2018高考英语(外研版)一轮复习构想课时作业34选修六MODULE 4 MUSIC WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018高考英语外研版一轮复习构想课时作业34选修六MODULE 4MUSIC WORD版含答案 2018 高考 英语 外研版 一轮 复习 构想 课时 作业 34 选修 MODULE MUSIC
- 资源描述:
-
1、课时作业34Module 4Music授课提示:对应学生用书第266页一、单元跟踪过关.单句语法填空1We feel much honoured(honour) to have you to visit our country.2The medicine will help to relieve(relief) you from your pain.3It was a challenge but luckily we had the experience to draw upon/on.4She was surprised to find that there were only two pa
2、ssersby(passerby) in the lane.5She does a lot of voluntary(volunteer) work for the Red Cross.6Diets are most effective when combined(combine) with exercise.7Driving a car needs a lot of practice and this is true of/for studying English.8When you are nervous and tired, you should listen to some relax
3、ing(relax) music.9Dont hesitate to make contact with me if you need any further information.10To some degree, only those people who are ambitious(ambition) can have their own careers.单句改错1Parents are doing all they can help their children achieve their ambitions.help前加to2I wrote a letter regard my d
4、aughters school examinations.regard改为regarding3It has not decided how much we will pay for advertising expenses.not后加been4He is so diligent that he never goes anywhere with a book.with改为without5The factory produces half a million pairs of shoes every year, most of them are sold abroad.去掉are或them改为wh
5、ich6As one of the traditional Chinese festivals,the MidAutumn Festival has been enjoyed great popularity in our country.enjoyed改为enjoying7Over the past five decades, he has struggling for an approach to increasing the output of rice.has后加been8Outings can make us students relaxing and enjoy the beaut
6、y of nature.relaxing改为relaxed9The theme parks combine fun to the opportunity to learn something.fun后的to改为with10I think all of us should mind our behaviour in the public places.去掉the.完成句子1The expenses you claim can vary enormously, depending_on_travel_distances_involved(取决于需旅行的距离)2Chinese classical m
7、usic is_closely_connected_to(密切相连) Chinese poetry.3Theres_a_very_relaxed_atmosphere(有种非常轻松的氛围) in the school.4In_addition_to(除了) a gold medal, each champion will be given one hundred million dollars.5My teaching style is_similar_to(相似) that of most of other teachers.二、高考模拟写作(2017湖北调研)假设你是李华,现在美国洛杉矶看
8、望你在此地工作的叔叔。请给在该市的笔友Jim写一封电子邮件,邀请他去当地的一家中餐馆吃饭,并准备赠送他一副围棋,感激他两年来在网上解答你在英语学习上的问题。注意:1.词数100左右;2可以适当增加细节,以使行文连贯;3参考词汇:一副围棋a go set。Dear Jim,_Yours,Li Hua答案:范文赏读Dear_Jim,_Id like to invite you to a dinner in a Chinese restaurant in your city.You may wonder how I can do so here. In fact, I am here visitin
9、g my uncle, who happens to be working in your city at present.The Chinese restaurant named New Panda Buffet provides genuine Chinese food, to which many diners have given 5star reviews.It is located at 5120 Rodeo Rd, Los Angeles.Could you come to it at 6 pm on Friday, August 8th?By the way, I will p
10、resent you with a go set then. I really appreciate your help with my English via answering my questions online during the past two years.Im looking forward to your early reply.Yours,_Li_Hua大题巧练34Module 4Music授课提示:对应学生用书第347页一、阅读理解A(2017福建检测)At primary school in New Zealand, I was introduced to a sch
11、ool savings account run by one of the local banks. When our money box was full, we took it to the bank and watched with pride as our coins flowed across the counter. As a reward, we could choose our next money box from a small variety, and start the whole savings routine again. Every week I watched
12、my parents sort out the housekeeping and “make ends meet”. Sometimes it was annoying to wait for things we really felt we needed.Later, as a university student, I managed on an extremely small student allowance. Students were ignored by banks then, because we were so poor, and there was no way I cou
13、ld have gotten credit, even if I had tried. We collected our allowance three times each year, deposited it to the best advantage and withdrew it little by little to last until the next payout of the allowance. When our daughter, Sophie, began to walk, we made a purposeful choice to encourage her to
14、use money wisely. We often comment when the TV tells us “You owe it to yourself to borrow our money”to whom do we really owe it? And what would happen if our income were reduced or dried up? Now, as a 12yearold child, its almost embarrassing to see her tight “financial policy”, and wait for the unav
15、oidable holiday sales to buy what she wants.I agree that financial education in schools is very important. But the root of the problem lies with us and the way we behave as role models to those who follow.语篇解读本文主要讨论了儿童如何理财的问题。1What did the author learn from her parents?A. How to become a banker.B. W
16、here to open a savings account.C. Where to choose a money box.D. How to make ends meet.答案与解析:D考查推理判断。根据第一段的倒数第二句“Every week I watched my parents sort out the housekeeping andmake ends meet”可知,作者在观察父母的理财行为中学到了一些关于如何管理自己财务的方法。2. How did the author manage the student allowance?A. He applied for a credi
17、t card.B. He spent it three times a year.C. He put it in the bank.D. He seldom withdrew it.答案与解析:C考查细节理解。根据第二段的最后一句“We collected our allowance three times each year,deposited it to the best advantage and withdrew it little by little to last until the next payout of the allowance”可知,作者把自己的学生津贴存到银行里。3
18、. What reflects Sophies tight“financial policy”?A. Reducing her savings.B. Buying things on sales.C. Canceling holiday plans.D. Borrowing money from banks.答案与解析:B考查细节理解。根据第三段的最后一句“Now, as a 12yearold child,its almost embarrassing to see her tight financial policy, and wait for the unavoidable holida
19、y sales to buy what she wants”可知,Sophie的财务紧张,她要等到节假日打折时才能买自己心仪的东西。4. Whats the text mainly about?A. Parents money problems.B. Students school performance.C. Childrens saving behavior.D. Childrens financial education.答案与解析:D考查主旨大意。根据最后一段的“financial education in schools is very important”以及对全文的整体理解可推知
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432775.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
