅读理解AStarting in 1972,the N
5、ational Park Service established a policy for forest fires called Natural Burn. It was acknowledged that some forest fires, such as those caused by lightning were necessary for forests to maintain balanced ecosystems, so the fire should be allowed to burn. However, a big fire in Yellowstone National
6、 Park in 1988 caused this policy to be abandoned since the fire was initially allowed to burn yet soon out of control. As a result,the fire of 1988 destroyed much of Yellowstone, which is Americas oldest and most beloved national park. Massive areas of plants were destroyed, and large empty spaces a
7、nd acres of burned and blackened trees greeted visitors. The rivers and streams were choked with ash, and the ecosystem of the park was changed beyond repair.In addition, great numbers of animals were killed by the fires that burned out of control. The fires were driven by high winds, moving as many
8、 as ten miles a day. Many small animals died in the flames. The fires rapid advances gave the wildlife little chance to escape. Even today, few of these small forest animals have returned to live in the park. In the years immediately following the fires, the numbers of visitors declined rapidly. No
9、one was interested in seeing a blackened and treeless park on vacation. Yellowstone had previously been famous for its amazing views and unique geological formations such as the geyser Old Faithful. But now its reputation as Americas wonder is damaged permanently.1988年黄石国家公园根据1972年制定的政策允许焚烧森林,但由于风势太
10、大,导致森林大火无法控制,许多动植物都被烧死了,黄石国家公园也不再是热门的游览地。1Natural Burn was adopted because some forest fires were .A. hard to put outB. started by the lightningC. good for the balance of natureD. approved by the National Park Service答案C解析细节理解题。从第一段的第二句“It was acknowledged that some forest fires, such as those cause
11、d by lightning were necessary for forests to maintain balanced ecosystems, so the fire should be allowed to burn”可知,选择C项。2Why were so many animals killed in the big fire?A. Because winds were blown from high places.B. Because the animals moved only ten miles a day.C. Because the animals lived in low
12、er places.D. Because strong winds contributed to the fire a lot.答案D解析细节理解题。从第二段的“The fires were driven by high winds.little chance to escape”可知,选择D项。3The text probably comes from .A. science fictionB. a news reportC. a commercial adD. a geography magazine答案D解析文章出处题。本文主要讲述的是1988年失控的森林大火给黄石国家公园带来的损害,因
13、此本文与地理风情有关。故选D项。BAll across California, honeybees are flying away from their hives (蜂箱) and dying. Empty hives are causing a lot of worry about some important food crops.Bees give us a lot more than delicious honey. They are pollinators(授粉昆虫)they enable plants to produce the fruits and nuts we enjoy
14、 by carrying pollen from one plant or flower to the next. The wind pollinates oats, corn, and wheat, but many other plants (like apple and cherry trees and melon vines) depend on insects, bats, and birds. In the U. S, millions and millions of bees kept by human beekeepers fly around doing a lot of t
15、his important work for food crops.“Bees are worth protecting because their work adds so much to our diet,” says Dr. Jeff Pettis of the Bee Research Laboratory.Californias almond crop alone depends on about half the bees in the country. But now the almond crop and many others could be in trouble with
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432120.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
幼师试卷2.pdf
