2018高考英语(外研版)大一轮复习检测 必修二 MODULE 5 NEWSPAPERS AND MAGAZINES WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2018高考英语外研版大一轮复习检测 必修二 MODULE 5NEWSPAPERS AND MAGAZINES WORD版含答案 2018 高考 英
- 资源描述:
-
1、Module 5Newspapers and Magazines.完形填空(2017江西九江高三联考)The snow is gone and green grass can be seen growing close to the sunny side of homes.The birds in the back yard are singing in the bush.Spring is here, and with1 come memories of the smell of 2, new sneakers, and longer days.As a kid, I knew spring
2、 arrived when I walked into the house after school and3 paint.The first warm day would cause my mum to have the idea of 4.She opened the windows, let the fresh air in, opened a can of paint, and put a fresh 5 on the walls of a room.Spring was also the time to change6.In Nova Scotia, we had snow on t
3、he ground almost 7 from late December until late March.We spent all of our time outside wearing our 8 winter boots.To run in them was like running with two weighty bags.In late April or early May, mum would take us to the town to buy a new pair of light9 for each of us.I still remember the rubber 10
4、, with the trademark imprinted on it.After a month or two, small hands would tear it off, and leave a circle, darker than the 11 material around it.Later, when we returned home, my brothers and I12 our new sneakers.The door shut 13 behind us when we rushed out, causing a shout of 14 from our dad.The
5、n we ran across the fields.The weight of the heavy winter boots was 15.It felt like we were 16 through the air or we could jump thirty feet like a kangaroo.The thoughts of summers approach and the 17 wind of spring rushing past our uncovered ears were 18.When life gets me down; when everything seems
6、19; I dont let it 20me.I would let my room put on a new coat of paint, pull on a new pair of sneakers, and just run like it was spring.1.A.autumn B.springC.winter D.summer2.A.flowers B.foodC.wine D.paint3.A.smelled B.boughtC.made D.matched4.A.adventureB.communicationC.decorationD.happiness5.A.coatB.
7、jacketC.sweaterD.shirt6.A.socksB.capsC.glovesD.shoes7.A.especiallyB.normallyC.continuouslyD.commonly8.A.new B.heavyC.light D.soft9.A.pantsB.trousersC.sneakersD.glasses10.A.circleB.rabbitC.line D.star11.A.uglyB.colorfulC.new D.faded12.A.tore downB.put onC.made up D.turned down13.A.heavilyB.slightlyC.
8、gently D.slowly14.A.excitementB.joyC.surprise D.anger15.A.increasingB.comingC.gone D.measured16.A.runningB.flyingC.walking D.riding17.A.warm B.coldC.biting D.strong18.A.terribleB.negativeC.delightful D.fearful19.A.successfulB.hopelessC.satisfyingD.hopeful20.A.cheat B.changeC.win D.affect语篇解读:本文为夹叙夹议
9、文。作者回忆了小时候,春天到来时,脱掉沉重的冬靴,穿上了新买的运动鞋,感受温暖春风的愉快心情。由此感悟到:尽管生活中会有不尽如人意的地方,但作者不会受其影响,会尽量保持犹如在春天奔跑的心情。答案及剖析:1.B由前一分句 “Spring is here”和句尾的 “longer days”可知,此处表示随着“春天”的到来。2.D 此处的2,new sneakers and longer days 与最后一段中的put on a new coat of paint,pull on a new pair of sneakers,and just run like it was spring相呼应,因
10、此此处用paint。3.A根据第一段中的 “e memories of the smell of 2, new sneakers, and longer days.”可知,当作者闻到油漆的气味时,他知道春天到来了。4.C根据后句 “She opened the windows, let the fresh air in, opened a can of paint, and put a fresh 5 on the walls of a room.”可知此空应填decoration(装饰)。5.A用油漆粉刷房间,就好像为房间的墙壁穿上一件大衣一样。此外,最后一段的 “I would let m
11、y room put on a new coat of paint”也提示了答案。6.D下文作者用了很大的篇幅说明春天到来后,妈妈为他们买新运动鞋,让他们脱去冬天的厚重的鞋子。由此可知,春天也是作者更换鞋子的季节。7.C根据 “from late December until late March”可知,这段时间是地面上连续不断地(continuously)有雪的时间。8.B根据下面一句 “To run in them was like running with two weighty bags.”可知,冬天作者穿的鞋子非常重。9.C第一段中的 “new sneakers”提示了答案。10.A
12、根据下面一句中的 “After a month or two, small hands would tear it off, and leave a circle,”可知此处指的是rubber circle。11.D 一两个月后,带有商标的橡胶圈被撕掉后,留下一个圆圈,颜色比周围褪色的材料较深。12.B根据后文 “The door shut 13 behind us when we rushed out, causing.”可知,作者和他的兄弟们一到家就“穿上”(put on)新运动鞋出去飞奔。13.A此处显示了作者和他的兄弟们穿上新运动鞋后激动的心情关门都非常用力。14.D因为作者和他的兄弟
13、们关门声音太大,所以他们的父亲会生气地大喊一声。15.C作者换上新买的运动鞋以后,沉重的冬靴的重量就没有了。16.B由后文 “through the air” 和 “jump thirty feet like a kangaroo”可知此处应填flying。17.A由常识可知这里表示春天的暖风。此外,第二段的 “The first warm day would cause my mum to .”也提示了答案。18.C春天来了,作者脱掉沉重的鞋子穿上了新买的运动鞋,想到夏天的到来和感受温暖的春风令人很快活。19.B根据前一分句 “When life gets me down”可知,这一分句同样
14、应表示生活中会有不尽如人意之处,所以选hopeless。20.D作者感悟到,尽管生活中会有很多不尽如人意的地方,但作者不会让它们影响自己。.阅读理解(2017浙江金华外国语学校适应性考试)Mr.Peter Johnson,aged twenty-three,battled for half an hour to escape from his trapped car yesterday when it landed upside down in three feet of water.Mr.Johnson took the only escape routethrough the boot(行
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432803.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
七年级数学下册 第9章 分式9.pptx
