分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2019-2020学年高中新课标人教英语必修第三册课时分层作业9 UNIT 3 SECTION Ⅴ WRITING——如何写城市镇简介 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:432417
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:6
  • 大小:115.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年高中新课标人教英语必修第三册课时分层作业9 UNIT SECTION WRITING如何写城市镇简介 WORD版含解析 2019 2020 学年 高中 新课 标人教 英语
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(九).阅读理解ATwo years ago, my friend Terry and I were living in our dormitory at our university. With his birthday approaching, he came to me with an unusual request. Instead of receiving presents and getting drunk (like most every other 21yearold would), he wanted to do some acts

    2、 of kindness. I was struck with such an idea.He told me about a TED talk he had watched online, which had inspired him.Our university is not located in the safest area in Los Angeles. In fact, its location is so unsafe that the school employs the second largest private legal militia (民兵队伍) in the Un

    3、ited States to protect its students. They have to work around the clock, standing on street corners throughout the university keeping watch. Its a thankless job as most students grow used to seeing officers all around and finally hardly even notice their presence.How could we show them our appreciat

    4、ion? We rented a truck and asked its driver to drive us around the place where we knew the officers would be and we poured them each a cup of hot chocolate.The truck driver was a bit hesitant (犹豫的) about our plan at first but after a while he was helping us spot officers and our lively spirits had s

    5、pread to him as well. Smiles and appreciative words from the officers impressed us a lot. Soon they were talking about us over their radio and we were the ones being spotted and called over. Finally, the hot chocolate seemed secondary (次要的) to their interest in meeting us, the two boys that went aro

    6、und with hot chocolate expecting to share some latenight laughter. It was amazing to see how a small simple act can lift everyones spirits.【语篇解读】本文语篇类型是记叙文,主题语境是学校生活。Terry过21岁生日时没有像大多数同龄人那样收礼物,开派对。取而代之的是,他通过善举在给他人带来快乐的同时也让自己收获了快乐。1What inspired Terry to celebrate his birthday in a different way?AAn

    7、online video.BA radio speech.CHis concern for other people.DOther 21yearolds birthday celebrations.A细节理解题。根据第一段最后一句可知,Terry生日善举的灵感来自于自己观看的一个TED talk的网络视频。2What do most students think of the officers?AThey feel frightened to see the officers around.BThey seldom appreciate the officers hard work.CThey

    8、 are not used to being watched by the officers.DThey dont think the officers perform their duty well.B推理判断题。根据第二段最后一句可知,许多学生对时刻坚守岗位,保证学生安全的民兵们已经习以为常,甚至很少注意到这些辛勤付出的人们。由此可推知,大多数学生很少对民兵的辛劳表示感谢。3How did the truck driver respond to the idea at first?AHe was struck with the idea.BHe was strongly against t

    9、he idea.CHe was unwilling to accept the idea.DHe couldnt wait to join the two boys.C细节理解题。根据第三段第二句话可知,卡车司机起初对于他们的计划有些犹豫,过了一段时间之后才在两个人的感染之下积极加入了其中。4What would be the best title for the text?ALatenight laughterBA unique birthday requestCImportance of school safetyDLovely officers around the schoolB主旨大

    10、意题。文章在第一段提出Terry在自己21岁生日即将来临之际,有了一个特别的请求通过一些善举来庆祝自己的生日。下文围绕该主题展开,故最佳标题为B项。BRadha is a little sweet girl, who is 7 years old.Radha is a bit curious about everyone and everything she sees or hears.One morning, she told her mother that she wanted a new friend for herself.On hearing that, her mother sai

    11、d, “Dear, you already have so many friends.” But Radha exclaimed, “Oh, Mum, these friends you are talking about go to their house as the sun sets. I want a friend who stays with me.”The next morning Radhas mother got a mango (芒果) plant from the market and called Radha.Radha saw her mother within the

    12、 front yard with the mango plant. She curiously asked, “Mum, what are you doing with the mango plant?” Her mother told Radha that she was making space for the new friend of Radha.Radha didnt understand what her mother wanted to say.Observing Radhas confused expression, her mother said, “My dear, you

    13、 want a friend with whom you can stay all the time, but your friends also have a mother who would worry about them. So I have brought this mango plant.”Radha understood what her mothers point was, but she didnt understand the role of the mango plant. She questioned, “Mum, I understand but then again

    14、 why do you have a mango plant?”Her mother replied, “Dear, this plant will be always with you as your friend.He will grow up beside you. Share your thoughts and secrets with him. Water him. This friend will not only provide you with shade but will give you fruits.”Radha happily watered the mango pla

