2018高考英语二轮复习 高考题型组合练18 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018高考英语二轮复习 高考题型组合练18 WORD版含解析 2018 高考 英语 二轮 复习 题型 组合 18 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考题型组合练18阅读理解阅读理解阅读七选五.阅读理解阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。A(2017漳州八校高三上学期期末联考)THE BEST SHOPPING IN SYDNEYSydney is one of the worlds biggest cities and has something for everyone when he comes to shopping.You will find excellent Australian products alongside the best that the world has to offer.At
2、 the bottom of Sydney Tower,you can shop in 160 of Sydneys favorite stores including 16 jewellery stores and many gift and fashion shops.Theyre all at Westfield Centrepoint.Tel:9231 9300 SOVEREIGN HILL This prize winning living museum is where Australias history comes alive!Visit daily or stay for t
3、he night and experience life of the Gold Rush days.A wonderful nightly sound and light show,“Blood on the Southern Cross”tells the story of the famous Eureka Uprising.Enjoy shopping along with real life character and entertainment,4-star hotel and breakfast.Tel:5331 1944 ANCHORAGE RESTAURANT Come an
4、d enjoy our delicious Cantonese seafood right on the waters edge in the historic fishing port of Williamstown with views of the city centre across Port Phillip Bay.Open 7 days a week LunchSunday to Friday 11:00 am2:00 pmDinnerMonday to Saturday 5:00 pm10:00 pmTel:9397 6270 or 9397 7799 COOKS COTTAGE
5、 Built by James and Grace Cook,parents of Captain James Cook,Cooks Cottage stands proudly in the Fitzroy Gardens as a reminder of life in the eighteenth century,and as a celebration and commemoration of the life and travels of Captain James Cook.Open 9:00 am5:00 pm daily,and until 5:30 pm during the
6、 summer.Tel:9419 4677【语篇解读】这是一篇旅游类的广告文,介绍了悉尼的一些吃喝玩乐的地方。1Where can you spend the night in a tour? ACooks Cottage.BWestfield Centrepoint.CSydney Tower. DSovereign Hill.解析:细节理解题。根据广告SOVEREIGN HILL中“Visit daily or stay for the night and experience life of the Gold Rush days.”说明旅游者可以在Sovereign Hill过夜。答案:
7、D2What is the time that Cooks Cottage is open on Saturday in the summer? A11:00 am2:00 pmB5:00 pm10:30 pmC9:00 am5:30 pmD9:00 am5:00 pm解析:细节理解题。根据COOKS COTTAGE的广告可以看出,在夏天星期六开放时间为9:00 am-5:30 pm。选C。答案:C3The Anchorage Restaurant is_Ain WilliamstownBat the centre of the city Cin AnchorageDin a Cantones
8、e fishing port解析:细节理解题。根据ANCHORAGE RESTAURANT中的“Come and enjoy our delicious Cantonese seafood right on the waters edge in the historic fishing port of Williamstown with views of the city centre across Port Phillip Bay.”可知答案为A。答案:A4If John is interested in the old lifestyle,he may come to visit_ASyd
9、ney BSovereign Hill CCooks Cottage DAnchorage Restaurant解析:推理判断题。根据最后一段“Built by James and Grace Cook,parents of Captain James Cook,Cooks Cottage stands proudly in the Fitzroy Gardens as a reminder of life in the eighteenth century”可知,答案为C。答案:CB(2017广州高三下学期第一次模拟)Inside the Rain RoomThe Rain Room has
10、 arrived and local art lovers are taking notice.Is it worth the wait? Yes,I assure you it is.Once inside,visitors find a long,dark room with a high ceiling.A single bright light shines through heavy rain falling around visitors.The mist.The damp air.The noise.It feels like a mighty storm is pouring
11、down.But the storm is inside.And visitors arent getting wet.Instead,visitors wander in awe,admiring the rain and the artists who created it.The Rain Room was created to highlight the connection between humans,nature and technology.With a tracking system that senses movement and stops the rain wherev
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
