2019-2020同步人教英语新课标必修二课时分层作业9 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步人教英语新课标必修二课时分层作业9SECTION 、 WORD版含答案 2019 2020 同步 英语 新课 必修 课时 分层 作业 SECTION WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(九)Section 、语言知识练习固基础单句语法填空1Three new schools have been opened (open) in our city in the past five years.2It is said that the bridge has been closed (close) for repairs for months.3Great changes have taken (take) place in my hometown and you can see that a lot of factories have been set (set)
2、up.4It is the first time that the old computer has been checked (check) since I bought it.5Im going to deliver a speech about how to deal with troubles.6All the preparations for the task have been made (make),and were ready to start.7We were talking about the TV play,and his sudden appearance(appear
3、) stopped our conversation.8The traffic policeman signaled the driver to stop (stop) for a check.9Watch out for cars when you cross the road.10The old man talked about the things that he had experienced while living(live) in that small village.高考题型练习提能力阅读理解AAs technology plays an ever more important
4、 role in our daily lives,the subject of eye health and computer usage is becoming increasingly important.Surveys of people working before a computer screen for more than six hours a day have found that over 70 percent have visual (视力的)problems.In addition,a report has said that as many as 30 percent
5、 of American schoolchildren are “causing too much stress on their eyes by using the computer too much”,and it went on to prove a link between premature myopia (过早近视) and computer use.The research has found no evidence that computer screens can cause disease or permanent (永久的) damage to the eyes.Howe
6、ver,long periods of time working on a computer can lead to tired eyes.You and your employer can reduce this risk by ensuring that your screen is well positioned and properly adjusted,and that the workplace lighting is suitable.Short,frequent breaks are the best choice.A five-to ten-minute break afte
7、r an hour or so of work is really helpful.There is evidence suggesting that small vision defects (缺陷) that dont cause problems in everyday life may start to cause problems when you carry out more visually demanding tasks.In other words,computer screen use could exacerbate existing conditions that yo
8、u may be unaware of.This is one reason why regular eye tests are so important.Some of the causes can be easily got rid of but one of the most effective ways of looking after your eyes is simply to stop for regular short breaks.【语篇解读】随着科技在我们的生活中占的比重越来越大,电脑对眼睛的危害已经成为人们不可忽视的问题。1What can we learn from t
9、he second paragraph?ASchoolchildren are more likely to have eye problems.BPeople should work less than six hours.CUsing a computer too much can cause eye problems.DWorking on a computer is very effective.C细节理解题。根据第二段“Surveys of people working before a computer screen for more than six hours a day ha
10、ve found that over 70 percent have visual(视力的)problems.”可知,使用电脑过多会影响眼睛的健康。2Employees can do all of the following things to reduce the risk of eye damage EXCEPT Apositioning the computer properlyBmaking sure the light in the office is suitableCtaking frequent breaks when using a computerDwearing glas
11、ses when working on a computerD细节理解题。根据第三段“You and your employer can reduce this risk by ensuring that your screen is well positioned and properly adjusted,and that the workplace lighting is suitable.Short,frequent breaks are the best choice.”可知A、B、C项正确,排除D项。3What does the underlined word “exacerbat
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432949.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2019-2020高中人教版语文选修《中国小说欣赏》课件:第五单元 单元高考链接 .ppt