    15、nt and promised to cherish (爱护) it. This was Radhas new friend.【语篇解读】本文语篇类型是记叙文,主题语境是个人生活。小女孩Radha想有一个能一直陪着她的朋友,妈妈在院子里种下一棵芒果树,作为新朋友送给了Radha。5Why did Radha want a new friend?AHer old friends left her.BShe wanted to have more friends.CHer old friends couldnt always be with her.DShe needed a friend to

    16、enjoy sunset together.C细节理解题。根据第二段中Radha说的话“these friends you are talking about go to their house as the sun sets.I want a friend who stays with me”可知,Radha想要一个能一直陪着她的朋友。6How did Radha feel when her mother brought a mango plant home?ADelighted.BPuzzled.CWorried.DAstonished.B细节理解题。根据第三段中的“She curious

    17、ly asked,Mum,what are you doing with the mango plant?”和第四段中的“Observing Radhas confused expression”可知,Radha一开始并不知道妈妈种芒果树的用意,她看到妈妈在前院手里有一棵芒果树,感到很困惑。7Why did Radhas mother think a mango plant could be Radhas friend?ARadha could grow up with the plant and benefit from it.BRadha liked mangoes and could g

    18、et them from the plant.CRadha didnt need to share anything with the mango plant.DRadha couldnt get along with kids but could with the plant.A推理判断题。根据倒数第二段可知,Radha的妈妈认为芒果树可以陪伴Radha成长,这符合了Radha对新朋友的要求(一直陪着她),而且芒果树可以结果实,还可以提供庇荫处,对Radha有好处。8What would be the best title for the text?AA mango plantBA moth

    19、ers loveCRadhas new friendDRadha: a little sweet girlC标题判断题。全文围绕Radha想要一个新朋友展开,故C项最合适。.读后续写The knock at the front door announced that there was a visitor. Mr. Radcliffe and his wife Molly had lived in this community for almost three decades and the families all knew one another so that the youngster

    20、s often bounced from home to home looking for friends and entertainment.Even Radcliffe and Molly were regularly visited and, since all the parents knew and trusted each other, sometimes the youngsters would come in for a time.In the school holidays, Molly and Phil had even been known to take a coupl

    21、e of the children at a time to the local cinema to give their neighbors a break.The knocking was repeated.It was probably one of the kids. Mr. Radcliffe opened the door, looked down, and found a small boy of about 10, head down and face hidden, nose sniffling, obviously in trouble.“Come in,” he gest

    22、ured.“Take a seat in the living room. Ill be with you in a minute.I just need to get my glasses.” He sped up the stairs, ran into the bedroom, and picked up his glasses from the bedside cabinet.“Now then,” Mr. Radcliffe asked as he walked into the living room. “Philip, whats all this about? Are you

    23、alright?”The boy seemed perfectly relaxed about the appellation (名称). “Sorry, Mr. Radcliffe,” he sobbed.“My fathers just left home. Hes not going to live with us anymore.Mums crying.Its made me cry. I dont think Im going to see him again.”For Mr. Radcliffe, this news reminded him of lots of his own

    24、memories. When his father had walked out, his young life had crashed.And over the years, a series of figures had provided him with the sort of paternal support that he would have had from a father in residence: his favorite teacher who was always willing to talk to him in the schoolyard; his tutor w

    25、hen he eventually made it to a university; a line manager who built up his confidence and gave him his first promotion (升职)注意:1所续写短文的词数应为150左右;2应使用5个以上短文中标有下划线的关键词语;3续写部分分为两段,每段的开头语已为你写好;4续写完成后,请用下划线标出你所使用的关键词语。Paragraph 1:Phil understood exactly how the boy was feeling. Paragraph 2:Young Philip was

    26、 obviously happy with what Mr.Radcliffe said. 【参考答案】Paragraph 1:Phil understood exactly how the boy was feeling.He sat down and put a comforting arm around the small boys shoulders and said, “Im sure youll see your father again very soon, Philip. Youre a lovely boy and hell want to see you a lot. Yo

    27、ur uncle is as mad about your football team as you and hell take you to matches. And your teachers will understand if sometimes youre a bit sad.There will be lots of figures who will provide much support for you.”Paragraph 2:Young Philip was obviously happy with what Mr. Radcliffe said. He looked up

    28、 at his friendly neighbor and said, “Thank you very much, Mr. Radcliffe. I feel a bit better now. Can I call you again sometime?” “Of course,” Mr. Radcliffe assured him. “Come and talk whenever you like.Molly and I love seeing you and your friends. Whenever you want me, Ill be there.Whatever happens, I promise you that Ill be your friend as long as you live,” said Mr. Radcliffe.- 6 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年高中新课标人教英语必修第三册课时分层作业9 UNIT 3 SECTION Ⅴ WRITING——如何写城市镇简介 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432417.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1