2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 A TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018高三英语外研版一轮课时训练:必修4-MODULE5 TRIP ALONG THE THREE GORGES WORD版含解析 2018 英语 外
- 资源描述:
-
1、课时训练23Module 5A Trip Along the Three Gorges一、单元扣点.根据句意,用所给单词的适当形式填空fertilenaturalvariedexploitneighborforbiddistancesurroundgoodtrade1Those ships are mainly for goods and people along the river.答案trading2Many countries go to high seas for the of natural resources.答案exploitation3North Korea is a moun
2、tainous country China.答案neighbouring4Li Hua has his vocabulary by wide reading in and out of class.答案fertilized5The old temple is by a great many small trees.答案surrounded6After quarrelling with Peters parents, my parents me to see Peter.答案forbade7It is of great importance for man to keep the balance
3、 of .答案nature8We all know that old people dont like to their old habits.答案vary9Her wealth and success have her from her old friends.答案distanced10 on the ship should be thrown into the water when it sinks down.答案Goods.完成句子1星期天,我们在操场边玩耍。We played the playground on Sunday.答案at the edge of2我能够看见远处有微弱的灯光
4、。I could see a weak light .答案in the distance3他和一位同事将在一所教师培训学院教两年的英语。He and a colleague two years there teaching English at a teacher training college.答案are to spend4那家旅馆着实敲了我们一笔。They really us at that hotel!答案ripped off5他有很多与其他国家通商的商船。He had many merchant ships which other countries.答案traded with二、阅
5、读理解AThe kids in this village wear dirty, ragged clothes. They sleep beside cows and sheep in huts made of sticks and mud. They have no school. Yet they all can chant the English alphabet, and some can make words. The key to their success: 20 tablet computers(平板电脑) dropped off in their Ethiopian vill
6、age in February by a U. S. group called One Laptop Per Child.The goal is to find out whether kids using todays new technology can teach themselves to read in places where no schools or teachers exist. The Massachusetts Institute of Technology researchers analyzing the project data say theyre already
7、 amazed. “What I think has already happened is that the kids have already learned more than they would have in one year of kindergarten,” said Matt Keller, who runs the Ethiopia program.The fastest learnerand the first to turn on one of the tabletsis 8yearold Kelbesa Negusse. The devices camera was
8、disabled to save memory, yet within weeks Kelbesa had figured out its workings and made the camera work. He called himself a lion, a marker of accomplishment in Ethiopia.With his tablet, Kelbesa rearranged the letters HSROE into one of the many English animal names he knows. Then he spelled words on
9、 his own. “Seven months ago he didnt know any English. Thats unbelievable,” said Keller.The project aims to get kids to a stage called “deep reading”, where they can read to learn. It wont be in Amharic, Ethiopias first language, but in English, which is widely seen as the ticket to higher paying jo
10、bs.本文主要介绍了一个被称作One Laptop Per Child的项目计划,它旨在帮助那些没有学校、没有教师的地方的孩子学会阅读。1How does the Ethiopia program benefit the kids in the village ?A. It trains teachers for them.B. It contributes to their selfstudy.C. It helps raise their living standards.D. It provides funds for building schools.答案B解析推理判断题。根据第三段中
11、的“The goal is to find out whether kids using todays new technology can teach themselves to read”可知答案。2What can we infer from Kellers words in Paragraph 3?A. They need more time to analyze data.B. More children are needed for the research.C. He is confident about the future of the project.D. The rese
12、arch should be carried out in kindergartens.答案C解析推理判断题。根据第三段中Keller所说的话可知,Keller认为孩子们在现代技术设备的帮助下学到了更多东西,故Keller对这个项目的未来充满信心。3It amazed Keller that with the tablet Kelbesa could .A. learn English words quicklyB. draw pictures of animalsC. write letters to researchersD. make phone calls to his friends
13、答案A解析细节理解题。根据第五段中的“With his tablet, Kelbesa rearranged the letters HSROE into one of the many English animal names he knows”可知,在这种情况下,Kelbesa学习英语很快。BNowadays, mobile phones are becoming very important in our daily life, but you may want to throw your mobile phone away after reading this. Because tes
14、ts have shown every mobile phone averagely carries 18 times more potentially harmful bacteria than a toilet handle. One of the phones in the test had such high levels of bacteria that it could have given its owner a serious stomach upset.While the bacteria are not immediately harmful, high levels of
15、 bacteria indicate poor personal hygiene (卫生) and act as a breeding (交配繁殖) ground for other bugs. The findings from a sample of 30 phones by Which? magazine suggest 14.7 million of the 63 million mobile phones in use in the UK today could be potential health risk.The most unhygienic phones had more
16、than ten times the acceptable level of bacteria and seven of them were above the level. The worst phone also had 39 times the safe level of enterobacteria(肠道菌), a group of bacteria that live in the lower intestines(肠) of humans and animals and include bugs such as Salmonella(沙门氏菌) . Other bacteria i
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432125.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
