2019-2020学年高中新课标人教英语必修第三册课时分层作业9 UNIT 3 SECTION Ⅴ WRITING——如何写城市镇简介 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中新课标人教英语必修第三册课时分层作业9 UNIT SECTION WRITING如何写城市镇简介 WORD版含解析 2019 2020 学年 高中 新课 标人教 英语
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课时分层作业(九).阅读理解ATwo years ago, my friend Terry and I were living in our dormitory at our university. With his birthday approaching, he came to me with an unusual request. Instead of receiving presents and getting drunk (like most every other 21yearold would), he wanted to do some acts
2、 of kindness. I was struck with such an idea.He told me about a TED talk he had watched online, which had inspired him.Our university is not located in the safest area in Los Angeles. In fact, its location is so unsafe that the school employs the second largest private legal militia (民兵队伍) in the Un
3、ited States to protect its students. They have to work around the clock, standing on street corners throughout the university keeping watch. Its a thankless job as most students grow used to seeing officers all around and finally hardly even notice their presence.How could we show them our appreciat
4、ion? We rented a truck and asked its driver to drive us around the place where we knew the officers would be and we poured them each a cup of hot chocolate.The truck driver was a bit hesitant (犹豫的) about our plan at first but after a while he was helping us spot officers and our lively spirits had s
5、pread to him as well. Smiles and appreciative words from the officers impressed us a lot. Soon they were talking about us over their radio and we were the ones being spotted and called over. Finally, the hot chocolate seemed secondary (次要的) to their interest in meeting us, the two boys that went aro
6、und with hot chocolate expecting to share some latenight laughter. It was amazing to see how a small simple act can lift everyones spirits.【语篇解读】本文语篇类型是记叙文,主题语境是学校生活。Terry过21岁生日时没有像大多数同龄人那样收礼物,开派对。取而代之的是,他通过善举在给他人带来快乐的同时也让自己收获了快乐。1What inspired Terry to celebrate his birthday in a different way?AAn
7、online video.BA radio speech.CHis concern for other people.DOther 21yearolds birthday celebrations.A细节理解题。根据第一段最后一句可知,Terry生日善举的灵感来自于自己观看的一个TED talk的网络视频。2What do most students think of the officers?AThey feel frightened to see the officers around.BThey seldom appreciate the officers hard work.CThey
8、 are not used to being watched by the officers.DThey dont think the officers perform their duty well.B推理判断题。根据第二段最后一句可知,许多学生对时刻坚守岗位,保证学生安全的民兵们已经习以为常,甚至很少注意到这些辛勤付出的人们。由此可推知,大多数学生很少对民兵的辛劳表示感谢。3How did the truck driver respond to the idea at first?AHe was struck with the idea.BHe was strongly against t
9、he idea.CHe was unwilling to accept the idea.DHe couldnt wait to join the two boys.C细节理解题。根据第三段第二句话可知,卡车司机起初对于他们的计划有些犹豫,过了一段时间之后才在两个人的感染之下积极加入了其中。4What would be the best title for the text?ALatenight laughterBA unique birthday requestCImportance of school safetyDLovely officers around the schoolB主旨大
10、意题。文章在第一段提出Terry在自己21岁生日即将来临之际,有了一个特别的请求通过一些善举来庆祝自己的生日。下文围绕该主题展开,故最佳标题为B项。BRadha is a little sweet girl, who is 7 years old.Radha is a bit curious about everyone and everything she sees or hears.One morning, she told her mother that she wanted a new friend for herself.On hearing that, her mother sai
11、d, “Dear, you already have so many friends.” But Radha exclaimed, “Oh, Mum, these friends you are talking about go to their house as the sun sets. I want a friend who stays with me.”The next morning Radhas mother got a mango (芒果) plant from the market and called Radha.Radha saw her mother within the
12、 front yard with the mango plant. She curiously asked, “Mum, what are you doing with the mango plant?” Her mother told Radha that she was making space for the new friend of Radha.Radha didnt understand what her mother wanted to say.Observing Radhas confused expression, her mother said, “My dear, you
13、 want a friend with whom you can stay all the time, but your friends also have a mother who would worry about them. So I have brought this mango plant.”Radha understood what her mothers point was, but she didnt understand the role of the mango plant. She questioned, “Mum, I understand but then again
14、 why do you have a mango plant?”Her mother replied, “Dear, this plant will be always with you as your friend.He will grow up beside you. Share your thoughts and secrets with him. Water him. This friend will not only provide you with shade but will give you fruits.”Radha happily watered the mango pla
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432417.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
河北省邢台市2021-2022学年高三上学期9月第二次联合考试历史答案.pdf
